Muutto edessä!

Muutto edessä!

Moikkelis!

Tämä on luultavimmin viimeinen postaukseni täällä Bloggerin puolella. Haikeaa. Vuosien työ muuttaa suurimmilta osiltaan uuteen osoitteeseen ja loput blogistani poistuu.

Uusi blogi WordPressissä on nyt valmis. Kiitos pojalleni!

Uusi blogi ei vielä näy, mutta ilmestyy tämän vanhan tilalle ihan parin päivän sisällä. Jos blogissani on siis katkos, johtuu se muutosta.

Blogiosoitteeni pysyy ennallaan (kukkaiselamaa.fi). Koska kuitenkin vaihdan blogialustan Bloggerista WordPressiin, eivät postaukseni enää päivity Bloggerissa. Uusi blogi on huomattavasti nopeampi ja  ulkoasua on päivitetty. Olisi kiva, jos seuraisit blogiani oman blogisi lukulistan tai vaikkapa Blogit.fi:n kautta, jotta näet uudet postaukseni.

Uuteen blogiini tein omin pikku kätösin lukulistan. Jokaisen blogin nimi ja osoite piti syöttää yksitellen. Siinä vierähti tunti jos toinenkin. Täydennän listaani, jos huomaan unohduksia. Voit kernaasti myös sanoa minulle, jos huomaat, että en ole hoksannut blogiasi lisätä.

Uuden blogin asetukset on tehty niin, ettei sinun tarvitse täyttää sähköpostiosoitettasi yms. kommentoidessasi, vaikka ko. kenttä tulee kommentoidessa näkyviin. Täyttäminen on vapaaehtoista ja ei siis pakollista. Voit kommentoida vanhaan malliin, jottei siitä tule työlästä. Arvostan kommentteja suuresti!

Riskihän tämä siirto eittämättä on. Vieläkö tulette Mortin ja minun luokse? Toivomme kovasti, että tulette! Bloggaamisesta tekee mukavaa juurikin vuorovaikutus muitten kanssa. Monta bloggaria olen seurannut kohta kahdeksan vuotta ja tietty toisinpäin. Yli 1500 postausta olen Bloggeriin kirjoittanut ja kommentteja on kertynyt valtaisa määrä. Ihan liikutuin ja järkytyin määrästä. Toki omat vastaukseni kommentteihin ovat luvussa mukana. Yli 50 000! Huikeaa!

Kiitos teille kaikille ihanat! Nähdäänhän ihan pian uudessa WordPress-maailmassa?

Aurinkoista viikonloppua!

30 thoughts on “Muutto edessä!

 1. Huh, ihan pelästyin. Toki seuraan mukana, tavataan uudella alustalla 🙂

 2. Heräsinpäs sopivaan aikaan talviunilta niin sain tietää tämän muutoksen! Kiva tulla sitten uutta blogiasi lukemaan.

 3. onnea ja menestystä uudelle blogialustalle Satu, ilman nuoriamme olisimme niin monasti ihan huuli pyöreänä, tai ainakin itse olisin;) totta kait yritän tulla perässä, voi ol et mul menee hetki ennen kuin osaan toimia uudella alustalla. jotkin seuraamani blogit on ko alustalla ja olen aina niissä vähän "eksyksissä".

 4. Kiva että me lukijat saadaan edelleen seurata teidän ja Mortin, sekä upean pihanne elämää! Toivottavasti tuo blogi muuutto sujuu ongelmitta! Mukavaa maaliskuun loppua ja Leppoisaa sunnuntaita♥️☀️

 5. Juu totta kai nähdään jatkossakin! <3 Ymmärsinkö siis oikein, että blogi löytyy ihan tästä samasta osoitteesta? Että sitä ei tartte etsiä mistään. Mulle pitää näköjään vääntää rautalangasta… 😀

 6. Hei, jännää nähdä pian uusi blogisi!
  Tottakai seuraan myös uutta blogiasi. Sinä olet minun blogini ensimmäisten 20 seuraajan joukossa ja on haikeaa nähdä, että moni siitä joukosta on jo lopettanut bloggaamisen. Onneksi sinä et! 🙂
  Oikein mukavia uusia blogivuosia WordPressissä!
  Ihanaa sunnuntaita!

 7. Hyvä tietää Satu, täytyy seurata perässä! Kiinnostaisi tietää, miksi päädyit tähän muutokseen, tässä kun itsekin pähkäilee erilaisia vaihtoehtoja oman blogin tulevaisuuden suhteen…

 8. Mukavaa muuttoa! Onneksi sinulla on hyvää muuttoapua! Facebook ainakin tiedottaa minulle aika hyvin päivityksistäsi, mutta täytyy muistaa myös päivittää lukulista.

 9. Haikea varmasti olotila tässä kohtaa, mutta pääasia, ettet lopeta bloggailua! Iloa uuteen ympäristöön, siellä sitten tavataan!

 10. Onnea uuteen ja tulen jatkossakin lukemaan päivityksiäsi uudessa blogissasi. ?

 11. Kiitos! Oletko huomannut arvontavoittosi? En ole saanut yhteystietojasi, jotta voisin postittaa palkinnon.

 12. Vaihtelu virkistää. Tuntuu, että tämä Blogger on jo nähty. Uutta oppia ja kokemusta. Uusi pohja on myös huomattavasti nopeampi. Blogger oikuttelee nykyisin niin paljon, että alkoi tympiä. Kauppanikin on WordPress-alustalla, joten ovatpa sitten molemmat.

 13. Kiitos, Sara. Aika moni on tosiaan lopettanut blogin ja siirtynyt kokonaan Instaan. Itse en oikein Instasta perusta. Aurinkoista sunnuntaita!

 14. Ihanaa! Juu, osoite pysyy samana. Ei tarvitse etsiä. Bloggerissa vaan ei enää päivity, koska alusta on eri.

 15. Totta. Kiitos! Ihan yksinkertainen on uusi alustakin. Varmasti osaat.

 16. Olen pitkästä aikaa blogikierroksella ja tulin näköjään hyvin sopivasti lukemaan blogin muuttouutisia 🙂

 17. Yritän saada uuden osoitteesi lukulistalle, minulla on näissä vielä opettelemista, koska blogger on vielä melko uusi minulle. Kiva, että olet saanut pojaltani apua :).

 18. Ihan mahtavaa ja tästä olet maininnutkin, onnea kovasti. Nyt Kukkaiselämää on omalla WordPress blogilistalla, minäkin niitä koko ajan täyttelen pikkuhiljaa ja saa sanoa tännekin, jos joku on unohtunut, sillä kova työ lukulistan tekemisessä oli. Niitä aika harvoin näkee WordPress blogeissa.

  Miten sait tuon, että pystyy kommentoimaan ilman sähköpostia, asiaa kyselin webhotellista ylipäänsä, niin kuuluu blogini teemaan ja toisaalta on tärkeä elementti anoja kiusaajia ajatellen. Kumman hiljaista ollut, kun vaihdoin WordPressiin. Voihan sitä toki sähköpostin anokin avata, mutta joutuu avaamaan aina uuden ja uuden, kun heivaan roskapostiin.

  Oma blogi on uudelleenohjattu eli ihmisten ei tarvitse vaihtaa osoitetta lukulistaan vaan kun klikkaa ja tulee vanhaan blogiin ns. se vie uudelleenohjauksen avulla uuteen blogiin. Tämän uudelleenohjauksen myötä lukijamäärätkään eivät ole kärsineet eli vahva suositus. Siihen löytyy joku oma plugin, netistä löytyy tietoa, minulle ohjauksen teki Seravo.

  En malta odottaa, että näen uuden blogisi, huippua Satu. <3

 19. Varmasti seuraan sinua myös uudelle alustalle! Mukavaa sunnuntaita sinulle <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: