Myrskyn jälkeen..

Myrskyn jälkeen..

Hei! Myrskyn jälkeen on poutasää. Aika vähällä Kiira-myrskyn suhteen selvisimme. Kasvitkin ovat vielä pystyssä.

Nauhusten kukinta alkaa olla loppusuoralla. Perhosia ei näkynyt edellisten vuosien malliin. Missä lienevät?

Otin nämä kuvat eilen illalla ennen myrskyä. Mikki oli jo sisällä valmistautumassa unten maille.

Kesän kaunein aika puutarhassa on auttamatta ohi. Syksy on tullut – helteistä huolimatta.

Tekikö Klaara tuohoa teillä? Me selvisimme onneksi säikähdyksellä. Huomenna alkaa jälleen uusi työviikko. Mukavaa uutta viikkoa!

39 thoughts on “Myrskyn jälkeen..

 1. Kuulinkin että siellä on ollut myrskyä. Täällä ei sellaisestaole ollut tietoakaan.

 2. Oli kyllä hurja myräkkä. Onneksi selvittii käytännössä ilman vaurioita. Paljon kyllä puita ollut nurin lähialueella ja sähköt oli poissa yli 15h. Mukavaa uutta viikkoa! ps.ihania nuo sin nauhukset <3

 3. Olipa kaunis kuva päivänliljoista tummaa taustaa vasten! Omassa pihassa ei eilen ollut myrskystä, ei edes tuulta. Hyvää työviikkoa!

 4. Myrsky ei onneksi tehnyt tuhoa vaikka todella kovaa tuuli ja satoi. 21ml tuli eilisen aikana vettä.

 5. Onneksi selvisit vähällä. Mökillä satoi kaatamalla, mutta ukkonen meni ohi, joten eipä sen kummempaa siitä myrskystä.

 6. Hienoa että ihana puutarhanne selvisi ilman pahempia vahinkoja myrskystä♥ Täällä meidän suunnilla se aiheutti kyllä melkoista tuhoa:( Puita oli pitkin poikin pihoja ja linjoja poikki..meidänkin piha selvisi ilman suurempia vahinkoja, aamulla vaan keräiltiin irto risuja ja roska sälää pihalta pois..Leppoisaa sunnuntai-iltaa sinne!

 7. Meillä Kiira ei varsinaisesti vieraillut. Vähän aikaa illalla ropsi vettä ja järven toisella puolella, horisontissa muutama salaman välähdys häivähti, mutta ei siis käytännössä mitään.

  Mukavaa viikkoa Sinulle :)!

 8. edellisessä postauksessa esittelemäsi tunika sopii Sinulle todella hyvin, ja totta, olemuksesi on todella muuttunut vuoden aikana! täälläkin ukosti kovasti illalla. tänään on ollut kovin tuulista, taas äsken oli ukkosta ja satoi kovin hetken. sehän tietää vain sitä, että taukoja tulee pidettyä useammin, ehdimme jopa käydä ravintolapäivän antimia nauttimassa läheisellä kalankasvattajalla:)
  onneksi myrsky ei repinyt ihania kukkiasi alas, kaikki näytää niin hyvältä. katsellessani puutarhakuviasi hokasin vasta miten kiva tuo muurinpätkä on. se on mennyt minulta jotenkin ohi aiemmin. nyt minulla alkaa viimeinen lomaviikko ja moni suunnittelemani projekti täällä maalla on vielä kesken. no, se ei haittaa, jatkan sitten taas ensi kesänä;)

 9. Meillä ei myrskyä näkynyt, hiukan vettä satoi yöllä. Saimme viettää ihanaa iltaa todella lämpimässä ja leudossa säässä, kynttilät kruunasivat pimeyden.

 10. Pitkästä aikaa kokeilin tulla bloggeriin ja kirjoittamaankin. Omaan blogiin en pysty enää kirjoittamaan ja muihinkaan blogeihin en saanut kirjoitettua kommenttia, kun viimeksi kokeilin. Nyt ihme kyllä onnistuu ja ihan Mörököllinä. Katselin ihania kukkaiskuviasi. Meillä ei tiedetty mitään koko myrskystä. Jossain kaukana vain kuului ukkostavan. Mutta todella pahastipa on joissain paikoissa riehunut.

 11. Espoossa hajosi paljonkin paikkoja. Täällä lähellä vain oksia irtosi puista. Olin niin onnellinen, että minun tomaattini selvisi myrskystä. Onneksi olin sen tukenut juuri aitaa vasten.
  Mukavaa sunnuntaita Satu <3

 12. Kaunista teillä on edelleen!! Meidätkin pahin tuhotuuli sivuutti. Onneksi! Aivan lähellä on kamalaa sekasortoa.

 13. Mukava kuulla, ettei siellä ollur myrskytuhoja. Ei täälläkään, eikä ollut myrskyäkään. Muutaman kerran hieman sateli. Kaunis pihasi on nytkin, mutta haikeaa on, kesä alkaa olla paketissa.

 14. Teillepäin ennustettiin melkoista myrskyä, onneksi säästyitte! Meillä ukkonen kumisi jossain ja vettä vain tihuuttu! Ei kesä vielä ohi ole, nyt on alkanut kypsä kesä! Mukavaa työviikkoa, minullakin työt jälleen alkavat loman jälkeen.

 15. Klaara/Kiira-myrskystä selvittiin vähällä, kun meni kauempaa. Vähän ukkosti ja satoi, ei kummempaa. Syksyä kohti mennään, aina tuntuu pientä haikeutta, vaikka kaikista vuodenajoista pidänkin. Hyvää tätä viikkoa!

 16. Myrsky taisi meidät ohittaa, mutta tuossa matkalle sinnepäin oli Kausalassa puuta nurin oikein urakalla. Tie 12 oli ollut ihan poikkikin kaatuneiden puiden takia ja jotain piuhoja roikkui tienvierukset täynnä.
  Kiitos kun sain käydä ihailemassa jo syksyistä pihaasi. Silti se oli niin kaunis ja kaikki se muukin kuin kukat <3 Ja Mikki!!! Valloittava tapaus <3
  Tsemppiä töihin!

 17. Ukkosti ja satoi mutta ei kovin paha myrsky ollut.
  Alkaa se jo syksyltä tuntua aurinkosäästä huolimatta.
  Mukavaa viikkoa!

 18. On kyllä kaunista. Mun puutarha on vaan niin reppana tämän rinnalla 😀 Kovasti googlettelen ja yritän keksiä mitä kukkaa laittaisin tulppaanien seuraksi, niin että se kuihtunut kukinto peittyis. Nyt on ollut isopäivänkakkaraa, mutta se valtaa koko penkin eikä siinä kuki mikään sen jälkeen.

 19. Onneksi selvisimme aika vähällä myskystä. Te säästyitte siltä kokonaan..

 20. Oho. No, sinne iski sitten kovemmin. Kiitos. Isoina ovat nuo nauhukset. Harmi, kun ei ole perhosia, jotka rakastavat nauhuksia. Mukavaa viikkoa!

 21. Kiitos. Meilläkin tuuli ihmeen vähän. Vettä tuli lujaa ja salamoi. Mukavaa viikkoa!

 22. Meillä satoi rankasti myös. Onneksi ei tullut vahinkoa.

 23. Onneksi ei tullut pahana. Toivotaan, ettei uusia myrskyjä tule.

 24. Hyvin kävi teillekin. Meille ei tullut edes roskia, mutta vettä tuli. Mukavaa viikkoa!

 25. Tekin säästyitte! Myrsky ilmeisesti laimeni aika paljon höyryttyään tuolla etelässä. Kivaa viikkoa!

 26. Kiitos! Heh, täällä on ollut hyvin tauotettu koko kesä. Onneksi myrsky päästi vähällä. Joo, tuo muuri on kiva. Mies rakensi sen pojan kanssa keväällä. Mukavaa lomaviikkoa!

 27. No, mikäs tuota Bloggeria viiraa? Kovin on vaihdellut tuon myrskyn voima eri puolilla maata.

 28. Kiitos, Sanna. Kuulemma Kausalassa oli paljon puita nurin. Eikös se ole aika lähellä teitä?

 29. Olet oikealla paratiisisaarella. Siellä paistaa aurinko, eikä myrskyä! Jep, kesä on taputeltu.

 30. Onneksi säästyimme. Vähän pelotti etukäteen. Sinä olet ikuinen optimisti, Saila!

 31. Joo, ensin se oli Klaara ja sitten Kiira. Kumpi lie. Sama se. Kiitos, Vilma. Mukavaa viikkoa!

 32. Kovin iski eri voimalla tuo myrsky eri paikkoihin. Kiitos, kun kävit! Oli mukava tavata! Mikiltä terkkuja. Kivaa viikkoa, Satu!

 33. Jep, syksyinen fiilis on jo ilmassa… Lämmintä viikkoa!

 34. Kiitos, Tita. Kuunliljat ovat hyviä tulppaanien kavereita. Samoin pikkusydämet.

 35. Säikähdyksellä selvittiin, ainoastaan yksi suurempi kukkapata kukkineen ui vedessä, kun oli sopivasti räystään alla ja vesi tuli suoraan yli:) Mutta viitisenkymmentä puuta kaatui ympäriltä puolen kilometrin säteeltä…! Hyvä, ettei sinunkaan kaunis puutarhasi haavoittunut.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: