Reilua?

Reilua?

Moi!

Olen tässä viime päivinä miettinyt syntyjä syviä. Tämän piti olla hyvä viikko. Toteutan unelmaani omasta pienestä kaupasta. Se on ihanaa. Minula on nyt pieni pop up -kauppa Lappeenrannassa, Kinnusen talossa.

Mutta… tämä meikäläisen muu elämä onkin jo toinen luku sinänsä.

Kävin silmäpolilla. En näe kunnolla. Elän aivan sumussa ja naama on vietävä kymmenen sentin päähän kuvaruutua ja näppäimistöä, kun tätäkin kirjoitan.

Vasemman silmän lasiainen on irronnut, oikeassa silmässä kasvaa kaihi – kiitos vuoden kestäneiden Kortisoni-tippahoitojen ja molemmissa silmissä on iriitti. Eipä ihme, etten näe.

Tässä tilanteessa tajuaa hyvin, miten tärkeät silmät ovat. En voi katsoa tv:tä, lukea lehteä, olla kännykällä tai tietokoneella kuin pienen hetken. Pitäisi pyörittää nettikauppaa ja tätä blogiakin. Kauppaan on tullut todella paljon uusia tuotteita, mutta en voi syöttää niitä nettikauppaan.

Tämä on niin tätä meikäläisen elämää. Kassatyöskentelykin on melkoisen jähmeää, kun en näe. Pahoittelut siitä asiakkaille. Yritän parhaani.

Tämä tilanne voi kestää kolmekin kuukautta ja kaihin kasvua odotellaan ties kuinka kauan. Saan jälleen uuden biologisen lääkkeen ja sen voima on täydessä iskussa vasta kolmen kuukauden kuluttua. Tämä biologinen lääke, joka minulle määrättiin pari kuukautta sitten, paransi hyvin psorin, vaan selkä on todella kipeä ja en näe juuri mitään.

Onko tämä reilua? Koko ajan jotakin… Kaipa se on. No, jollain on paljon pahemmin, mutta ei se lohduta. En saa hyvää mieltä toisten pahasta olosta.

Näillä mennään. Hyvää torstaita.

6 thoughts on “Reilua?

  1. Voi itku. Kauppasi näyttää aivan todella ihanalta!
    Tsemppiä, Satu <3 Pikaista näön kohentumista!

    1. Kiitos, Saila. Pitää kuulemma olla kärsivällinen. Lääkäri palaa asiaan ensi viikolla. No, sitä voi miettiä, kuinka kärsivällinen itse kukin olisi samassa tilanteessa…

  2. ???miten huono tuuri sinua vaan seuraa!

  3. Kuulostaa kyllä niin ikävältä. Se ei tosiaan auta omaa tilannetta, vaikka jollakin olisi asiat huonommin, kyllä tuollainen tilanne silti huolettaa ja ketuttaa.
    Voimia sinulle Satu <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: