Kasvihuoneen rakennus – Our greenhouse

30 thoughts on “Kasvihuoneen rakennus – Our greenhouse

 1. Teillä on suuren luokan projekteja! Todella upea siitä tuli. Nyt ihmettelen, miksi blogisi on jäänyt minulta seuraamatta. Lisään sen nyt blogilistalleni, mielestäni sen jo tein, mutta yhtäkkiä muistin etten ole lukenut kuulumisiasi pitkään aikaan! No, parempi myöhään…

 2. Hyvä kuvasarja ! On todella mielenkiintoista nähdä projektin edistyminen. Ehkä se tarkoittaa sitä, että joskus haluaisin itsellenikin lasihuoneen… Siinä vain on niin paljon töitä, johon tarvittaisiin ulkopuolisia apuja. Mitkäs kasvihuoneesi mitat olikaan ?

 3. Hieno kuvasarja! Mietinkin aikaisemmin, että onko teillä valettu perustus, mutta ruuvipaaluthan teillä on samoin kuin meilläkin ?
  Ihailen energiamääräänne, kasvarinne on kerralla valmis ja upea !

 4. Onnea uudelle kasvarille, siitä tuli kyllä upea! Voin kuvitella jo elokuun pimenevät illat ja te istuskelette tuolla kynttilän ja lyhtyjen valossa, ehkä lasit viiniä pöydällä:)

 5. On siinä ollut hommaa vaikka kuvissa kaikki käy käden käänteessä 🙂
  Ihana olohuone puutarhassa.

 6. Mahtava kasvihuone ja niin kauniskin katsella.

 7. Todella upea siitä tulikin!

  (ps. Eilen piti ystävilleni näyttää sitä Vartti-lehden sivua, mutta eipä sama numero enää näkynytkään.)

 8. You can be very proud on your greenhouse, also a lovely place to relax now.
  Happy weekend!

 9. Melkoinen urakka, huh-huh! Nyt saatte vaan nautiskella kädenjäljistä:)

 10. Jep, projekteja on enemmän kuin tarpeeksi tälle kesälle. Tervetuloa joukkoon, Saila!

 11. 16 m2. Yhtään pienempi ei voisi olla! Nyt uskon, kun myyjä sanoi, ettei kukaan ole vielä valittanut kasvihuoneensa olevan liian suuri. On se ihana! Kalliiksi tuli kylläkin. Sora, tiilet, asennushiekka, lämpökäsiteltyä puuta perustaan, betoni, ja kaikki se työ… Tilasimme lopulta asentajan asentamaan lasit, sekin maksoi. Niin ja sisustus.. Meidän tapauksessa kasvarin ostohinnan voi kertoa kahdella, kunnes se oli valmis, vaikka suurimman osan teki mieheni itse (yksin) perheen avustamana. Siis ei ollut kavereita tai sukulaisia auttamassa.

 12. Meillä oli valettu perustus. On tosi kivinen maapohja. Hiekkamaata.

 13. Ok, erehdyin noista putkista. Mulla oli myös edellisessä pihassani tosi kivinen maa, muistan kyllä vielä millaista sitä oli kaivaa.

 14. Your husband and you do great work! Will you be able to use the greenhouse in winter?

 15. Upea kasvihuone sinulla! Minun omani on vielä pahvikääreissään varastossa. Elän toivossa, että ehtisimme syksyllä vielä tekemään pohjat huoneelle ja ensi kesänä se olisi kasattuna. Itse olen myös ajatellut laattalattiaa, mutta muuten mietintämyssy onkin vielä silmilläni. 😉

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: