Keväinen Helsinki – The vernal Helsinki

Keväinen Helsinki – The vernal Helsinki

Mieheni, Mikki ja minä teimme pitkän kävelyn sunnuntaina. Kävelimme varmaan viitisentoista kilometriä ja olimme reissulla kolme tuntia. Kuljimme eri kaupunginosissa, mm. Punavuoressa ja Eirassa. Katselimme näyteikkunoita ja kuljimme puistoissa. Alla muutama kuva: My husband, Mickey and I had a long walk on Sunday. I think we walked about fifteen kilometers and it took three hours. We walked in different neighborhoods and looked at store windows. Here are some pictures:

Suurlähetystöjä – Embassies

C.G. Mannerheimin talo – C.G. Mannerheim’s house

Sinivuokkoja – Blue anemones

Etelärannasta  
Katajanokalta
Pohjoisranta
Joutsenia Eläintarhanlahdella – Swans
Mikki kotona – Mickey at home

60 thoughts on “Keväinen Helsinki – The vernal Helsinki

 1. kauniita kuvia olet ottanut.
  Vielä näkyy olevan lunta.
  Me olemme saaneet nauttia lämmöstä täällä keskieuroopassa.
  Terveisiä vaan täältä.

 2. Onhan siellä jo niin keväistä,sinivuokotkin jo kukkivat,aika vähän on tullut Helsingissä käytyä,vaikka meiltä ei ole kuin 100 kilometriä,hyviä kuvia ♥

 3. no myönnetään, on helsingissä hyvätkin puolensa 🙂 tosi nättiä, onneksi ei turun tauti jyllää teillä. tule moikkaamaan jos menette sinne pet expoon silloin 28.päivä!

 4. Kyllä Helsinki on kaunis paikka monine nähtävyyksineen ja aika siellä vierähtää nauttien Mikki vierellään kulkiessaan kesää kohden! Niin kauniita ja hehkeitä ovat myös sinivuokot kukkiessaan.
  Iloa päivääsi hyvän mielen kera!

 5. Kiitos, Ritva. Osa kuvista on vähän epätarkkoja. Kuvat on otettu Iphonella, ei ollut kameraa mukana.

 6. Kauniita vanhoja ja värikkäitä taloja! Kivan kuuloinen kierros 🙂

 7. Kiitos! Kiva päästä kävelyretkelle Helsinkiin. Mukavia maisemia, jalatkaan ei väsyneet yhtään täällä ruudun takana vaikka tehtiin 15 kilsan lenkki 😉

 8. Kyllä. Ihan erilaista eri kaupunginosissa. Paljon olisi täälläkin nähtävää…

 9. Minusta on ihana kävellä Eirassa ja Kampissa. Kulkea Bulevardilla, Fredrikinkadulla yms. Teen ikkunaostoksia ja haaveilen..

 10. Ihme kyllä minunkin jalat kestivät kävelyn tulehtumatta. Otin seuraavana päivänä vähän rauhallisemmin… Minulla on selkärankareuma, joka aiheuttaa tulehduksia siellä ja täällä nivelissä. Nyt on leukanivel tulehtunut. Pitäisi varmaan höpöttää vähemmän ;O)

 11. Nice pictures of beautiful buildings in Helsinki! I still saw ice on the water!?! I am so glad spring has now really arrived. Hugs to Mickey.

 12. kiitos mielenkiintoisesta kävelyretkestä, tosi kauniita nuo vanhat puutalot ja Mikki tietty myös!

 13. Kiva katsella kuvia kauniista Helsingistä! Reissuni siellä ovat lähes aina olleet pikavisiittejä, joskus haluaisin viivähtää siellä niin kauan, että ehtisin ihastella enemmän. Rautatien ympäristö ainoastaan on tullut minulle tutuksi…

 14. Enjoyed seeing the lovely architecture – it still looks rather cold with you, but the snow is obviously starting to go now.

 15. Kaunista! Kiva kun lumet ovat jo noin sulaneet. Mekin olemme taas piakkoin Suomessa!

 16. Mickey miała długi spacer i pewno była z niego zadowolona. Jej z pewnościa resztki śniegu nie przeszkadzały. Pozdrawiam.
  Mickey oli pitkä matka ja oli varmasti tyytyväinen.Jäänteitä lunta varmasti ei ole mielessä. Yours.

 17. vilken lång och härlig promenad ni har varit på,
  och vad många fina hus du visar
  ha det så bra
  maggan

 18. Walking is the best way to really see the neighbourhood, so much better than driving and you can take photos as you go. I love walking. You have some very interesting buildings around your area.

 19. Kivoja kuvia, ihania taloja olitte bonganneet. Mutta oikeasti, joko on sinivuokkoja?! En ole nähnyt vielä mitään kevään kukkia meidän kulmilla, mutta siellä onkin vielä lunta maassa ja osittain aika paljonkin.

 20. Yes, unfortunately, there's still ice and we still have snow as well..

 21. Kyllä täällä on paljon kauniita paikkoja katseltavaksi. Kannattaa joskus kierrellä tai hypätä sightseeing-bussiin kierrokselle.

 22. No, tervetuloa Suomen "raikkaaseen" kevääseen!

 23. Yes, we had a long walk! We all were tired. Happy Wednesday, Giga!

 24. Ja, promenaden var lång, men det var kul! Ha en bra dag, Maggan!

 25. Yes, it's nice to walk and see neighborhood. Mickey likes it too.

 26. Kyllä tuolla Eirassa kukki ja oli nupullaan jo vaikka mitä! Oikein yllätyin. Tässä Pohjoisrannassa on aina niin kylmä, ettei keväästä oikein mitään tajuakaan..

 27. Mukava lenkki kierros teillä Helsinkissä on niin kauniita ja värikkäitä taloja.Siellähän on paljon sinivuokkoja:)

 28. So many beautiful buildings on your walk! It looks like the ice in the harbor and snow on the ground is melting. The anemones and dafodils are a sure sign that spring has arrived! Hooray! Happy Wedensday, Satu!

 29. Ohhoh, teittepä aikamoisen lenkin! Ihania rakennuksia ja nuo sinivuokot!! <3

 30. Olipa mukavaa kiertää kuvien matkassa Helsinkiä. Helsinki on kaunis kaupunki ja siellä tulee pistäydyttyä nykyisin muutaman kerran vuodessa, koska lapsemme asuvat siellä suunnalla!
  Hyvää kevättä!

 31. Thank you, Peter! It was raining this morning, so let's hope the snow will melt.

 32. Tuli vähän vahingossa tehtyä niin pitkä kävely. Oli koko ajan mielenkiintoista katseltavaa.

 33. So nice, you passed some beautiful buildings. I love their shapes and the different colours. I see you still have ice and I hope it melts quickly.

 34. Kyllä Helsinki osaa olla kaunis. Ja vaihtelevakin, on monta erilaista kaupunginosaa ja paljon rantoja joita seurailla.
  Mikki <3 Rapsutukset hänelle!

 35. Upeaa Helsinkiä! Aika erikoisen näköisiä sinivuokkoja. Olisiko balkaninvuokkoja, niitä, joita ihasteltiin kasvitieteellisessä?

 36. Kyllä kelpaisi asustella tuossa keltaisessa huvilassa… Taitavat olla jotain jalostettuja versioita nuo vuokot, koska niillä ei ole perinteisen metsästä löytyvän sinivuokon munuaisenmuotoisia lehtiä. Täällä Tanskassa kukkivat puistoissa valkovuokot. Kiva,kun merikin näyttää vapautuvan jäistä.

  T. Sari

 37. No, minä ajattelin alkuun tuota lehtien muotoa myös ja tuli mieleen ne balkaninvuokot, mutta sitten ajattelin, että valkovuokoissa on tuollaiset lehdet ja jos sinivuokko tekee ns. "leskenlehdet" ja kukinnan jälkeiset lehdet ovat erilaiset. Kyllä nuo varmasti niitä balkaninvuokkoja ovat!

 38. Kyllä nuo varmaan ovat balkaninvuokkoja. Kovin aikaisessa. Mun puutarhan balkanit kukkivat paljon myöhemmin. Minulla on niitä valkoisina.

 39. Helsingillä on kauniitkin kasvot:) Upeita nuo asetelmat. Eilen olin työsyistä keskustassa ja hotelli Kämpin edessä oli keltaisia hyasintteja.

 40. Oikein kauniita rakennuksia ja maisemia kukka-asetelmista puhumattakaan 🙂

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: