Nyt se on tehty!

Nyt se on tehty!

Heips!

Jälleen viikonloppu, (vaikka meikäläiselle nykyisin jokainen päivä on samanlainen, ja viikonpäivillä ei pitäisi olla merkitystä.) Toteanpa nyt kuitenkin, että viikonloppua pukkaa.

Eilen sain jälleen raahattua itseni tuonne puutarhan puolelle. Se onkin nykyisin jo sinällään saavutus! Saavutuksesta merkittävämmän tekee vielä se, että sain haravointiurakan kutakuinkin päätökseen. Haravointi syksyisin on inhokkihommaani. Mutta sama touhu keväällä on – ah niin ihanaa!

Isona apuna pihatöissä olivat mieheni ja Mortti.

Mortti auttoi pilkkomalla keppejä ja risuja, jottei Mamilta ihan heti haravoiminen lopu.

Mortti auttoi myös juhlatuuletuksissa, kun homma saatiin tehtyä. Morttimainen tuuletus on kokovartalotuuletusta. Yritin samaa onnistumatta siinä.

Huh, kylläpä teki hyvää päästellä höyryjä…

Mies huomasi eilen, että viimeinkin meillä on Lillevillassa jonkin sortin viherkatto. Keltaista maksaruohoa sammalen kera.

Mukavaa viikonloppua!

8 thoughts on “Nyt se on tehty!

  1. Niin samaa ajattelen minäkin, eli että haravoiminen syksyllä on sitä vihoviimeistä puutarhahomma, eikä yhtään houkuta, mutta keväällä sitten taas ihan eri asia. Mortti tekee niin samanlaisia juoksupyrähdyksiä kuin meidän kultainennoutaja aikoinaan <3

    1. Juu, Mortti saa noita virtapiikkejä tasaiseen tahtiin. On aika hulvaton kaveri.

  2. Mortilla on vauhti päällä 🙂 Kuvissa siellä on kovin aurinkoinen sää, täälläkin oli eilen mutta tietysti en ehtinyt silloin puutarhaan.

  3. Mortti on ihanan ilmeikäs kaveri kyllä <3 Oot ollut niin reippaana. Minä en ole tänään saanut käytyä kuin kauppareissulla ja tällä hetkellä lueskelen blogeja ja taustalla pyörii eilinen Vain elämää 🙂
    Rentouttavaa viikonloppua sinulle ihana Satu <3

    1. Kiitos, Outi. Minun pitäisi tsempata noitten blogien suhteen… Mukavaa viikonloppua.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: