Kun haaveet romuttuvat!

Kun haaveet romuttuvat!

Hei! Torstai on toivoa täynnä? Vai onko? Alla kuvakollaasit tämän syksyn aikana tekemistäni kukkakimpuista ja -asetelmista.

Joulukuu 2017
Joulukuu 2017
Marraskuu 2017
Lokakuu 2017
Syyskuu 2017

Siinäpä suurin piirtein kaikki syksyn väkerrykset. Vanhimmissa kimpuissa olen käyttänyt oman puutarhan antimia. Myöhemmissä kaupan. Onko mitään kehitystä havaittavissa? Miksipä näitä mietin. No, haaveenani on ollut jo pitkään kukkasidontaopinnot työn ohella. Joo, saahan sitä haaveilla. Ei tule onnistumaan täällä päin Suomea. Tänään haaveeni romuttuivat oikein rytinällä. Onko sinulla haaveita tai unelmia? Oletko toteuttanut niitä? Mukavaa loppuviikkoa!

44 thoughts on “Kun haaveet romuttuvat!

 1. Kauniita ovat olleet alusta asti, jos en tietäisi, uskoisin täysin ammattilaisen olevan asialla! Älä, Satu ihan koko haavetta hautaa!

 2. Kun katselen kimppujasi ja ostan valmiita floristilta,kuule..nämä sinun ovat todella kauniita!! Kuin olisit ammattilainen,sillä eivät nuo ammattilaisetkaan aina osaa asiaansa,olen huomannut. Joten ole ylpeä näistä hienoista kimpuistasi ja tekiessä myös oppii. Jos näitä myisit ostaisin!! Ja joskus voi tärppi osuakin kurssin suhteen,aina on toivoa 🙂 Jos sinua lohduttaa ei onnistu minullakaan tuo koulutus, tykkäisin myös, pitäisi ajaa turhan pitkään eikä se näillä ruuhkilla mitä meillä on huvita yhtään.

 3. Olet ollut kyllä ihailtavan ahkera ja niin taitava! Tuo on tosi harmi, että alan oppilaitoksia on niin vähän ja ettei niitä löydy ympäri Suomen. Jonkin verranhan on tietysti niitä päivän mittaisia workshoppeja, mutta ne ovat toki aika hintavia eivätkä ne tietysti vastaa kokonaisia opintoja. Toisaalta seuraan instagramissa ihmistä, joka on kouluttautunut juurikin vain päivän mittaisilla workshopeilla, pistänyt toiminimen pystyy ja tekee ahkerasti kukkajuttuja tilaustöinä oman työn ohella. Ihailtavaa rohkeutta ja omien unelmien toteuttamista. Itse valitsin sen perinteisemmän ja turvallisemman tien, mutta välillä mietin, että pitäisi vaan rohkeammin ryhtyä tekemään asioita, eikä miettiä niinkään sitä että olenko nyt virallisesti pätevä jne. Ehkä sinäkin voisit vetää parit mutkat suoraksi ja ryhtyä vain tuumasta toimeen!

 4. Noita kukkakimppujasi katsellessa herää kysymys: mihin vielä opiskelua tarvitsisit. Olet jo ammattilainen!

 5. Kaikki ovat hyvin kauniita, mutta jos haluaa välttämättä sanoa, niin aivan viimeksi tehdyt ovat hienoimpia.

  Haaveet ovat särkyneet jossain vaiheessa, mutta sitten ehkä vuosien päästä kuin sattuman kautta löytyy se, jota haluaa, uudella ja yllättävällä tavalla.

 6. Selvästi olet kyllä kehittynyt kimppujen ja asetelmien teossa.
  Haaveita pitää aina olla, mutta ikävä kyllä, vain harvat niistä toteutuu!

 7. Kimppusi ovat niin kauniita, ettet sinä enää mitään kursseja tarvitse. Mukavaa tulevaa viikonloppua!!!

 8. Ihastuttavia kimppuja! Kyllä itsenäisesti harjoittelemallakin oppii. 🙂

 9. Kaikki kimput kelpaisivat minulle ♥.

  Minä haaveilin reilut 10 vuotta sitten puutarhaopinnoista, mutta sitten lonkka petti pahan kerran ja siihen se sitten jäi.

  Huomasin muuten, että jos ei hyväksy evästeiden käyttöä tällä sivustolla, niin ei pääse kommentoimaan ja lyö koko sivustolle harmaan kalvon päälle. Minä kun olen jumittanut kaikki seurannat tiehensä omalla koneellani mitä vaan voi, niin en ole myöskään klikkaillut noita evästeiden hyväksymisiäkään. Tässä kohtaa kokeilin, että auttaako sen hyväksyminen ja pääsin sitten kommentoimaan. Onkohan tuo lähtöisin palvelintilan tarjoajasta vai sivuston tarjoajasta – ei ole aiemmin tehnyt tällaista eli muutos on tullut ehkä viikon sisään. Saattaa karsia kävijöitä pahimmassa tapauksessa.

 10. Harmi, että haaveesi romuttui. Toivon, että se ei ole lopullista. Olet taitava, mutta se ei ehkä lohduta, kun haluaa oppia lisää.

 11. Upeita kimppuja Satu! Ovat kauniita ja olet kehittynyt 🙂
  Haaveilla pitää ja vaikka kaikki haaveet eivät koskaan toteutuisi on itse
  haaveilu jo ihanaa! Mukavaa iltaa Satu ❤

 12. No voi harmi ettei siellä ole koulutusta. Pystyisikö suorittamaan oppisopimuksella tai jotenkin vastaavasti? Kauniita kimppuja osaat kuitenkin tehdä ilman koulutustakin.

 13. Upeita ja olet kyllä taitava, aina näitä ihastelen vaikka en kommentoisikaan. Ja älä anna periksi, kyllä e haaveet voi vielä toteutua. Koskaan ei tiedä mistä ja milloin.

 14. Täällä blogissasi kukkakimput ovat olleet tosi taidokkaita.
  Tietysti alan koulutus olisi hyvä lisä taidoillesi, mutta toisaaltaan kimppujen teko on kuitenkin taidetta ja sinun kimppusi ovat tosi hyviä ja taidokkaita ja persoonallisia.
  Kaikki haaveet eivät aina toteudu, mutta ehkäpä joskus kuitenkin jotenkin löydät itsesi kukkasidonnan kurssilta.
  Toisaaltaan kurssi voi myös osittain rajata luovuutta, kaikki kimppusidonnat tehdään samaan teemaan ja muottiin.
  Anna kimpuissasi mielikuvituksesi lentää, et ole sidottu mihinkään muottiin tai koulukuntaa.
  Olet jo nyt taidokas kukkakimppujen sitoja. ❤️

 15. Syyskuulta löytyy lempikimppuni. Olen kyllä sitä mieltä, että ei aina tarvita sitä koulua ja lisäopintoja. Esim. kukkaopinnot voivat jopa supistaa sitä omaa lennokasta luovuutta. Riippuu tietenkin opettajasta. Jos haluat opastusta sitä voi katsastaa sellaiselta floristilta, jonka kimpuista olet kiinnostunut ja ottaa yhteyttä ja pyytää päästä katsomaan paikan päälle miten hän tekee kimput, asetelmat ym. Ja mikä ettei voisit itsekin järjestää kukkakurssin, uskon että olisi tulijoita. Sellaiselle kurssille voisi pyytää opettajaksi kenet vain alan ammattilaisen. Maailma on avara ja mahdollisuuksia täynnä 🙂

 16. Aivan ihania kimppuja olet tehnyt! ♥
  Minustakin tuntuu että osaat ja tiedät jo todella paljon, mutta tokihan koulutus antaa tietoa, ideoita, varmuutta. Luulisi olevan kysyntää jonkinlaisille monimuoto-opinnoille: etäopetusta ja lähiopintopäiviä. Tai kesäisin voisi järjestää pidempiä kursseja.
  Älä tosiaan hylkää vielä opiskeluhaavetta. Monesti uusia mahdollisuuksia pulpahtaa esiin ihan yllättäen.
  Blogisi uusi ilme on todella tyylikäs. 🙂

 17. Luin postauksesi jo eilen, mutta en kerinnyt kommentoimaa mitää. Minuu on jotenkin harmittanu sin puolesta tosi paljon. Toivotaan, että haaveet kuitenkin vielä toteutuu. Olet kyllä niin taitava kimppujen tekijä, että et välttämättä tarvitse koulutusta, mutta ymmärrän myös halusi kehittyä huippuusi.
  Itselläni on ollut lapsesta saakka yksi tietty haave, josta olen ajatellut ettei koskaan toteudu. Nyt kuitenkin olen saanut "vihreää valoa" haaveeni toteutumiseen, vaikken koskaan siihen uskonut tosissani. Ties vaikka haaveeni toteutuisi. Ja todella toivon samaa sinun haaveille <3

 18. Voi harmi, mutta toivon niin kovin että jotenkin vielä saisit haaveesi toteutettua!♥ Nuo sinun tekemäsi kimput ovat kyllä kauniita ja ihan kuin ammattilaisen tekemiä, ottaisin noista jokaisen ilolla kotia koristamaan:) Leppoisaa viikonloppua♥

 19. Älä luovuta! Jospa jokin portti olisi vielä avoinna. Olet niin taitava.

 20. Voi ei, tiedän tunteen. Mutta kauniita värikkäitä kimppuja, tykkään! Yksi haaveistani on toteutunut, vaikka onkin "kesken". Oma talo! Seuraava haave on vielä salaisuus, mutta ajattelin kertoa siitä blogissani viimeistään tammikuussa.

 21. Kiitos, Kristiina. Harrastelija olen, mutta jospa vielä oppia saisin.

 22. Kiitos. Hyvä, jos kehitystä on tapahtunut! Taitaa tässä vielä toivoa olla.

 23. Kiitos, Outi. Juu, haaveita on. Saa nähdä, miten käy.

 24. Kiitos, Liisa. Kyllä minä oppia kaipaisin. Ehkä se järjestyykin.

 25. Kiitos. Ok. Pitää tutkia perheen nörtin kanssa asiaa. Kiitos, kun kerroit. Muutos johtunee uudesta blogin ulkoasusta.

 26. Kiitos, Marjo. Juu, haaveet ovat korkealla. Mukavaa viikonloppua!

 27. Kiitos, Katja. Selvittelin uusia mahdollisuuksia, ja ehkäpä saan oppia.

 28. Kiitos, Molley. Totta tuokin. Juu, kukkailu jatkuu ja saatanpa saada oppiakin.

 29. Totta tuokin. Juu, pitää etsiä toista tietä. Nyt vain tuli hetkellinen nujertuminen.

 30. Kiitos, Sara. Kukka-alalla ei näemmä monimuoto-opintoja tunneta. En hylkää. Kiitos!

 31. Toivottavasti haaveesi toteutuu! Minullakin näkyy nyt valoa..

 32. Kiitos. Hidasta tuo minun kimppujen tekeminen on. Oppia haluaisin. Mukavaa viikonloppua!

 33. Kiitos. Ei sitä tiedä, josko tämä vielä iloksi muuttuisikin. Onnea omasta talosta!

 34. todella kauniita! Ei kannata luopua haaveesta, siihen voi löytyä jokin yllättäväkin keino. En olisi minäkään pari vuotta sitten uskonut, että olen nyt oikeustieteen opiskelija.

 35. Hurmaavia kimppuja! Haaveista ei kannata koskaan unohtaa, vaikkakin kimppusi ovat niin hienoja, että voisi kuvitella, että olet käynyt monella kurssilla 🙂

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: