Loppui lyheen

Loppui lyheen

Hei!

Uusi viikko on täynnä jännitystä. Niin hyvässä kuin pahassa. (Mortin kuvat ovat tässä ”kuvituskuvina” muuten vain.)

Mortti tammikuussa 2020

Tänä aamuna menin hädissäni ihotautin poliklinikalle. Jo pari viikkoa oudot iho-oireet ovat riivanneet ja säikähdin, että Pyoderma Gangrenosum on taas iskemässä. Toistaiseksi ei onneksi ole hätää.

Mortti helmikuussa 2019

Lääkärin määräyksestä minun täytyy kuitenkin lopettaa Cambridge-dieettini. Uskon lääkäriä. Saattaa aktivoida elimistöni hyökkäämään itseään vastaan ja sitä en totisesti halua. Edellä mainittuhan käy autoimmuunitaudeissa, joita minulla on useampia.

No, ehdin jo saavuttaa lyhyessä viiden viikon ajassa haluamani. Kuutisen kiloa lähti pois erittäin helposti. Se saa riittää. En riskeeraa enää mitään.

Nyt pitää yrittää syödä muuten vain terveellisesti ja kevyesti, jotta karisseet kilot eivät palaa.

Kivaa jännittämistä riittää tuon nettikauppani suhteen. Kaikki alkaa olla suht reilassa ja kun viimeiset jutut varmistuvat ja menevät kohdilleen, voin avata kaupan.

Tällainen aloitus tälle viikolle. Onnellista viikkoa sinulle!

14 thoughts on “Loppui lyheen

 1. En tiedä mihin tuo kirjoittamani kommentti on hukkunut mutta Mortille toivotan toipumisia ja jos sinulle jäi niitä diettipussukoita niin voisin lunastaa jos postitat ne

 2. Kiitos, Aila. Mortti on ihan kunnossa, pistin muuten vain Mortin kuvia, kun en viitsi omaa naamaani pistää. ;O) Minulla on siis tuo ihosairaus. Lääkäri sanoi, että voin tarvittaessa jatkaa dieettiä, kun olen varmuudella kunnossa. Ei minulta montaa pussukkaa jäänyt. Ajattelin käyttää niitä myöhemmin, jos paino meinaa nousta. Mutta kiitos Sinulle. Harmi olisi jättää pussukat käyttämättä.

 3. Terveys ensin. Hienosti olet kuitenkin saanut kiloja jo tippumaan.
  Tsemppiä tähän viikkoon Satu ❤️

 4. Ihan järkevää jatkaa syömistä normaalilla terveellisellä ravinnolla.

 5. Voi ei! Viisas päätös. Mahtava juttu, etät tuloksia tuli kumminkin noin äkkiä. Sinun täytyy todella olla tarkka, ja pitää hyvä huoli itsestäsi, onneksi niin teetkin. Paljon onnea verkkokaupan johdosta jo nyt! Mortti on niin suloinen ♥

 6. No voi kurja. Viisas lääkäri kuitenkin ja viisas sinä <3

 7. Terveys ensin.
  Nyt jäämme odottelemaan nettikaupan avajaisia 🙂

 8. onneksi sait lääkärille ajan nopsaan ja asia ei jäänyt painamaan mieltäsi kauempaa. totta, kannattaa olla varovainen, ja nolethan jo pudottanutykin paljon painoa. Mortista on kasvanut vuodessa jo iso poika, rapsutuksia puolestani!

 9. Helposti nuo lähtivät. No ihan hyvä tulos tuli ja olen siihen tyytyväinen. Kiitos, Outi!

 10. Helposti karisivat nuo kilot. Meikäläisen pitäisi elellä hyvin tasaista ja stressitöntä elämää kaikin puolin. Kiitos, Saila!

 11. No, näillä mennään. Onneksi sain monta kiloa pois.

 12. He, ei minulla ollut aikaa. Ryntäsin sinne polille sairaanhoitajan luo. Hoitaja kutsui lääkärin katsomaan. Iski paniikki!

  Mortti on jo ihan aikuisen näköinen. Mortti kiittää!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: