Oliko järkee vai ei?

Oliko järkee vai ei?

Heips! Taas karkasi mopo käsistä. Kun halvalla sain. Euron pussi. Kävin jo eilen Plantsussa ja bongasin kukkasipulit eurolla, mutta oli pari ”jarruttavaa tekijää” mukana. Noo, tänään menin kaupoille itsekseni ja vain kantokyky oli rajana. Hih, mukaan tarttui 490 kukkasipulia ja pari liljaa. Hyvät kaupat tein! Ja kaikki on jo maassa! Tällaisia hamstrasin..

Oletko sinä käynyt sipulialessa? Jos hyvin käy, meillä on ensi keväänä komeampi kukkaloisto kuin koskaan aiemmin. Toivottavasti on. Varmaankin pari tuhatta sipulia on maahan istutettu. Onpa materiaalia, mistä tehdä kukkakimppuja.

Tänään tein miehelleni isänpäiväkimpun…

Tämmöistä tänään. Oli hyvä päivä! Mitä sinä olet puuhaillut?

Kivaa lauantaita!

29 thoughts on “Oliko järkee vai ei?

 1. Kiva tuollainen mopon keuliminen:) ei pysty edes kuvittelemaan miten kaunista siellä ensi vuonna onkaan koska minä aina sinun kuvia katsellessa olen ajatellut ettei voi olla kauniimpaa pihaa!!! Ihana kimppu, mukavaa isänpäivä viikonloppua❤️

 2. Teidän pihaa ajatellen, tuossa hankinnassa oli järkee.
  Ihanan kimpun teit teidän perheen isälle.
  Mukavaa viikonloppua Satu <3

 3. Voi herttileijaa!!!!…… Löytyy viälä muutaman sipulin mentäviä aukkoja 😀 Kyllä ny on ennennäkemättömän komia kevät tulos!

 4. Voi mahdoton! Teitpä hienoja löytöjä, nyt on mitä odottaa keväällä. Ja myös hieno kimppu miehelle.

 5. Sait sitten varmaan sipulihimon tyydytettyä 😉
  Upea suoritus, että sait ne kaikki myös maahan. Se on se osuus, missä minä en ole ihan parhaimmillani 🙁

 6. Kiitos! Toivottavasti sipuli kukkivat keväällä. Osalle istutusaika oli nyt vähän liian myöhäinen, mutta toivotaan parasta. Kivaa viikonloppua!

 7. Hih, toivottavasti en ruokkinut myyriä… Kukkaloistoa odotan ja kimppumateriaalia. Kivaa viikonloppua!

 8. Juu, on odottamista. Alkuun nyt odotan talvipäivänseisausta. Sitten mennään jo valoa kohti. Reilut viisi viikkoa…Kiitos!

 9. Minä olen ihan kyltymätön. Vielä voisin parit istuttaa. Ei kyllä ollut ihan parhaat kelit tänään istuttaa. Satoi aika reippaasti. No, maa oli sula. Pari tuntia hommassa meni.

 10. Hih…minulle kävi sanoin Hankkijalla viikko sitten..euron pussi ja ihan suunnaton määrä sipuleita pääsi maahan 🙂
  Minäkin tein tänään miehelleni kimpun <3
  Ihanaa isänpäivän viettoa teille!

 11. Ou nou, siellähän Lappeenrannassa se Plantsu on ihan lähellä, voi kun ihanaa.. Pitäisköhän käydä minunkin kun aamulla lähdetään Lappeeseen ajelemaan tyttären luokse täältä 150 km päähän.
  Ihan valtavan määrän olet istuttanut, ja mieletön kukkailottelu sinulla keväällä, ihan tajutonta 😀 Tuo kimppu on niin kaunis, huooh..
  Hyvää isänpäivää sinnekin.

 12. Aikamoinen hamsteri oletkin;) Mutta teidän piha tulee ensi vuonna näyttämään entistä upeammalta!

 13. Kauniin kimput teit miehelle. Meillä paikallisessa liikkeessä loput sipulit ol perjantaina ihan ilimasiks. Jonkunverran otin kaikkia, ajattelin istuttoo niitä astioihin. Muovikassillinen tul! Sanoivat laittavasa roskiin jos ei niitä ihmiset ota!

 14. No jopas jotakin. Onneksi sinulla on iso puutarha, jonne mahtuu runsaasti kukkasipuleita. Ihanan kimpun olet tehnyt miehellesi. Hyvää isänpäivää sinne teille!

 15. Kyllähän se silloin kannattee kun halvalla saa 😀
  Mieheni on samanlainen hamsteri jos halvalla saa mutta ei toki kukkasipulien suhteen mutta esim jos jokin ruoka on tarjouksessa. Sitä sit ostetaan sillä periaatteella kuin ruoka loppuisi maapallolta (no mieheni tyylillä se saattaa loppuakin jos yhden pitää hamstrata niin paljon).

 16. No voi hyvät hysveröt, mutta kukkia ei ole koskaan, ei koskaan liikaa.

 17. Huh huh, olet sinä aikamoinen sipulinainen! 😀 Mukavaa sunnuntaita!

 18. Ymmärrän täysin. Ihania ostoksia, joiden myötä sinulle on tiedossa kukkaisa kevät.
  Kuulin Plantsun sipulualesta ja päätin pysyä kaukana, sillä mopo olisi karannut minultakin – ties kuinka monennen kerran tänä syksynä.

 19. Kiitos, Satu. Halvalla tuli iso lasti. Mukavaa sunnuntaita ja isänpäivää!

 20. Juu, lähellä on. Kiitos! Olen googletellut kaikenlaisia kukkakursseja ja pakko päästä jollekin. Toivottavasti on keväällä kukkaloistoa ja materiaaleja kimppuihin. Mukavaa isänpäivää!

 21. Voi jukra. Ilmaiseksi! Kamalaa tuhlausta, jos heittävät pois.

 22. Kyllä mahtuu ja mahtui vielä lisääkin. Kiitos. Kimppuja on ihanaa tehdä. Mukavaa isänpäivää!

 23. No todellakin oli järkeä! 😉 Siis sinä oot saanu nuo istutettuakin, oot ihan super! 🙂 Jos mä pääsisin sipulialeihin, varmaan ostaisin niitä ihan hirveästi, mut en jaksais istuttaa puoliakaan. 😀 Eikä kyllä ois tilaakaan. Senpä tähden en ole puutarhaliikkeisiin uskaltautunutkaan.. Mukavaa uutta viikkoa! 🙂

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: