Ihanaa tunnelmaa!

Ihanaa tunnelmaa!

Heisulivei! Tänään oli hyvä päivä! Kävin töitten jälkeen blogiyhteistyökumppanillani Kukkakauppa Tolvasella. Oi, että siellä on ihanat tuoksut ja tunnelma. Tykkään! Myymälässä oli paljon kauniita jouluisia kukka-asetelmia ja kimppuja. Alla jouluinen, ihana kimppu. Kukapa ei ilahtuisi tuollaisen saadessaan?

Sain vierailullani vinkkejä kukkakimpun saloihin. Harjoittelin spiraalin tekoa. Toivoa on, että saatan sen joskus oppiakin.

Näyteikkunassa oli vähän bling-blingiä.

Jouluinen kukkakimppu Suomi-väreillä… Tiedän kyllä tasan tarkkaan, miten aion joululomani käyttää. Kukkailemalla! Luen kukkakirjoja ja harjoittelen kimppujen ja asetelmien tekemistä. Ihan parasta lomapuuhaa!

Joulutähtiä eri kokoisina ja väreissä.

Onko sinulla joulusuunnitelmia? Onko sinulla pidempi joululoma? Minulla alkaa joululoma tänä perjantaina ja menen töihin sitten ensi vuonna. Lomalla käy niinkin hassusti, että meikäläinen vaihtaa vuosikymmentä. Voi hurja! Ikäkriisi taas iskee… ihan vuoden ensimmäisenä päivänä. Jäiks! Juu, en juhli. Murjotan peiton alla ;O)

24 thoughts on “Ihanaa tunnelmaa!

 1. Vai että synttärit vielä. Hei, ikä on vain numero ja numwrot on kivoja ?
  Minulla alkaa loma perjantaina ja takaisin töihin menen vasta 8.1.18. Tulee niin tarpeeseen tämä loma!

 2. Mukavaa lomaa Sinulle. Ele iän takia murjota, se on vaan numeroita <3 Nauti kukista, niitä ei kuule kiinnosta pätkääkään ikä eikä numerot 🙂

 3. Kukkakaupat ovat aina ihania paikkoja, mutta erityisesti näin joulun runsauden aikaan.
  Jollet synttäreitä juhli, osta nyt itsellesi ainakin muhkea kukkakimppu. Sen olet ansainnut. Hyvää syntymäpäivää jo etukäteen!

 4. Such beautiful floral arrangements! I especially liked the one with Finnish colors. I hope you enjoy your break from work and wish you a very merry Christmas and happy new year!

 5. No, joo. Numerot eivät ole meikäläisen juttu… Ihanaa lomaa, Outi!

 6. Yes, they are, Well, florists have made them. Thank you so much, outlawgardener! Happy holidays to you as well!

 7. todella kaunis kimppu, olet Satu kyllä sen myös ansainnut!
  kukkakaupat ovat ohittamattomia, täytyy kyllä tunnustaa se, että aina en edes osta mitään, käyn vaan virkistämässä mieltäni niissä.
  sinulla on oivat lomasuunnitelmat, mikäpä sen rentouttavampaa. viherhuoneessani minäkin aion puuhastella mahdollisimman paljon. enpä usko, että paljoakaan murjottelet viltinalla vuosikymmenen vaihtumista ja se olisikin aivan turhaa…
  tsemppiä viimeisiin koulupäiviin:))

 8. Oi miten ihania kuvia ja kukkia♥ Kukkakauppojen tuoksu on niin huumavan suloinen:) Mukavaa jouluviikkoa ja tsemppiä tuohon kriiseilyyn:)♥

 9. Ihania kukka-asetelmia 🙂 Nyt on kyllä kukkakaupoissa niin upeaa tunnelmaa ja tuoksua. Onnea jo etukäteen synttäriesi johdosta 🙂

 10. Hih, saa nähdä, meneekö mökötykseksi… Kiitos! Huomenna on vielä aamulla joulukirkko ja loma alkaa. Mukavaa joulunodotusta!

 11. Kukkakaupat ova paratiiseja. Mukavaa joulunodotusta. Kiitos!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: