Kiitos!

Kiitos!

Heips!

Ensin haluan kiittää teitä kaikkia ihanasta Kukkaiselämää-verkkokauppani vastaanotosta! ISO KIITOS! Verkkokaupallani on ollut paljon kiinnostuneita asiakkaita ja toiminta on lähtenyt mukavasti käyntiin.

Kun perustin kaupan, tavoitteenani oli löytää sellaisia tuotteita, joita ei ole ollut Suomessa juurikaan saatavilla. Yksi must-tuote mielessäni oli Xalan Lungo-kastelukannut.

Ilokseni voinkin kertoa, että näitä kannuja voit ennakkotilata verkkokaupastani! Muutakin mukavaa sieltä jo löytyy ja lisää tavaraa on tulossa.

Tällä viikolla puutarhuriopintoni etenivät aimo harppauksen, kun sain yrittäjyysopinnot suoritettua. Enää muutama hassu nettitehtävä ja harjoittelu tekemättä. Jes!

Kaikenlaista mukavaa puutarhaan liittyen on kevään aikana tiedossa. Sain tänään monta yhteydenottoa puutarhaan liittyen ja se – jos mikä – on varma kevään merkki!

Kevättä on siis kovasti jo ilmassa!

Onko sinulla toiveita tai ehdotuksia myytävistä tuotteista verkkokauppaani liittyen? Otan mielelläni vinkkejä vastaan!

Aurinkoista viikonloppua!

17 thoughts on “Kiitos!

 1. Kastelukannu onkin aivan ihana <3 Tuli tuosta muuten mieleen, että pitäisi ostaakin uusi kastelukannu, kun edellisen routa vei mennessään.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Satu <3

 2. Hurjan paljon onnea ja menestystä verkkokaupallesi ♥ Ihana kuulla, että olet perustanut sellaisen ja puutarhurin opintosikin ovat jo melkein valmiina. Kävin kurkistamassa ja verkkokaupassa näytti oikein hyvältä. Tuo oman puutarhasi Kukkaiselämää-puoti kuullostaa hyvältä. Siellä olisi ihana päästä käymään.

  Kivaa viikonloppua sinulle, Satu ♥

 3. Onnittelut uudesta aluevaltauksesta. Kävinkin jo katsomassa, mitä kaikkea kaunista kaupastasi löytyy. Tällaisille verkkokaupoille on varmasti paikkansa.

 4. Onnittelut verkkokaupan luomisesta ja suurta menestystä sille! Tuo kastelukannu on aivan ihana, olen ihastellut sitä Marketanpuiston taimipäivällä.

 5. Nuo Lungot ovat tosiaan ihania! Olin jo etukäteen päättänyt, että jos joskus perustan verkkokaupan, hankin sinne noita kannuja myyntiin.

 6. Kiitos, Kristiina. Tässä iässä pitää viimeistään alkaa toteuttaa niitä haaveita.. Tervetuloa keväämmällä! Mukavaa sunnuntai-iltaa.

 7. Kävin tutustumassa ihanaiseen verkkokauppaasi ♥ tuli heti semmoinen ajatus että voi kun minullakin olisi se ikioma puutarhani ♥ pirtsakkaa helmikuun jatkoa Sinulle ja mukavaa kevään odottelua ♥

 8. Onpa mageet kannut! Pakko sanoa, että tämä sun verkkokauppa on kyllä niin hieno juttu, nostan hattua Satu. <3

  Sydämellistä uutta viikkoa teille. <3

 9. Eikö olekin! Kiitos, Tiia. Mukava tätä on touhuta. Kivaa viikkoa!

 10. Arvaas mitä! Niitä on jo tulossa! Ihan piakkoin. Sellaisia olen nimittäin kaivannut minäkin markkinoille.

 11. Jopas olet ehtinyt! Tästäkö urkenee sinulle uusi ura?

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: