Haravointia ja lääkäreitä

Haravointia ja lääkäreitä

Morjens!

Onpa vierähtänyt tovi edellisestä postauksesta. Aika on mennyt rampatessa lääkäristä toiseen ja kauppaa pyörittäessä. Niin, ja haravoidessa!

Meillä haravoimatta jättäminen ei ole vaihtoehto. Tontillamme on kaksi valtavaa puuta, amerikanjalopähkinä ja saarni. Lisäksi on lukuisia omenapuita ja pensaita. Nurmikkoa ei kovin paljon ole. Jos jättäisin lehdet haravoimatta kevääseen, ne olisivat liejuisina kivituhkapoluilla ja istutusalueilla ja niitä totisesti olisi. Mitkään matoarmeijat eivät niitä saisi katoamaan. No, urakka on nyt tältä syksyltä tehty ja piha on valmis talveen.

Askartelin Kukkaiselämää-kaupan ikkunaan havukranssin, samoin sisäänkäynnin luo. Aiemmin istutin kaupan ikkunalle syysistutuksen, jossa on koristekaaleja, murattia ja kallunoita. Hyvin on istutus kestänyt.

Pääsin viimein magneettikuvaukseen selkäkramppeihini liittyen. Kolme rintarangan nikamaa on kulunut ja eipä niille kai ole tehtävissä mitään. On vain kärsittävä.

Silmäpolilla olen rampannut. Iriitti iski jälleen ja on taas ohi. Saan viimein kahden vuoden iriittiputken jälkeen lähetteen Helsinkiin silmäpolille. Reumalääkäri pohtii taas lääkitystäni. Ei ihan pelitä.

Tällaista arkielämää täällä vietellään. Mites siellä on syksy sujunut? Loppuun kuva iki-ihanasta Mortista, joka täyttää tässä kuussa jo neljä vuotta.

8 thoughts on “Haravointia ja lääkäreitä

 1. Täällä tämä syksy on tuntunut todella kiireiseltä. Tosin korona ja pieni lisäflunssa ovat pakko pysäyttäneet välissä. Ihanat nuo havukoristeet kaupalla <3
  Mukavaa marraskuun alkua sinulle Satu <3

  1. Kiitos, Outi. Tsemppiä ja paranemista sinulle. Aurinkoista viikonloppua.

 2. Kiireinen syksy on ollut täälläkin. Tänä talvena en edes haaveile opiskelusta, ei riitä paukut kaikkeen. Aika on mennyt nopeasti, olisin veikannut Mortin iäksi korkeintaan kolme vuotta. Haravointi on kivaa puuhaa, siksi minä teen sitä vaikka ei olisi pakko.

  1. Aika menee todella nopeasti. Haravointi syksyisin on suuri inhokkini. Meillä on niin isoja puita, että urakka on loputon.

 3. Kauppasi on aivan ihanassa miljöössä! Upea jugendrakennus.
  Toivottavasti pääset pian tutkimuksiin ja elämä muuttuu kivuttomammaksi.
  Rapsutukset Mortille!

  1. Tämä on aivan ihana talo. Juu, tehokkaita lääkkeitä toivoisin. Mortti kiittää ja lähettää märkiä pusuja teille kaikille.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: