Hempeillään! + Fiskars-arvontamuistutus!

Hempeillään! + Fiskars-arvontamuistutus!

Hei! Viikonloppu onkin taas pitkällä. Tänään harjoittelin taas kukka-asetelmien tekoa. Yhdistin kaupan kukkia ja oman puutarhan antimia. Asetelmia tuli sen verran runsaasti, että vein asetelmat myös äidille ja tädille. Tässä postauksessa on kaksi tekemääni asetelmaa – toinen itselle ja toinen äidille.

Tämä yllä oleva kimppu pääsi olohuoneen pöydälle. Kimpussa on muutama konnanlilja, jotka olivat ilokseni alkaneet kukkia puutarhassa.

Alapuolella olevan asetelman vein äidilleni.

Korillinen kukkia lähti matkaan…

Loppuun muistutuksena… Oletko jo osallistunut Mikin upeaan Fiskars-synttäriarvontaan? Suoritan arvonnan maanantaina, Mikin syntymäpäivänä. Pääset arvontaan TÄSTÄ. Miten sinun viikonloppusi on sujunut? Mukavaa viikonloppua!

35 thoughts on “Hempeillään! + Fiskars-arvontamuistutus!

 1. Tosi ihanat asetelmat. Tuon äidillesi viemäsi asetelman viiruhelpit (?) ja astia sopivat kauniisti kukkien kanssa.

 2. Viikonloppu menee puutarhassa jos sääkin on huomenna hyvä. Ja tietysti yökylässä olevaa mummin mussukkaa hoitaen. Kauniit kimput taas kerran.

 3. Kiitos, Minna. Juu, viiruhelpejä ovat. Tuo astia on kiva, mutta pitää vuorata aina muovilla, koska pohjassa on iso reikä…

 4. Kiitos, Katja. Puutarhassa olisikin ihanaa viettää viikonloppu. Ai, että…

 5. Miten ihanan herttaiset värisävyt, pastelliset ja herkät! <3

 6. Kauniita on, hempeitä. Äitisi varmasti ilahtui kukista! Tuo Konnanlinja on ihan uusi tuttavuus ja kaunis sellainen.
  Teitkö oman asetelmasi sieneen? Minulla on sitä sientä nyt, kun aiemin kaipailin, mutta en ole nyt sitten vielä tarvinnutkaan.
  Tämä päivä meni pestessä kasvihuone ja tehdessä sinne uusi lattia, sekä siistia uusien kasvulavojem ympäristö lauta ja kivilatta poluilla… Hitaasti hyvä tulee. Tänään sain taas 'näkemyksen' miten jatkan pihan kanssa 🙂
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

 7. Penkkien fiilausta ja huamenna tairan leikata nurmikon, ainaki alootan. Hianoja nua sun kimppus. Konnanlilija mullaki kukkii, purkis.

 8. Ihania kimppuja ja varmasti on mieleisiä tuollaiset tuliaiset:) Tänään olikin niin kaunis ilma..toivottavasti siellä ollaan jo paremmassa kunnossa ja pääset pian nautiskelemaan syyskeleistä! Mukavaa syksyistä viikonloppua sinne♥

 9. Kauniita kimppuja. Mie en nyt viikonloppuna jouva olemaan puutarhassa ,van het muanantaina alakaa siistiminen ja kasvien siirtely,tulloo joskus siihenkin tarvetta.

 10. Kyllä on ihanat kimput. Viikonloppu menee lastenlasten kanssa sieni metsässä kun ilmakin suosi. Mukavaa alkavaa viikkoa:)

 11. Ihanaa hempeilyä <3. Onnekas äitisi! 🙂
  Leppoisaa sunnuntaita!

 12. Tosi upeita kukkakimppuja jälleen teit, varmasti ilahduttaa äitiäsi! Kukkasipulit odottelevat maahan laittoa. Joko olet saanut tilauksesi Hollannista! Laitoin sinne s-postia ja kiirehdin, oma pakettini on jo postin mukana tulossa 😀

  Tuo konnanlilja on tosi upea!

 13. Ihanat asetelmat, tosi kauniit. Ja tosi söpö taulu tuolla taustalla 🙂 Viikonloppu on mennyt kivasti. Ensin juhlittiin 10-vuotta kestänyttä ystävyyttä parhaan ystäväni kanssa ja eilen ja tänään nautittu Taikan ja HerraMiehen kanssa kiireettömästä yhdessäolosta ja pihatöistä <3

 14. Onpa kauniita asetelmat, tykkään kun on paljon erilaisia kukkia ja juuri sitä runsautta.
  Aurinkoista sunnuntaita!

 15. Niin on kauniit kimput ja niin upeat värit. Kiitos arvontamuistutuksesta, olisi muuten mennyt ohi tämä mukava arvonta.

 16. Wonderful bouquet of flowers, I love the combination of differen colours and flowers.

 17. Kukat ovat kuin karkkeja, mistäköhän tuokin tuli mieleeni ?. Tykkään värikkäistä kukista ja kimpuista, joissa on paljon erilaisia kukkia.

 18. Tykkään tuollaisista hempeistä väreistä ja sävyistä.

 19. Äiti ja täti ilahtuivat molemmat. Olen vienyt heille joka viikko tuoreet kukkakimput. Tein sieneen. Syksyllä onkin hyvä toteuttaa näkemyksiä.. Kivaa viikkoa!

 20. Siinäpä onkin hommaa. Kiitos. Oletko talvettanut sen sisällä?

 21. Kiitos. Kyllä jalka on jo vähän parempi. Kivaa viikkoa!

 22. Kiitos, Ulla. Ehtiipä sinne puutarhaan maanantainakin..

 23. Kiitos, Ritva. Sienimetsä kuulostaa ihanalta Mukavaa viikkoa!

 24. Kiitos, Saila. Ei ole tullut vielä. Toivottavasti tulisi jo kohtapuolin… Toivottavasti tuo konnanlilja talvehtii..

 25. Kiitos. Taulu on edesmenneen anopin maalaama. Kivalta kuulostaa viikonloppusi. Mukavaa viikkoa!

 26. Thank you, Janneke. I love to have lots of flowers and colours.

 27. Juu, ovat. Eivät vain tee reikiä hampaisiin, eivätkä lihota! Minäkin tykkään runsaista kimpuista.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: