Jo kaksi päivää selvitty… – I’ve managed two days…

Jo kaksi päivää selvitty… – I’ve managed two days…

Jee! Olen noudattanut dieettiäni kaksi päivää sortumatta. Mittari näytti nyt kilon vähemmän. Se jo innostaa. Varmaan nestettä lähtenyt ja masu on tyhjempi, kun en tunge itseäni kaikenlaista pullaa täyteen. Hyvin menee, joten menköön! Eilen nautin lounaaksi paistettua broilerin rintafilettä ympäröitynä pekonilla ja juustoista salaattia. Hyvää oli ja nälkä lähti. Fileet vähän kärähtivät, kun luin pöydän ääressä niin hartaana Hesari ja pihvit olivat pannulla. No, ei haitannut tahtia. Kieputin fileet intialaisessa mausteseoksessa ja curryssa sekä lisäsin suolaa. Kiepautin pekonisiivun kunkin fileen ympärille, ettei olisi niin kuivaa. Laitoin sekaan myös valkosipulia. Tykkään mausteisesta ruuasta. Lapset söivät samaa pöperöä ja hyväksi kehuivat. Pihvien kanssa tein salaattia. Laitoin siihen rucolaa, fetaa aurinkokuivattujen tomaattien kera yrttiöljyssä. Tuo öljy sai toimia salaattikastikkeena. Ihan kaikkea öljyä en laittanut, Mikki sai osan. Lisäksi laitoin tomaattia, kurkkua, mozzarellaa, parmesanlastuja ja kaksi keitettyä kananmunaa. Tänään syödään lampaan potkaa yrttimarinoituna. Lisänä on salaattia ja juureksia. Nuo juurekset jätän vähemmälle, ainakaan perunaa en ota. Ehkä syön vähän lanttua ja porkkanaa. Koko komeus käytetään ensin pannulla ja sitten uuniin. Lurps. Nautitaan hyvässä seurassa hyvän punaviinitilkan kera. Ei huono aloitus viikonlopulle! Yeah! I have followed my diet for two days without any lapse. My weigh showed a kilo less now. That’s inspiring. Probably some liquid is gone and tummy emptier because I’ve left all the buns and so on. This is a good start! Yesterday I enjoyed  fried chicken breast with bacon and cheese salad fpr  lunch. It was good and filling. Fillets burnt a little when I read a newspaper when the steaks were on the pan. Well, I didn’t  mind. The fillets were delicious anyway. I added Indian pepper mix, curry, and Ia little salt. Flip the bacon around each fillet, so that it wouldn’t be so dry. I added some garlic too. I like spicy food. Children ate the same meal and liked it. I made a salad as well. I put the arugula, feta cheese, sun-dried tomatoes in herb oil. That oil was my salad dressing. I didn’t use all the oil, Mickey got a part. In addition, I put the tomatoes, cucumber, mozzarella, parmesan cheese and two boiled eggs. Today we’ll eat knuckle of lamb marinated in herbs. Served with a salad and root vegetables. I will have only a little of roots, at  least I won’t eat potatoes. Maybe I’ll eat a bit of swede and carrot. The whole meal is first fried a little on the pan and then I put it into the oven. Yummy. The meal will be enjoyed in good company with some red wine. Not a bad start for the weekend!

Eilinen lounas – My lunch yesterday

18 thoughts on “Jo kaksi päivää selvitty… – I’ve managed two days…

 1. Satu, you are very strict with their diet,you have the willpower!
  I also love the chicken breast with bacon, the first time I ate it in Cyprus and I liked, so I always cook now.

 2. Hei, näyttää ja kuulostaa tosi herkulliselta. Onneksi olkoon!
  Mulla meni eiliset syömiset ihan pieleen ja vaakassahan se näkyy. No, aina voi tänään parantaa tapojaan 😉

 3. Kaunis lounas kauniilla lautasella!
  Kilo kahdessa päivässä???? Multa ei lähtenyt grammaakaan irti kun olin koko joulunpyhät plus uuden vuoden sairaana, kaikkiaan n. kaksi viikkoa. Tänä aikana en syönyt käytännöllisesti katsottuna juuri mitään;;(!
  Kuinka tää Elämä voikin olla näin epäoikeudellista (Oonks' mä taivuttanut sanan oikein? Jos en niin korjaa mulle että opin taas vähä suomea!)/Anja

 4. Kaunis lautasesi vihanneskuvioineen ikäänkuin annoksesi näyttäisi runsaammalta!:)
  Hyvältä kuulostaa ruoka vinkkisi:)
  Tsemppiä sinulle maittavine aterioineen, mitäs pidit uudistetusta Hesarista ainakin paremmin mahtuu pöydälle.
  Mikille moiskaus!

 5. I must be strict! I want to get my clothes on when the summer comes… ;O)

 6. Olen päättänyt, etten leivo. Ostan kotiin sellaista leipää, etten retkahda siihen tai vaihtoehtoisesti jotain Real-viipaleita, jotka eivät ole kovin paha retkahdus. Pidän huolen, että löytyy tuoreita, hyviä hedelmiä, jotka vievät makeanhimon. Sallin itselleni muutaman hedelmän päivässä, marjat, hyvän ruuan kanssa vähän viiniä, 70-prosenttista suklaata kolme palaa päivässä. Kun ei pidä täyskielto kaikesta linjaa, on helpompi olla retkahtamatta. Tsemppiä Emilie, kyllä me kevennytään kesään!

 7. Sepä se. Jollei syö, elimistö menee säästöliekille ja yrittää kuluttaa energiaa niin vähän kuin mahdollista! Pitää syödä, mutta oikeita juttuja.

  epäoikeudenmukaista – Aika kamala sana, joten ei ihme, jos tuottaa vaikeuksia…

 8. Mun dieetin on pakko sallia jonkinlaista herkuttelua. Jollei näin olisi, söisin varmaan jääkaapista kahvankin! Alkuun lähtee painoa aina paremmin, mutta sitten alkaa tökkimään, mikä heikentää motivaatiotakin… :O( Alkuun voi mennä neljä kiloa parissa viikossa ja sitten tahti on puoli tai kilon verran viikossa, jollei lipsu.

 9. Mikki nukkuu valtaamallaan nojatuolilla tuossa vieressäni. Pusu annettu! Hesari on nyt kätevämmänkokoinen, mutta jotenkin musta tuntuu, että siinä on vähemmän luettavaa kuin ennen.

 10. Congratulations for staying on your diet for two days! You are an inspiration to us all.

 11. Onnea! Pidä vain pintasi, niin kilot karisevat. Mukavaa viikonloppua sinulle:)

 12. Hei, sinut on haastettu !
  puutarhaterapiaa.blogspot.fi/2013/01/11-kysymysta.html

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: