Liljojen aikaa… – Lilies’ turn to bloom

Liljojen aikaa… – Lilies’ turn to bloom

On liljojen paras kukinta-aika meneillään. Aivan kaikki liljat eivät ole pihassamme vielä auenneet, mutta suurin osa kukkii. It’s lilies’ turn to bloom. All the lilies in our garden aren’t yet blooming, but the most of them…

Tiikerililjoja – Tigerlilies

8 thoughts on “Liljojen aikaa… – Lilies’ turn to bloom

 1. Upean värisiä nuo päivänliljat! Itselläni on sitä perinteistä keltaista, joka on jo kukkinut ja sitten jotain punertavaa, joka kukkii vasta myöhemmin kesällä. Tänään mennään käväisemään illemmalla mökillä, joten saa nähdävieläkö jokin kasvi on pystyssä viime äivien sateiden jäljiltä… Täällä on kuulema sateisin kesä 8 vuoteen ja se kyllä ei ole jäänyt huomaamatta.

  T. Sari

  PS. Osallistupa arvontaani!

 2. Mullakin keltainen lilja kukki jo kesäkuussa. Jokin kaksivärinen lilja on vielä kukkimatta, ja tietty kuunliljat, jos ne liljoiksi lasketaan..

  Pitääpä tulla arvontaan.

  Satu

 3. *Huokaus* Meillä antaa liljat vielä odottaa itseään, ainoastaan yksi oranssin punainen on täydessä kukassa. Toivottavasti odotus palkitaan yhtä komeasti kuin teillä!

 4. Åh vad fina liljor 🙂 vissa doftar så gott oxå!
  KRAM från mig!

 5. I love your lilies! They are all pretty – but I think I like the Tigerlilies the best. I need more lilies in my garden!

 6. Dina liljor är riktigt fina, jag har några jag väntar på, de har varit i knopp länge nu, men snart kanske jag får se vad det är för något. Tack för titten hos mig.

 7. Your garden is really beautiful because you have so many lovely lilies.

 8. Nice daylilies, I love orange color, when no sun they're like small sun!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: