Reipas kaveri!

Reipas kaveri!

Heips! Mortti on todella reipas kaveri seitsemänviikkoiseksi hauvavauvaksi! Viiden tunnin ajomatka Tammiaisista Lappeenrantaan meni kuin elävissä kuvissa kolmen pysähdyksen taktiikalla.

Olimme ostaneet Mortille uudet valjaat, joilla kiinnitimme mussukan turvavöihin ja ei Mortti ollut valjaista moksiskaan. Mortilla oli laatikossa pehmoinen peti välissämme takapenkillä ja siinä vauveli nukkui tyttären kainalossa suurimman osan matkasta.

Olimme varustaneet kodin huolella Morttia varten, mutta tärkein unohtui. Laittaa papanat turpoamaan iltaruokaa varten. Ihana kasvattaja oli huomioinut tämänkin ja saimme eväät mukaan ja kaksi kassillista kaikkea tarpeellista. Kotona Mortti söi ensimmäiseksi pitkän matkan jälkeen.

Sitten mussuteltiin ja pussuteltiin!

Ja kun väsy iski, mentiin saman peiton alle!

Ja, kun tuli kuuma, siirtyi Mortti lattialle.

Yö sujui mamman sängyn vieressä omassa laatikossa. Hyvin nukutti pupun vieressä. Aamulla minua kohtasi nappisilmänäky.

On meillä isompikin peti odottamassa kasvamista. Pitää vielä pehmustaa sitä.

Mortti sai mummolta nallen ja tykkää siitä kovasti. Aamutoimiin kuuluu tulen sytyttäminen puuhellaan isin kanssa.

Peilikuva on kova sana ja se sananmukaisesti haukuttiin aamulla lyttyyn. Siitä on video Instassa.

Yhtään vahinkoa ei ole vielä sattunut sisälle, vaan kaikki asiat on hoidettu tyylikkäästi takapihalle. Hepulitkin tuli tuossa terassilla.

Kaiken aamutouhun jälkeen pikkuinen nukahti jalkoihini ja veteli sen jälkeen tovin sohvan alla. Nyt seurustelee olohuoneessa isukin kanssa.

Saimme kyllä ihanan, uuden ystävän. Mikki voi hyvillä mielin katsella pikkukaveria pilven reunalta. Toivottavasti tämä elämänmittainen ystävyys kestää kauan. Mukavaa sunnuntaita!

70 thoughts on “Reipas kaveri!

  1. Voi miten suloinen Mortti on ja tuo "nahkamasukuva" <3 Hän on reipas kaveri ja fiksu kun osaa tehdä tarpeetkin jo ulos. Ihania hetkiä Mortin kanssa ja hyvää loppiaista <3

  2. Paljon onnea uudesta perheenjäsenestä! On kyllä niin suloisa että! Meillä oli aikoinaan myös kultsu, joten tulee niin mieleen ne pentuajat ja peilikuvan haukkuminen.

  3. Mikä suloisuus!<3 OI, onnea!<3 Ihan tässä vauvakuume tulee, kun näitä kuvia katselee.:)

  4. Ihana söpöläinen on Mortti <3
    Haleja hänelle <3

  5. Onnea Mortille uudesta kodista ja teille ihanasta pikku koirasta. Tuo pullukkainen vaaleanpunainen maha on niin hellyttävä.
    Hyvin kuulosta yhteinen matkanne alkaneen kotosalla. Kuulemme ja näemme hänestä varmasti jatkossakin, joten mekin pysymme kasvussa mukana täällä ruudun toisella puolella 🙂

  6. Oi kuinka hän on suloinen ja reipas! En kestä tuota karvatonta pinkkiä massua. Niin ihana. <3 Meidän Samu tosiaan yrjösi heti automatkalla ja pysytteli miltei 6-viikkoa vain olohuoneessa, eikä uskaltanut muihin huoneisiin. Sisäsiistiksi oppi vuoden ikäisenä, kun joskus 6kk keksi alkaa pissailla suihkuun. Takapiha on meilläkin, mutta sinne Samu ei tänä päivänäkään tykkää mennä yksin. Meillä on hyvin herkkä kaveri. Teidän Mortti taas vaikuttaa oikealta veitikalta. <3

    Ihanaa sunnuntaita Mortin kanssa. <3 Mikki varmasti hyväksyy. <3 Tätinikin tuossa hankki hyvin pian uuden koiran, kun Aina suloisuus menehtyi, ei osannut olla ilman ja lenkkikaveriakin kaipaili. Kyllä ihmiselle karvakaveri on ihan paras ystävä. <3

  7. Ihana, suloinen Mortti <3 Kyllä vaikuttaa reippaalta kaverilta, ihan on kuin kotonaan 🙂 Onnea teille vielä kovasti!

  8. Ihanan ja uskollisen kaverin olette saaneet. Toivottavasti edessä on monta pitkää yhteistä vuotta.

  9. Rakkauspakkauselämää Mortin kanssa♥ Meidän uuden koiran hankita tyssää aina siihen, että jos otamme novascotialaisen, vertaammeko häntä aina suuriruhtinatar Olgaan, joka ehti 15 vuodessä jättää niin ison jäljen meihin, että ei tosikaan. Sisareni taas ottaa uuden koiran kuukausi edellisen lähdöstä. Ehkä meidän pitäisi vaihtaa rotua. Tyttären sheltti on aika kiva tapaus. Onnea koko perheelle ja Mortille pus, pus♥

  10. Kiitos, Marjo. Päivän aikana on tullut vahinkopisuja, vaikka tiuhaan on käytetty ulkosalla. Näyttää tykkäävän lumesta. Ihana mussu on!

  11. On tuo reipas ja valloittava. Ihan olen yllättynyt, kun on niin hyvin kotiutunut. Nikn kyllä Mikkikin aikoinaan. Tässä meillä kasvaa uusi sydäntenmurskaaja.

  12. Ihanaa, Mortti on tullut kotiin! Jos laittaisin tähän niin monta sydäntä kuinka ihana Mortti on, niin tila ei riittäisi. 🙂 Laitan siis vain yhden. <3

  13. On tosi reipas! Ihan on asettunut taloksi. Kiitos, Heidi.

  14. Voi mikä söpöliini! Ja tuo pulleromassu ?
    Melkein voi haistaa pennuntassujen tuoksun… ❤️

  15. Voi, mikä suloinen halipossu! ❤️ Tosi hyvä opettaa autossa ajotavoille pienestä pitäen. Mitä ilmeisimmin kaikki on sujunut tosi hienosti ja selvästi lohduttajia riittää, jos ero emosta alkaa pientä hetkellisesti ahdistaa.

  16. Aivan ihana ja niin suloinen❤ Kyllä on paljon maailmassa ihmeteltävää pikkuisella:) Leppoisaa loppiaista sinne teille??❄

  17. Sulonen pallero on Mortti. Paljon onnea uuden perheenjäsenen kanssa.

  18. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä! Koiravauvan kanssa ei tule tylsiä hetkiä.

  19. No onhan tuo aivan ihana!!!Onnea ja iloisesti kohti uusia kujeita pienen kanssa:)

  20. Suloinen koirapallero. Ihan tässä jännittää, millainen puutarhaesittelijä Mortista kasvaa.

  21. Jokainen koira on hurmannut meidät omana itsenään. Jokikinen on ollut hurmaava persoona omalla tavallaan ja kaikki olleet yhtä rakkaita. Meillä on ollut 30 vuotta koira / koiria putkeen. Pisin aika välissä on ollut ilman koiraa kuukausi. Pentu on parasta terapiaa menetyksen tuomassa surussa.

    Mortti on ihan erinäköinen ja erilainen kuin Mikki, mutta taatusti saa omana itsenään yhtä paljon rakkautta. Meillä on ollut kolme rotikkaa ja nyt on toinen kultsu.

  22. Ihanaa todellakin! Miten maltan mennä töihin ja opiskelemaan ensi viikolla? Mortti on suloinen.

  23. No, on! Vielä ei ole näyttänyt ahdistavan. On reipas ja rohkea kaveri.

  24. Niin, kaikki vielä edessä. Koko elämä. Kiitos, hyvää loppiaista sinulle.

  25. Kiitos, Irma. Toivottavasti yhteinen seikkailumme tulee olemaan pitkä.

  26. Niin on! Tuossa se nyt makoilee jaloissani koivet kohti taivasta.

  27. Koko perhe katseltiin Mortin peilihepulia instasta, hän on kyllä ihana vekkuli <3

  28. Söpöliini, kuten kaikki koiravauvelit <3 Reippaalta kaverilta vaikuttaa. Toivotaan Mortille pitkää yhteistä elämää ja loisteliasta puutarhaesittelijän uraa teidän kanssanne. Rapsutukset pienelle!

  29. Söpöyden huippu! Ihan alkaa itsekin mieli tehdä koiranpentua, kun esittelet näitä hellyyttäviä kuvia. Onnea teille ja onnea Mortille, kun pääsi noin ihanaan kotiin <3

  30. Taas tuli vedet silmiin, tällä kertaa ilosta. Taisitte saada kultakimpaleen?hermorakenne ainakin näyttää olevan kunnossa.

  31. Love your new toy…he is so cute..i am melting again and again….???

  32. Odotus on loppunut, rakas Mortti on tullut kotiin ja te olette saaneet suloisen koirakaverin. Monet seikkailut odottavat. Onnea, onnea ja rapsutuksia pienelle!

  33. Ihanaa, että saitte uuden perheenjäsenen. Mortti sai varmasti hyvän kodin ja te hyvän ystävän. Mukavaa tammikuun alkua <3

  34. Reipas on ja välillä aika omapäinenkin. Mortti kiittää rapsutuksista.

  35. On se! Kiitos, Sirkku. Ihana pikku höppänä tuo Mortti on.

  36. Kyllä me melkoisen mussukan saimme! Rautahermoinen heppuli näyttää olevan.

  37. Voi että mikä nahkamasu! Koiravauvakuume jyllää, vaikka onkin jo kaksi karvakaveria ennestään. Kolmatta ei tule, mutta saa kai näitä aina "kuumeilla".

    Onnea uudesta perheenjäsenestä, ihania tulevia vuosia uskollisen ystävän kanssa. <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: