Erikoista lomailua

Erikoista lomailua

Hei!

Meillä kaakossa alkoi hiihtoloma perjantaina.

Lomani alkoi sillä, että menin kesken perjantain työpäivän ihopolille kuulemaan karun totuuden. Pyoderma gangrenosum (autoimmuunisairaus, haavainen ihotulehdus) on jälleen iskenyt. Siinpä olikin räväkkä alku lomailulle.

PG puhkesi juurikin tähän aikaan viime vuonna ja on neljäs autoimmuunisairauteni. Sarkastisesti voisin todeta, että toiset keräilevät vaikka Muumi-mukeja, minä keräilen sairauksia.

Tällä kertaa kokeillaan jotakin uutta lääkettä ja pistetään Kortisonia haavan reunamille. Toivottavasti tepsii. Kuukausitolkulla on tuota lääkitystä edessä.

Olin kyllä arvannut tuon diagnoosin jo polille mennessäni. Oikeassa reidessä on ollut outo haava jo puolitoista kuukautta ja ei parane.

No, se siitä. Se on sitä meikäläisen elämää.

Tänään menin pihalle hiihtoloman kunniaksi haravoimaan kivituhkapolkuja. Apuri oli mukana.

Tyhjensimme miehen kanssa Lillevillasta tavaroita ja veimme niitä kasvariin. Kasvari pullistelee kohta liitoksistaan.

Kävimme ostamassa eilen kirpparilta pari huonekalua Lillevillaan tulevaan pihapuotiin. Huonekalut tuodaan huomenna. Ajattelin maalata ne ehkä ankanmunan sinisellä kalkkimaalilla. Ihanaa päästä sisustamaan puotia! Siinä onkin hiihtolomalle mukavaa ohjelmaa.

Puodista tulee kukkaisan hempeä ja romanttinen!

Tällaista lomailua täällä. Joko olet talvilomasi pitänyt?

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

15 thoughts on “Erikoista lomailua

 1. Toivotan Sinulle tsemppiä <3

  Itse en ole edes varma pidänkö edes talvilomaa ja jos pidänkin niin otan muutaman päivän ehkä myöhemmin keväällä 🙂 – Suvi –

  Saa käydä vilkaisemassa kukallisessa blogissani mikäli innostusta riittää:

  kukkastentuoksuja.blogspot.com

 2. Tänä vuonna keskistän lomia kesään, muu perhe lomailee talvellakin. Onpa siellä kuivaa, täällä on niin märkää ettei voi haravoida mikä harmittaa kun lumettomuuden takia sitä voisi tehdä.

 3. Ikävää että tuo tautisi on taas puhjennut. Ei voi muuta kuin toivoa että hoito auttaa mahdollisimman pian oireisiin.
  Mukaviakin asioita sinulla siellä lomalla on tiedossa. Tuntuu varmaan ihanalta kun saa toteuttaa haaveitaan, niinkuin sinulla nyt tuo puodin perustaminen.
  Ja tuo Mortti! Mikä tarkkaivainen ilme. Juuri tuo ilme oli meidänkin kultsulla, kun hän tiesi että kohta tapahtuu jotain kivaa 🙂
  Mukavia hetkiä hiihtolomaviikollesi<3

 4. Mukavaa lomaa sinulle!
  Tänä talvena ei vielä voi talvilomailla, ensi vuonna sitten.

 5. Siis tuo diagnoosi oli niin ikävä, oon oikeasti surullinen tuosta. Voimia sinulle! Onneksi on kuitenkin kaikkea kivaa tiedossa sinulla ja saat siellä puotia tuunailla valmiiksi!

 6. Tuo kuivuus on ihme, sillä täällä on satanut todella paljon. Kaipa tuo kivituhka imee sitä vettä hyvin.

 7. Toivotaan, että auttaa. Kortisoni-tabeltit auttaisivat, mutta ne eivät todellakaan sovellu minulle.

  Mortti on aikuistunut jo kovasti, vaikka vähän villi vielä onkin.

  Kiitos, Kristiina. Mukavaa viikkoa!

 8. Kiitos, Outi. Yritän olla ajattelematta tuota haavatulehdusta. Pitää keskittyä kivoihin juttuihin.

 9. Toivon paranemista sinulle! Positiivisuus huokuu sinusta, jaksat olla innokas puuhastelia ja uuden suunnittelija. Mulla ei vielä talvilomaa ole, ehkä huhti-toukokuun vaihteessa. Olet suojannut kasveja, mietin juuri että tarvisko ne tälle talvelle suojaa kun on ollut niin lauhaa?

 10. Samaa mietin minäkin. Eilen kyllä totesin kasvulavojen maan olevan jäässä. Peitin nuo havut joulukuun lopussa, kun ajattelin peittämisen olevan helpompaa lumettomana aikana. Tosin ei tuota lunta olekaan tullut!

 11. Todella ikävä juttu, mutta todella mielenkiintoista, että uusiutui taas samaan aikaan. Inhottavaa, kun menee monta kuukautta hoitoon, pari kuukautta ehtii huokaista ja sitten taas. Ei yhtään kiva. 🙁

 12. Tsemmpiä ja pikaista paranemista! <3
  Onpa harmi juttu. Toivottavasti nuo uudet tuulet ja kivat jutut saavat kuitenkin mieleesi valoa ja iloa sairauksista huolimatta.

 13. Harmillista, että sairaus uusi. Toivottavasti saat sen kuriin. Onneksi sinulla on mieltä piristävää hommaa Lillevillan sisustamisessa.
  Mukavaa alkuviikkoa ja tsemppiä!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: