Uusi työpöytä – A new desktop

Uusi työpöytä – A new desktop
Kirsikkapuu kukkii – A cherry tree is blooming

Tänään sain pukkijalkoihin työpöytätason puusepältä. Se on massiivipyökkiä. Nyt on työpöytä, mutta huoneeni on vielä muuten aika tyhjä. Kaipa se kesän aikana täyttyy jonkin verran, kun lapset ja minä palaamme Helsingistä tänne varsinaiseen kotiin Itä-Suomeen. Today I got the table top from the carpenter. Now, I have a desktop, but otherwise my room is still quite empty. There will be more furniture, when children and I move back home from Helsinki in summer.

Uusi työpöytä – My desktop
Työhuoneeni – My workroom
Työhuoneen tapetti – The wall paper

34 thoughts on “Uusi työpöytä – A new desktop

 1. Upea työpöytä ja työhuone. Ole huoleti, kyllä se täyttyy 🙂

 2. HELLO!!! It's so nice to meet you!! THANK YOU for your kind comments you have left on my blog, and I look so forward to getting to know you a bit better! Take care, and enjoy that lovely new work space–And your little one Mickey sure is a cutie!! :-))

 3. Ihana tapetti! Olen itsekin pudonnut täysillä tuollaiseen romanttiseen tyyliin – tapeteissa.

  Onko Miki vielä pentu, kun näyttää kultsiksi niin pieneltä?

 4. Kiitos,Leena. Haluan oikein romanttisen työhuoneen. Mikki on 4,5 kuukautta vanha. Ihan muksu vielä. Villi sellainen, mutta ihana! Meidän ensimmäinen kultainennoutaja. Aiemmin meillä on ollut kolme rottweileria, kaikki uroksia. Ovat mahtavia koiria!

 5. Thank you, Kim! Nice that you came and stopped by. Welcome to read my blog.Your blog is so lovely. I love dogs!

 6. Taatusti, kun vain saisi itse valita, millä kaikella…

 7. Varmasti mukava palata vakituiseen kotiin, näin olettaisin. Ainakin kun puutarha on siellä 🙂 Onnea uuteen työhuoneeseen, puutarhakirjasto mahtuisi myös hyvin 😀

 8. Työhuoneestasi tulee vallan ihana!! Mikkikin on selvästi samaa mieltä:)

 9. Wow how I love your cherrytree blossom. I wish it was already time that we could see it in real. Great you have your own desktop now Sadu. The wallpaper is so gorgeous.
  Have a wonderful evening.

 10. Hieno työpöytä ja huone. Kyllä sinun kelpaa tuolla työskennellä.

 11. Kaunis tapetti, kyllä siitä tulee viihtyisä työhuone, kunhan täyttyy ja tulee työhuoneen näköiseksi 🙂

 12. Ihanaa tilaa! Varmasti se huone kyllä täyttyy, ihmisellä on tapana kerätä tavaraa juuri sen verran kuin on tilaakin, joskus vähän ylikin:D

 13. Ompa kaunis pöytä, ja älä huoli pian tuo tyhjä tila täyttyy.:))

 14. Niinpä. Varmaan pitää puutarha- ja taidekirjat siirtää tuohon huoneeseen johonkin hyllyyn. Tällä hetkellä kirjahylly pursuaa ja kaipaa järjestystä.

 15. Toivotaan, jahka saan sitä sisustettua. Jää kesän hommiksi.

 16. Kiitos, Kruunuvuokko. Siellä on sitten kiva maalailla, kun ei aina tarvitse kerätä kaikkia tavaroita pois.

 17. Varmasti täyttyy vielä liikaakin, jahka Helsingistä tulee tavaraa..

 18. Minäkin hankin vierasmakkariin romanttisen Laura Ashleyn, tilasin sisustuslehden kuvan perusteella ja pelkäsin, että mitähän siitä tulee. Piti olla luonnonvalkoista köynnöstä ja siinä samanvärisiä kukkia, muuten turkoosia. Meni paremmaksi: Mukana oli myös hentoisia perhosia. Olen täydellisen tyytyväinen. Turkoosi on sieluvärini, mutta sitä pitää rajoittaa eli se saa valloittaa vain alakerrassamme.

  No minä jo ajattelinkin…Tuo kuva, jossa Mikki kurkkii sohvalta on ihana♥

  Juu, minä tykkään rotikoista, minulla oli joskus selllainen nuorena, mutta mun perhe ei niinkään. Meillä on nyt koiranmentävä aukko. Ehkä sitten kun reissut on reissuttu, sillä novascotialaisemme oli hirveän sitoutunut meihin – ja me häneen. Labbiksemme jäi aikanaan hoitoon tutuille ja oli tyytyväinen kun vain huolto pelasi. Olgan kanssa kaikki oli toisin ja asetuimme sitten aloillemme hänen ehdoillaan eli vain mies reissasi ympäri maailmaa työn takia. Nyt pääsemme sitten yhdessä lähtemään, mutta kun palaamme, kukaan ei ole vastassa.

  Sinä onnellinen, nauti nyt tuosta pentuajasta täysillä pilkettä sielussa ja sydämessä!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: