Piinaviikko

Piinaviikko

Piinaviikko on takana – ihan sananmukaisesti. Välillä meni pari päivää paremmin, mutta eilen selkäkramppi iski, kun aivastin. Krampin jälkeen alkoi taas kivuissa kituminen. Onneksi on kunnon ”myrkkyarsenaali” ja sain itseltäni tajun yöksi pois ja nukuin hyvin. En kyllä tiedä, onko tällainen ”hoito” pidemmän päälle hyväksi, vallankin vatsakatarri-ihmiselle.

Iso kiitos kaikille tsempeistä, joita etenkin tuolla Facessa sain kipuvideon julkaistuani. Sellaista se elämä välillä on. Tuskaa.

Sain sitten reumapoliltakin vastauksen, ihan lääkäriltä itseltään. Ei kuulemma hoida potilaitaan sähköpostitse. Mikäs siinä. En ole kyllä saanut tähän tilanteeseeni sieltä apua muutakaan kautta.

Onneksi minulla on aivan mahtava työterveyslääkäri, jonka vastaanotolle pääsen torstaina. (Viime viikon hän oli lomalla.) Siinä on lääkäri, joka vastaa viesteihin, kuuntelee, ei ole kiire. Kaikin tavoin inhimillinen ja selvästikin oikealla alalla. Hoitaa ihmisiä. Voin kertoa, että näine sairauksineni olen monenlaisiin hoitajiin ja lääkäreihin törmännyt.

Mutta taudeista kukkiin. Etupihalla kukkii ja perhoset ovat olleet siitä mielissään.

Siinä välissä, kun selkäni oli aika hyvänä, ompelin parit mekot. Toisen itselleni ja toisen myyntiin. Vaaleanpunainen pellavamekko on itselleni.

Heh, villasukka-lookilla mennään näissä kuvissa.

Pioni-mekko meni kauppaani myyntiin. Mitta kainalosta kainaloon on 65 cm ja hauis 40 cm. Mekko on hieman läpikuultavaa polyesteriä. Nettikauppaan en ole saanut mekkoa lisättyä, kun tuo kuvapuoli on yllä olevan kaltaista…

Mies teki kauppaani toisenkin mallinuken näyteikkunaan. Kuvassa nukke on vielä vähän kesken.

Tällaista menoa täällä. Mites siellä?

Aurinkoista viikkoa.

6 thoughts on “Piinaviikko

  1. Ompelemasi mekot ovat aivan ihania. Kohta voitte tehtailla noita mallinukkeja myyntiin, ovat niin upeita. Toivottavasti saat apuja työpaikkalääkäriltä <3 Leppoisaa ja vähä kipuista viikkoa sinulle Satu <3

    1. Kiitos, Outi 🥰 Toivottavasti saan. On ainakin hyvä lääkäri, joka haluaa ja yrittää auttaa. Lääkäreitäkin on moneen junaan.

  2. Työpaikkalääkäreissä on helmiä. Tsemppiä selkäkivun kanssa.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: