Kukkaiselämää-korvakoruja ja vähän muutakin

Kukkaiselämää-korvakoruja ja vähän muutakin

Moikkelis!

Aina meneillään jotakin. Nyt olen innostunut tekemään Kukkaiselämää-korvakoruja. Kukka-aiheisia tietenkin.

Korujen teko on koukuttavaa ja hauskaa puuhaa, mutta selkäni ei kestä hommaa kovin pitkään kerrallaan. Kuvan korvikset lisäsin kuvankäsittelyllä itselleni, sillä korvikset ovat kaupassa ja meikä kotona.

Mallia minulla ei ole, ja joka paikkaan en viitsisi omaa naamaani ängetä. Siispä tein tekoälyllä malleja koruilleni.

Hauskaa puuhaa ja kuvat ovat luvallisia.

Eilen tuli taas terveysrintamalla ”lekalla päähän”. Sairastin marraskuussa elämäni ensimmäisen korona. Sen myötä vasemman korvan kuuloni huononi niin, etten kuule sillä puhetaajuutta. Sain koronasta myös marraskuusta asti jatkuneen nuhan. Nuhastani kerroin peräti neljälle lääkärille, kunnes pääsin röntgeniin. No, vasemmasta poskiontelostani löytyi iso retentio kysta. Anna mun kaikki kestää! Tänään on lääkäri ja saa nähdä, mitä sillekin tehdään vai tehdäänkö mitään.

Ihan olisi ollut tarpeeksi sietämistä tuossa kuulossa ja syyskuusta asti ontumisesta tulehtuneen akillesjänteen vuoksi. Jalkaani ei näemmä tässä kaupungissa osata hoitaa kuntoon. Syyskuusta asti en ole päässyt lenkille. Alkaa meikäläisen kuuppa jo kuumentua tähän istuskeluun. No, jospa huhtikuussa saisin Helsingissä apua. Näin raihnaisen ihmisen kannattaisi varmaan asua Helsingissä saadakseen hoitoa.

Tällainen torstai täällä. Kivaa loppuviikkoa!

2 thoughts on “Kukkaiselämää-korvakoruja ja vähän muutakin

  1. Voi Satu, miten sinua koetellaan! Voimia ja taas lisää voimia. Sinä näytät hymyilevältä ja iloiselta kaikesta huolimatta.
    Valmistat keväisiä, kesäisiä hurmaavia korvakoruja.
    Sirpa

    1. Kiitos. Tuo on vanha kuva… Otettu aiemmin syksyllä. Juu, pakkohan tässä on sinnitellä.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: