Yrittänyttä ei laiteta..+ arvonta

Yrittänyttä ei laiteta..+ arvonta

Hellou!

Onneksi tässä maailmassa on kukkia. Kukkaterapia on taas tarpeen.

On myös vanha sanonta, että ”Yrittänyttä ei laiteta”. No, meikä yrittää. Laadin 13 kukkakurssia tuonne Kukkaiselämää-nettikaupan puolelle. Kurssit pidetään pääosin Lappeenrannan Upseerikerholla, mutta tarjonnassa on myös kursseja Kukkaiselämää-puutarhassa. Kaupan somekanavilla Instassa ja Facessa on lisäksi arvonta, jossa voit voittaa paikan kukkakurssille.

Eikä siinä kaikki. Kukkaiselämää-kauppa on Lappeenrannan alueella tilauskukkakauppa ja suureksi ilokseni olen saanut tosi kivasti kukkatilauksia. Jee! Kiitos kaikille tilaajille!

Lauantaina Kukkaiselämää-kauppa osallistuu Loista-tapahtumaan täällä Lappeenrannassa.

Kaikenmoista kivaa siis tiedossa. Onkin hyvä, että on. Terveysrintamalla ei mene ihan yhtä lujaa. Iriitti kurittaa jälleen ainakin toista silmää ja suustakin löytyi jotakin outoa. No, näillä mennään. En jaksa edes miettiä noita. Meikäläisen arkeen kuuluvat nuo terveysongelmat, joten ei mitään uutta.

Kukat ilahduttavat ja lohduttavat. Niitten parissa siis pitää olla niin paljon kuin mahdollista.

Aloin lisäksi kirjoittaa uutta ladattavaa puutarhakirjaa, joka tulee jossain vaiheessa myyntiin kauppaani. Mortti tulee olemaan hyvin keskeisessä roolissa.

Tällaista täällä. Mites siellä? Mukavaa viikkoa.

6 thoughts on “Yrittänyttä ei laiteta..+ arvonta

  1. Kiva idea tuo ladattava oma kirja? Tähän aikaan vuodesta sitä aina miettii mitä uutta voisi keksiä näiden blogien ympärille. Sinä olet kyllä luonut tosi mukavasti kaikkea kivaa ja uutta. Pitäisi itsekin miettiä jotakin piristystä elämään.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: