Myrkkyä myrkyn perään

Myrkkyä myrkyn perään

Hei!

Jotakin on ihmisen värkättävä aikansa kuluksi! Ompelin pellavahaalarin, joka on nyt myynnissä tuolla Kukkaiselämää-kaupan puolella.

Tätä haalaria ommellessa ei edes tarvinnut kiroilla, kuten yleensä. Sattui ompelijalle hyvä päivä… ;O) Saatanpa ommella jotain muutakin, kun nyt kerrankin homma sujui.

On ihan synti sanoa, mutta ei huvita mennä pihalle, kun on kuumaa ja kasvit nuokkuvat helteessä. Ei tuo hikoilu tee hyvää ihollenikaan.

Tänään aloitin viikon ihopolireissulla. Sain lääkkeet karvatuppitulehdukseen. Kiva. Eipä semmoista ole ennen ollutkaan! Edestä koko keskivartalo rinnoista vyötäröön täyttyi oudoilla tulehtuneilla näpyillä. Kun yritin hoitaa niitä auringolla, ne vain pahenivat.

Sain iholääkäriltä kymmenen päivän antibioottikuurin ja kolmen kuukauden estolääkityksen, jotta vaiva ei uusiudu. Kannoin apteekista kotiin muovikassillisen lääkkeitä. Myrkkyä myrkyn perään ja kaikki tämä on taas yhden myrkyn, biologisen Humira-reumalääkkeeni aikaansaannosta. Onkin muuten melkoista tavaraa, kun tavasin yhtenä päivänä sen lääkeselostetta. No, reuma pysyy kurissa, mutta on mm. laukaissut minulla psoriasiksen ja hammastulehdukset. Minkäs teet?

Em. lääke näyttää myös altistavan masennukselle. Jaa-a. Ei tässä hirveästi hymyilytä. Kuvassa yritän vähän irvistellä jotain hymyn tapaista.

Onkohan se myrkkyjen vai iän aiheuttamaa, kun haaveilen isoista muutoksista elämääni. Sitten taas se perinteinen pessimisti ottaa vallan ja ajattelen, että ei mistään kuitenkaan tule mitään. Saa nähdä.

Lääkäri on käskenyt välttää stressiä, mutta tällä luonteella se on aika mahdoton tehtävä. Mites sinä? Haaveiletko jostakin? Oletko optimisti vai pessimisti? Stressaatko helposti?

Tällaisilla pohdinnoilla alkaa tämä viikko.

Aurinkoista viikkoa!

6 thoughts on “Myrkkyä myrkyn perään

 1. Kyllähän sitä vaihtelua ja uusia haasteita kaipaa, niistä minäkin haaveilen. Ehkä joku päivä…
  Tsemppiä ja pikaista paranemista tästäkin!

 2. Hyvä kuitenkin, että sait lääkkeet ihottumaan. Aikamoista myrkkyä tuo reumalääke kyllä.
  Olet tehnyt aivan ihanan haalarin. Osaisinkohan minäkin ommella jotain noin hienoa.
  Olen masentuvaista tyyppiä ja stressaan kyllä jos mistäkin…rasittava piirre!
  Aurinko viikkoosi kaikesta huolimatta <3

 3. Hieno haalari ja kannu on juurikin sopiva väri kun haalaria pitää.
  Minä olen oppinut elämässä odottamaan ja tressin hallintaa. Mutta sinulle tsemppiä.

  1. Kiitos. Olen minäkin elämässäni odottanut ja paljon. Sillä en enää tällä iällä oikein jaksa, vaan pitää tapahtua. Siksikin pitää tapahtua, että en oikein usko vanhaksi tällä terveydellä eläväni. Jos aion tehdä jotain, pitäisi tehdä nyt eikä huomenna. Kyllä nämä tauditkin antavat hyvän lisän stressaamiselle. Ei oikein uskalla suunnitella tai innostua mistään, kun uusi tauti odottaa nurkan takana. Mukavaa viikkoa.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: