Länsipolulla rhodojen aikaan!

Länsipolulla rhodojen aikaan!

Hei!

Länsipolulla kukkii tällä hetkellä ihanasti! Rhodot, atsaleat, laukat yms. Mortti viihtyy kukkien keskellä enemmän kuin hyvin.

Kastelukin näyttää hoituvan, tosin on aika tuhoisaa kukille…

Laukat ovat kauniita, mutta niiden keltaisista lehdistä en pidä. Istutin ne kuunliljojen joukkoon, vaan eivät keltaiset lehdet näytä peittyneen.

Mortti on sairastellut ja on nyt antibioottikuurilla. Sai Hotspot-ihottuman kaulaan. Vesileikit eivät  sovi Mortille ja piha-allas onkin nyt tyhjennetty vedestä Mortin suureksi harmiksi.

Mukavaa viikkoa!

24 thoughts on “Länsipolulla rhodojen aikaan!

 1. Voi tuota Morttia, toivottavasti lääkkeet alkavat toimimaan ja Mortin vointi kohentuu. Kovasti näyttää kaverissa virtaa riittävän! Aivan ihanaa kukkaloistoa taas teidän pihalla <3
  Kaunista loppuviikkoa sinulle Satu <3

 2. Voi harmi Mortin ihottumaa, toivottavasti se paranee.
  Mahtava määrä kukkia! Laukkojen keltaisia lehtiä täälläkin kirotaan.

 3. Kaunista rhodojen kukintaa. Tänä vuonna laukatkin kukkivat runsaasti ja niinpä niiden keltaisia lehtiäkin on näkyvillä vähän liikaa.
  Paranemista Mortille!

 4. Ihanasti kukkii kaikki puutarhassasi. Lieneekö Mortin lannoitteella osansa kukkaloistossa 🙂
  Laukkojen ruskeisiin lehtiin olen minäkin pettynyt, kun muuten ovat niin kauniita kukkia.

 5. Kaunista! Nuo valkoiset pikkusydämet ovat ihania. Minulla on vain vaaleanpunaisia, perinteisiä.

 6. Aivan upeita kuvia, siellä on niin kaunista? Voi Mortti parkaa, pikaista paranemista ja silityksiä sinne! Kaunista kesäpäivää myös?

 7. Upeasti kukkivat rodot ja atsaleat! Ihania kukkapalloja <3 Laukkojen kellastuvat lehdet ovat ikävän näköisiä. Minulla on laukkoja korkeiden kuunliljojen takana ja sieltä eivät lehdet juurikaan näy. Toinen normaalivuonna onnistunut laukkojen sijoittelu on ritarinkannusten väleissä. Tänä vuonna joko laukat olivat myöhässä tai ritarinkannukset ajoissa, sillä laukkojen kukat jäivät ritarinkannusten lehtien sekaan täysin piiloon. Sainpahan sentään komeat maljakkokukat. Siperiankurjenmiekat näyttäisivät olevan myös toimiva pari laukoille, omani ovat vielä vain aika pieniä, mutta tämänhetkinen korkeus on sitä luokkaa, että peittäisi juuri ja juuri laukan lehdet. Nämäkin kun muistaisi syksyllä kukkasipuleita istuttaessa ja osaisi laittaa pareiksi sellaiset kasvit, jotka peittäisivät juuri oikeaan aikaan ränsistyvän kaverin 😀 Mukavaa loppuviikkoa!

 8. Ihailen alppiiruusujasi ja atsaleoja, mutta ihailen myös istutusalueiden reunoja, kun leimut niitä niin kauniisti reunustavat! Mortille tsemppiä, harmi, kun kiva leikki piti kieltää.

 9. Länsipolku on kutsuvan kaunis, sinulla on ihka oma rhodopuisto! reunuskasvit peittävät kivet kauniisti. kyl vaan tuo kivireunus on hyvä kasvualusta rönsyileville matalille perennoille.
  onpa harmillista, kun Mortin uima-allas piti tyhjentää. märkärupi on kiusallinen vaiva, toivottavasti Mortille tepsii antibioottikuuri.
  mukavaa viikonloppua Sinulle ja paranemisia Mortille!

 10. Kyllä lääkkeet auttavat. Pari ensimmäistä päivää olivat Mortille yhtä tuskaa. Ei nukkunut yli vuorokauteen. Virtaa Mortilla on. Kiitos, Outi. Mukavaa viikonloppua!

 11. Kyllä se paranee ja toivon, ettei ihan heti uusiudu. Nuo keltaiset lehdet ovat rumia.

 12. Tänään aion saksia noita lehtiä. Kiitos! Mukavaa viikonloppua.

 13. Sanotaanko niin, että Mortin lannoittamissa kohdissa ei kuki. On vain palanutta. Laukkojen lehdet ovat rumia.

 14. Kiitos. Morttia koeteltiin oikein urakalla. Itkua riitti. Mukavaa viikonloppua.

 15. Minullakin laukat ovat kuunliljojen seassa, vaan eivät lehdet peittyneet. Pitää miettiä tuota laukka-asiaa. Luulen, että pikkusydän peittäisi hyvin. Kiitos. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

 16. Kiitos, Sirkku. Mortin vesileikit loppuivat heti alkuunsa.

 17. Kiitos. No, rhodopolku on! Olen jakanut noita leimuja yms., jotta peittäisivät kivet. Märkärupi on ikävä ja tuskallinen. Mortti itki ja valvoi yli vuorokauden. Nyt lääke auttaa. Mukavaa viikonloppua!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: