Puutarhaa, kukkakurssia ja vaikka sun mitä… (ällö kuva)

Puutarhaa, kukkakurssia ja vaikka sun mitä… (ällö kuva)

Hei!

Eilen oli todella mukava ilta kukkakurssilaisten merkeissä. Tehtiin kukkakimppuja spiraaliin. Ennen kukkailua tutustuimme Kukkaiselämää-puutarhaan.

Kurssilaiset antoivat erittäin myönteistä palautetta. Kiitos siitä. Ilo oli molemminpuolinen! Kukkakursseja täällä Lappeenrannan seudulla tarjoaa useampikin, mutta omaksi – erittäin vahvaksi – kilpailuvaltikseni väittäisin olevan puutarhamme. Kukkaopin lisäksi on mahdollista kokea kohtuullisen upea puutarha, vaikka itse sanonkin. Jos kaipaat elämyksiä, kokoa porukka ja eiku kukkailemaan!

Ja sitten kuvia siitä mainostamastani puutarhasta.

Tällä hetkellä puutarhassa on tyyntä myrskyn edellä. Aivan näinä päivinä alkaa nimittäin pionien tykitys.

Sitten muita näkymiä…

Puutarhamme jättiläiset amerikanjalopähkinä ja saarni luovat todellista tunnelmaa.

Viime kesänä rakennettu ruusutarha kehittyy pikku hiljaa.

Ja sitten se otsikon ”Vaik sun mitä..” ja ällö kuva.

Pistäydyin eilen taas ihopolilla. Pyoderma sääressäni ei asettunut ensimmäisellä Kortisoni-pistoksella. Tarvittiin toinen. On se äkäinen tauti (autoimmuunisairaus). Syntyy patti/paise, joka puhkeaa, ja sen haava alkaa kasvaa kasvamistaan. Haavaan tulee täsmällisiä ympyröitä – aivan kuin olisi haarukalla pistetty. Ympyrät kasvavat ja niitä tulee lisää. Ympyrät yhtyvät yhdeksi suureksi avohaavaksi. Pyoderma voi iskeä ihon lisäksi myös sisäelimiin. Se on erittäin harvinainen autoimmuunisairaus, mutta meikäläiselläpä on se. Vähän kuin voittaisi lotossa käänteisesti.

Tämmöistä tällä kertaa. Kauneutta ja kurjuutta sen kauneuden takana. Aurinkoista torstaita!

2 thoughts on “Puutarhaa, kukkakurssia ja vaikka sun mitä… (ällö kuva)

  1. Onpa ärhäkän näköinen patti ja haavat, hittolainen, kaikkea sitä pitääkin olla sinun riesana. Onneksi tosiaan tasoituksena toimii tuo teidän upea puutarha ja ihanat kukkakurssilaiset .
    Kaunista sunnuntai-iltaa sinulle Satu <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: