Ulkoilua, kotoilua, puutarhaa

Ulkoilua, kotoilua, puutarhaa

Hei!

Huomenna koulut sulkeutuvat ja edessä on kuukausi etäopetusta. Koska sairauksieni ja immuniteettia vähentävän lääkityksen vuoksi kuulun riskiryhmään, jäin jo tänään kotiin. Seuraava kuukausi on omistettu etäopetuksen lisäksi ulkoilulle Mortin kanssa, kotoilulle ja puutarhassa kökkimiselle säitten salliessa.

Sunnuntaina kävimme Mortin kanssa lenkillä. Meno oli ajoittain vauhdikasta.

Oletko jo osallistunut edellisen postaukseni siemenarvontaan? Sinne pääset tästä.

Pidä itsestäsi huolta <3

Turvallista viikkoa!

26 thoughts on “Ulkoilua, kotoilua, puutarhaa

 1. Olipa hauskoja kuvia Mortista! Tsemppiä sinulle ja toivottavasti vältyt tartunnalta!

 2. Ulkoilua täälläkin harrastetaan eikä muihin harrastuksiin pääsekään. Mutta hyvä niin kauan kun ei sairastu. Ihanaa kun pääsee puutarhaan töihin jos alkavat seinät ahdistamaan!

 3. Hih, minäkin aloitin kukkahommat repimällä callunat parvekkeelta pois. Mutta muuta en sitten teekään. Paisi vien ne kompostilaatikkoon.
  Ihanaa kun pääsee vielä ulos kävelylle, aamulla olikin hieno ilma. Hienoa tuollaisen iloisen Mortin kanssa onkin lenkkeillä:)
  Terveenä koetetaan pysytellä!

 4. Tsemppiä hurjasti Satu kotona oloon, aika samoilla kuvioilla täällä. Ehkä tästä ajasta kaikessa kauheudessakin nousee pintaan myös hyviä asioita. Lämpimiä ajatuksia täältä. &lt;3

 5. Onneksi nyt on kevät. Jos olisi syksy, tämä olisi melkoisen ahdistavaa.

 6. Siinä on jo hyvä alku. Minä en koskaan saanut callunoita edes istutettua! Kevät on ihanaa aikaa säitten puoleen. Mortti on kiva kaveri.

 7. Kiitos, Tiia. Mikäs tässä. Viihdyn kotona ja pian pääsee puutarhatöihinkin. Aika hurjaa tämä on joka tapauksessa. &lt;3

 8. Thank you for stopping by, Ria. Happy week and hugs to you all.

 9. Onneksi on kevät. ?
  Turvallista jatkoa. Koetetaan pysyä terveenä. ??

 10. Terveyttä ja tsemppiä viikkoosi Satu! &lt;3
  Nyt opettajilta vaaditaan extra-paljon voimia ja venyvyyttä kaiken uuden edessä.
  Onneksi on tosiaan kevät. Se virkistää ja auttaa uskomaan tulevaan.

 11. Niinpä. Päästään puutarhaan. Kiitos samoin, Kruunuvuokko.

 12. Kiitos, Riina. On aika pysähtyä ja keskittyä olennaiseen. Kevät luo toivoa.

 13. olipa kivat kuvat lenkiltänne, Mortti nauttii ja varmaan myös Te:))
  etäopetus antaa hieman väljyyttä päivään, työn voi rtytmittää itse. työurani aikana minulla oli 1-2 etäpäivää viikossa, kun toimin aikuisryhmien opena pitkään ja heil oli vain yksi lähipäivä viikossa lähiopetusta.
  Sinulla on hyvät suuunnitelmat. itsekin kävin eilen ostamassa lisää siemeniä ja hiukan myös liljojen sipuleita. ryhdynkin nyt Muistojen bulevardin tahdissa niitä piiloittelemaan mullan alle. aurinkoista talvipäivänseisausta Sinulle!

 14. Ulkoilu luonnossa on oikeaa terapiaa, siellä olen viihtynyt minäkin. Vielä kun olisi yhtä ihana lenkkikaveri kuin teillä, niin ulkona olosta nauttisi entistä enemmän. Minusta on ihana seurata koirien kirmailua vapaana, niinhän eläimet onkin luotu liikkumaan. Aurinkoista viikonloppua! Taidanpa piipahtaa verkkokaupassasi hankkimassa jotain kivaa mökki puutarhaan 🙂

 15. Kiitos. Kyllä Mortin kanssa on mukava ulkoilla. Ihan mielenkiintoista vaihtelua etänä opettaminen on, vaikkakin syy siihen on erittäin ikävä.

  Aurinkoista sunnuntaita!

 16. Mortti on ihana kaveri ja tuo iloa elämään. Kiitos, Teija. Mukavaa sunnuntaita! Toivottavasti löydät jotakin mukavaa.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: