Voihan pyoderma

Voihan pyoderma

Moi!

On tämä meikäläisen elämä suorastaan surkuhupaisaa. Viime viikolla peruttiin silmäleikkaus, tällä viikolla iski pyoderma gangraenosum. Vaihtelu virkistää, vai miten sitä sanotaan. Tätä menoa minusta tulee kyllä erittäin katkera nainen. Joka viikko uusi vastoinkäyminen.

Onneksi pääsin erinomaiseen hoitoon ihopolille pienen väännön jälkeen. Kiitos siitä. Ihopolilla osataan ja on ihanat lääkärit ja hoitajat.

Kaksi päivää on äidin kanssa puunattu puutarhaa rikkaruohoista. Viikossa puutarhasta on tullut rehevä viidakko. Nyt on ehkä yksi kesän kauneimmista hetkistä puutarhassamme.

Yllä kuvat oven molemmin puolin.

Nyt on alppiruusujen ja syreenien aika kukoistaa.

Saarni ”kukkii”. Pusutunnelin kärhö kiipesi saarniin.

Puutarha kukoistaa – puutarhuri ei. Jotenkin haikeaa. Yhä enemmän mietin, onko tämä viimeinen kesäni tässä puutarhassa.

8 thoughts on “Voihan pyoderma

 1. Voi 💙 olen ihan sanaton myötätunnosta. Voisinpa lähettää sinulle vointia parantavia ajatuksia. Puutarhasi on niin kaunis, että mykistää.

  1. Kiitos💕 Sydän särkyy, jos tästä pitää luopua, mutta siltä alkaa vähitellen vaikuttaa.

 2. Voi Satu. Toivoin niin paljon sinulle terveyttä 💞 ja lääkäreille viisautta. Olen varmaan 10 vuotta seurannut blogiasi eri somealustoilla ja nähnyt, miten paljon olet ahertanut puutarhasi eteen. Upea kukkaiselämä jatkuu varmasti tavalla tai toisella, jos päätät luopua puutarhastasi. Halauksin Leena🤗

  1. Kiitos, Leena. Parempia aikoja toivoisin jo minäkin. Kaikesta tästä on seurannut fyysisten vaivojen lisäksi vakava masennus. Ei tätä jaksa loputtomiin. Koko ajan uusia sairauksia ja täytyy taistella aika usein saadakseen hoitoa. Olen ihan loppu henkisesti.

   Opehommat ovat historiaa ja niin on pian joskus ollut iloinen Satu. Katkera muija kuvaa minua nykyisin paremmin.

 3. Huh, luin mitä sairautesi tarkoittaa. Sanottiin kyl, että se on hoidettavissa, mutta kun on niin paljon muitakin sairauksia.
  Puutarhasi näyttää edelleen ihanalta! Olette tehneet äitisi kanssa erinomaista työtä.

  1. Aika paha sairaus ja muitakin lisänä. Kyllä se vetää mielen synkäksi.

   Kiitos. Pari päivää taas rehkittiin.

 4. Hei, en tiedä enää mitä sanoa. Toivotan kuitenkin jaksamista edelleen. Olen myös seurannut Sinua noin 10v ajan, helppoa Sinulla ei ole ollut. Olet sisukas. Puutarha on upea!

  1. Kiitos💕 Kyllä minutkin vetää tämä jatkuva sairastelu jo hiljaiseksi. Koko ajan jotakin..

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: