Nyt tää saa jo riittää!

Nyt tää saa jo riittää!

Heips!

Uusi viikko, uudet kujeet!

Äsken alkoi ärsyttää ihan kympillä. Ai, miksi?

En tiedä, mikä Bloggerissa mättää, mutta hyvin monissa blogien lukulistoissa näkyy kuukausi sitten kirjoittamani juttu kuvineen. Olen antanut asiasta Bloggeriin palautetta, vaan mikään ei muutu.

Annoin juuri pojalleni valtuudet siirtää blogini WordPressiin. Josko pelittäisi paremmin?

Kohta kahdeksan vuotta täällä Bloggerissa onkin vierähtänyt. Ehkä on muutoksen aika? Blogin osoite ei muutu, sillä minulla on oma domain.

Onnea on oma kotinörtti <3

Mukavaa viikkoa!

16 thoughts on “Nyt tää saa jo riittää!

 1. Nämä on kummia juttuja. Minulla näkyvät sinun blogisi uusimmat postaukset, mutta esim. yksi (amerikkalainen) blogi on juminut yli kahden vuoden takaiseen postaukseen, eivätkä uudet postaukset näy, vaikka miten yritän poistaa, lisätä uudelleen, muokata jne.
  Ihania puutarhakuvia ja sinun uusi kauppasi on varmasti oikea unelmien täyttymys. 🙂

 2. Minulla on sellainen juttu että en saa enää ilmoituksia kuin muutamasta blogista kun ovat käyneet kommentoimassa olemme kaksi kertaa myös antaneet palautetta mutta mitään ei kuulu sieltä päin. Tämä alkoi yhtäkkiä ennen sain ilmoituksen vaikka vuodentakaisesta postauksesta jos joku kävi kommenttia antamassa ja tietysti jos olin ruksannut sen täpin että ilmoita. Kyllä harmittaa minuakin.

 3. No voi kurjuus, mutta kiva, että jatkat blogin pitoa! Mulla kyllä näkyy edelleen, kun olet laittanut uuden jutun.

 4. Toivottavasti uusi alusta toimii hyvin! Onnea tosiaan on oma kotinörtti, minulla on vain tuollainen puolinörtti täällä 🙂
  Ihanaa viikkoa sinulle Satu &lt;3

 5. No mutta onpas kummallista että tuolla tavalla näkyy! Oma kotinörtti on kyllä iso onni:)) Mukavaa alkavaa viikkoa♥

 6. Blogger osaa olla rasittava. Onni on oma nörtti ja domain! Itse en ole vaihtamassa, mutta ehkä hyvinkin sitten kun on 8 vuotta takana 😉

 7. Höh bloggeria ja niin outoja nämä. Tarkistin omani, niin tämä postaus näkyi lukulistalla. Mukavaa keskiviikkoa Satu. &lt;3

 8. Osalla näkyy, mutta tosi monella ei. Kiitos, Sara. Olen hankkinut kauppaan sellaisia tuotteita, joita itse ostaisin..

 9. Monella näkyy ja monella ei. Outoa.En tiedä, mistä johtuu.

 10. Tässä on nyt tullut sellainen ongelma, että maksulliset nörtitkään eivät saa siirrettyä blogiani uuteen alustaan. On niin iso materiaali. Meneekin vaikeaksi.. Toivottavasti pulma ratkeaa. Kivaa viikonloppua, Outi.

 11. No, saa nähdä, miten minun muuton käy. On niin paljon materiaalia, ettei olekaan ihan helppo juttu.

 12. Outoa on nuo Bloggerin jutut. Osalla tosiaan näkyy ja osalla ei. Mukavaa viikonloppua, Tiia.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: