Arvontamuistutus! – Palkinnon saat valita itse!

Arvontamuistutus! – Palkinnon saat valita itse!

Hei!

Muistuttelen, että sunnuntai-iltana tässä blogissa arvotaan. Ja palkinnon saat tosiaan valita itse!

Arvontaan pääset tästä.

Meikä odottelee jo kovasti kevättä. Sieltä se puutarharakkaus taitaa jälleen nousta, vaikka olikin kovalla koetuksella viime kesänä säiden toimesta.

Toivottavasti Mortti-apulainenkin on jo tulevana kesänä hieman rauhoittunut. On helpompi tehdä kukkahommia, jos joku ei roiku kaiken aikaa kuokassa tai ranteessa…

Ehkä sipulikukatkin saavat keväällä armoa? Uusia en syksyllä istuttanut viime kevään sipulikukkien kohtelusta lamaantuneena..

Tämä viikko on mennyt sairaslomalla. Sain ihotulehdukseeni (Pyoderma gangrenosum) sellaiset tropit, että oksat pois. Lääkitys oli lopetettava viikon jälkeen. Ensi viikolla saan poliklinikalla jotain uutta lääkettä. Luultavasti solunsalpaajaa. Ei ole ruusuisia kokemuksia siitäkään. Luultavasti seurustelen sitten ämpärin kanssa. Huoks.

Iloa yritän ammentaa nettikaupan pyörittämisestä ja pihapuodin valmistelusta.

Onneksi kevät etenee. Täällä kaakossa on tosin kovin harmaata ja sataa vettä eilisten lumien päälle.

 Pioneita odotellessa.. Mukavaa torstaita!

12 thoughts on “Arvontamuistutus! – Palkinnon saat valita itse!

 1. Toivottavasti olosi alkaa korjaantumaan ja Mortti "rauhoittumaan" ?. Kauniit on pionisi, mitä kukkaa sinulla on niiden edessä?

 2. Pikkusydäntä. On kiitollinen perenna. Kukkii koko kesän keväästä syksyyn ja on ryhdikäs.

 3. Miten Mortti-veijarin naaman näkeminen jaksaakin aina ilahduttaa niin paljon. 🙂

  Voimia sinulle, Satu! <3

 4. On tuo nyt harmillista kun nuo lääkkeet ei sovi sinulle, höh! Onneksi tosiaan on sitä kivaakin tiedossa ja sulla on siellä ainakin innokas apuri Mortti paikalla <3

 5. Toivottavasti olo kohenee keväänmyötä. Onko nuissa pikkusydämissä ollut kirvojen kanssa ongelmia?

 6. Nilan tavoin ihastuksella katselin pionipenkkiäsi, pikkusydämet sopivat täydellisesti niiden eteen. taidan napata mukaani tämän istutusidean. mulla kasvaa pikkusydäntä siperiankurjenmiekkojen edessä, mut niiden rennot oksat tuppaavat taittua pikkusydänten päälle harmillisesti.
  tsemppiä, onneksi Sinulla on nyt niin paljon kaikkea mmieluista ajateltavaa ja puuhaa, mikä varmasti piristää kaikkien vaivojenkin keskellä.
  meilläkin tääl kaksi toipilasta, misut oli eilen sirutettavana ja leikattavana.

 7. Ihanat kuvat ja voi tuota suloista Morttia:)♥ Hänellä on kyllä sellaiset silmät että noilla kun anovasti tapittaa niin saa kepposet äkkiä anteeksi:)) Leppoisaa viikon jatkoa ja maaliskuuta sinne♥

 8. Toivottavasti siulla olo korjaantuu ja suat piristystä puutarhasta ja nettikaupasta! Pikkusydän on kaunis, kova vuan levviimään. Suaphan siitä uuteen paikkaan kasvit kun jakkaa! Toivotaan Mortin rauhottuneen ja käytäviä pitkin kulukevan!

 9. Onpa kesäisiä, kauniita kuvia ja Mortti ihanasti vauhdissaan! Sinulle Satu voimia kipujen ja sairaushaasteiden kanssa, toivotaan, että pian olo helpottaa!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: