Ihan hurahtanut!

Ihan hurahtanut!

Heips! Oikeesti. Minulla on kukkamania. Vakava sellainen.

Onko tähän hoitoa? Taitaa parantua tai sitten pahentua kukilla…

Pistänpä vielä  näitä viikonloppuna väkertämieni kukka-asetelmien kuvia tänne blogiin. Voin sitten myöhemmin palata ja katsoa, onko mitään kehitystä näistä tapahtunut. Yllä sama asetelma kahdesta suunnasta.

Ja sama asetelma päivänvalossa. Hei ja seuraava vaihe voisi olla kokeilla maalata näitä kukkajuttuja öljyväreillä. En ole maalannut vuosiin. Tulisikohan nyt inspis?

Yllä toinen asetelma…

Ja sama päivänvalossa..

Nuo punaiset, tummemmat asetelmat tein eilen. Alla olevan lauantaina..

Meillä kukkii sisällä aika kivasti tällä hetkellä. Tykkäätkö sinä tehdä kukka-asetelmia ja -kimppuja? Kukkaisaa viikkoa!

49 thoughts on “Ihan hurahtanut!

 1. No niin siitä se lähtee ja lopulta karkaa kuin mopo käsistä 😉 Tautiin ei taida olla korjaavaa lääkettä, mutta tarvitseeko edes??? Kiva kun tarttui sinuunkin 😉 <3
  Ihania kimppuja <3

 2. Olen sairastanut tätä tautia jo monena syksynä, mutta tänä vuonna on pahempi kuin aiemmin. Kukat vain ovat parhautta. Kiitos, Satu.

 3. No tottahan kukkais-Sadulla täytyy kukkamania olla! Ihanan näköisiä. Mä en ole yhtään kukkakimppu-ihmisiä, vaikka niitä onkin mukava katsella. Ei vain ole paikkaa, mihin kimpun saisi mahtumaan, pieni talo täynnä tavaraa…

 4. Tykkään tehdä asetelmia ja kimppuja. Suurin ja kaunein tekeleeni oli isäni haudalle kukkaseppele. En kuitenkaan ole lähellekään yhtä taitava kuin sinä.

 5. Olet kyllä tosi taitava! Minulla ei olisi materiaalia eikä varmaan taitoakaan. PS Minullakin on blogipostauksessa tällä kertaa koira mukana.

 6. Nuo ovat tosiaan niin kauniita!? Upeita väriä ja sointuvat niin kauniisti yhteen! Mukavaa alkanutta viikkoa sinne♥

 7. Kauniita kimppuja oot tehny, mie en oo hoksannu hirssiä laitella kukkakimppuloihin, sain hyvän vinkin. Kuivakukkana molemmat hirssit ovat kauniita.

 8. Kauniita asetelmia. Tykkään itsekin tehdä kimppuja. Poimin kukkasia pihalta ja tee niistä yleensä sellaisia luonnollisia vapaasti rönsyileviä kimppuja. Talvella ostan yleensä pari pakkausta kukkia ja väkerrän niistä omanlaisen viritelmän.
  Tykkään tuosta keltaisesta kimpusta. Oikein aurinkoinen kimppu 🙂

 9. Kauniita kimppuja. Toivottavasti et paranekaan tuosta maniasta! – Mukavaa tiistaipäivää!

 10. Jostain mulle oli jo ehtinytkin tulla sellainen tunne, että saattaisit pitää kukista :D.

  Luonnonkukkia tykkään kerätä ja kimputtaa, mutta muuten käännyn suosiolla kukkakauppojen puoleen. Tosin aika harvoin nykyään, kun olen tykästynyt viherkasveihin, joiden kanssa pärjään paremmin.

 11. Hienoja! Ihanan värikkäitä. Kyllä tykkään tehdä, kun olisi aina vain materiaalia.

 12. Oijoi ihanat kimput ja kun rakastan runsautta ja väriä ja punaista, niin kyllä kolahtaa. <3 Mukavaa viikkoa Satu <3

 13. Aivan huppu ihania kukkakimppuja sinulla, olet taitava ammattilainen kukkasidonassa, minä arvostan lahjojasi. Värikästä syksyn jatkoa sinulle! Inkeri
  puutarhurintytar.blogi.net

 14. nyt todella jään odottamaan koska ilmestyy ensimmäiset maalaamasi kukkataulut blogiisi. sitomasi kimput ovat näyttäviä, kerrassaan ihania. et arvaa millaisen kunniatehtävän sain viikonloppuna, tuleva miniäni pyysi minua sitomaan vihkikimppunsa! saas nähdä miten tehtävästä suoriudun, aikaa häihin on tasan vuosi, joten harjoittelemaan kyl ehdin riittävästi;)

 15. Oi että, on kauniita. Kyllä vissisti hurahtaa kukkasidontaan – materiaalistakaan ei ole siellä pulaa.

 16. Upeita asetelmia! Minäkin tykkään väkerrellä kimppuja, mutta materiaalia ei puutarhassamme riitä vielä koviin moneen isoon kimppuun per syksy. Onneksi pienetkin kimput ja yksittäiset kukatkin ovat nättejä ja vuosi vuodelta kimppumateriaalia on enemmän. Kivoja syyspäiviä!

 17. Mania näyttää olevan ihan hyvänlaatuinen ?. Tosi kauniita kukka-asetelmia ja ne toimivat lääkityksenä myös katsojiin päin :).

 18. On se kiva, että olet hurahtanut kukkiin. Toivottavasti kukkamania jatkuu edelleen, niin saan ihailla kauniita kuviasi.

 19. Hih, juu täytyy! Kiitos, Saila. Meillä on talo täynnä kukkia!

 20. Kiitos. Ei ole parannusta näköpiirissä. Kivaa loppuviikkoa!

 21. Hih, mistäköhän sellaista olet saanut mieleesi…Minä en ole noihin viherkasveihin hurahdellut ollenkaan..

 22. Kiitos, Pelaguu. Minä haen matskut puutarhasta ja kaupasta.

 23. Kiitos! Olisinpa ammattilainen. Harjoittelen ja opettelen omaksi ilokseni. Mukavaa syksyä!

 24. Kiitos! Vau, upea tehtävä! Varmasti teet upean kimpun.

 25. Kiitos. Nyt alkaa materiaali olla jo vähissä. Äityli on leikannut jo suurimman osan perennoista alas.

 26. Kiitos, Tiiu. Nyt alkaa matsku meilläkin jo vähetä. Mutta kaupoista löytyy. Kivaa loppuviikkoa!

 27. Joo, ei näytä helpottavan yhtään. Päinvastoin. Kiitos, Ansu.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: