Kohta pääsee jo kokkaamaan! – Soon, we’ll have a kitchen again!

Kohta pääsee jo kokkaamaan! – Soon, we’ll have a kitchen again!

Laatat viimein saapuivat Italiasta viime viikolla. Osa laatoista on jo paikoillaan saumattuina seinässä, osa vielä saumaamatta ja yksi seinä on vielä kokonaan laatoittamatta. Laattoihin valitsimme saman koristekuvion ylälaitaan kuin kaapeissakin on. Sama kuvio toistuu myös katonrajaan tulevissa koristelistoissa. Sähkömiehet kävivät eilen kytkemässä koneet käyttökuntoon. Parhaillaan on putkimies tekemässä putkitöitä. Viikonloppuna pääsen jo laittamaan astioita kaappeihin, siinä mallissa keittiön pitäisi kuulemma perjantaina olla. Ovien vetimet puuttuvat vielä, mutta ne saadaan ehkä jo tänään paikoilleen. Vetimet ovat Espanjasta. Messinkiä ja keramiikkaa ja tietysti niissä on kukkakuvio! Saarekkeen kivitaso pääsee paikalleen huomenna. Ensi viikolla alkanee puulieden asennus, jahka laatat on laitettu sen ympärille lattiaan ja takaseinään. Piippukin on vielä asentamatta. Tiles finally arrived from Italy last week. Some of the tiles are already in place seamed into the wall, some of them still without a seam, and one wall is completely undone. Tiles we chose, have the same decorative pattern on top as cabinets have. The same pattern is repeated in the ceiling decoration as well. Electricians were yesterday installing household appliance. Currently, a plumber is doing the plumbing. This weekend, I’ll be able to get our china in cupboards in the kitchen. Door handles are still missing, but they may already be in place today. Handles are from Spain. Brass and ceramics and, of course, there is a floral pattern! Stone level might be in place tomorrow. Next week, renovators will likely begin the wood burning stove installation, when tiles are placed around the floor and back wall. The Chimney isn’t yet installed.

48 thoughts on “Kohta pääsee jo kokkaamaan! – Soon, we’ll have a kitchen again!

 1. So glad your kitchen is almost ready. It will be a pleasure to be able to cook in a normal way. It looks already very beautiful !!

 2. Kyllä on kaunis keittiö; on varmaan helpotus, että se näyttäisi valmistuvan aika pikaisestikin. Mihin se puuliesi tulee tuossa kuvassa vai onko se sen ulkopuolella? Mukavaa päivää, täällä on jo ties kuinka monetta päivää aivan pilvistä. Eilen sateli koko ajan eli oli oiva päivä sisätöille.

  T. Sari

  PS. Kiitti synttärionnitteluista vielä kerran!

 3. Hienoa tulee ! On varmasti ihanaa päästä järjestelemään tavaroita uusiin kaappeihin ja kokkaamaan.

 4. Thank you, Janneke! You can believe, I'm really happy!

 5. Puulieden paikka ei näy kuvassa. Jää etuvasemmalle, kodinhoitohuoneen lähelle. Täällä oli eilen ihan mielettömän lämmin päivä ja samoin toissapäivänä. Kukat alkavat jo kärsiä kuivuudesta, vaikka kastelen niitä joka ilta. En ole sateen ystävä, mutta yksi sadepäivä voisi nyt olla ihan jees..

 6. No, on! Mutta on siinä melkoinen urakka, kunnes kaikki on paikallaan ja Avoimetkin puskee tässä päälle…

 7. Kuulostaa tosi hyvältä ja eikä vaan kuulosta vaan aivan valtavan kaunis kokonaisuus. Täällä viihdytte aamusta iltaan ja varmasti tulee maukkaitai aterioita. Ikkunasta voi ulos kurkistella ja hetken päästä pihallekin kirmaista sillä siellä myös on varsin lumoavaa kaikkialla ja lisäksi on se ihana kasvihuonekin!
  Tämän keittön ottaisin kyllä itselleni ihan koska vain!:) Paljon on siinä ollut kaikkea urakkaa, mutta nyt ollaan jo voiton puolella ja voin vaan kuvitella kuinka laitat astioita kaapin hyllyillen Onnesta hymyillen!

  Onneksi Olkoon aivan mahtavan kaunista!

 8. Oi, mitä ihania yksityiskohtia kalustessa ! Lieden ja liesituulettimen ympäristöstä tuli amerikkalaisfiilis, ylälistoista ehkä espanjalaistyyli, kaunista kansainvälisyyttä. Sopii niin hyvin teille. Mistä olettekin löytäneet noin hienon liesituuletinkalusteen ? Ei ole ihan joka keittiöfirman valikoimissa 😉 Pitäiskähän meidänkin keittiötä uusia.. alkaa jo vähän tympimään suorat, pelkistetyt skandinaaviset linjat.

 9. Upea ja toimiva keittiö tulossa, ihanan väljääkin ja työtilaa mukavasti 🙂

  *tahtoo kans uuden keittiön*

 10. Keittiökeskuksesta tilattiin. Kustavin puu, jossain siellä Pohjanmaalla, on valmistanut kaapit. Halusin romanttisen ja valoisan keittiön. En tykkää modernista, pitää olla kodikasta…

 11. Joo, kohta pääsee mies kokkaamaan ja me muut herkuttelemaan!

 12. Kiitos, Seikku. Minäkin olen haaveillut uudesta keittiöstä jo vuosikausia..

 13. Kyllä tuolla kelpaa kokkailla! Kaunista ja kätevää. Älä sitten laita tulta hellaan ennen kuin piippu on asennettu 🙂

 14. Kyllä niin hyvältä näyttää! Tuoltahan ei malta mennä edes nukkumaan!

 15. Onpas upea keittiö tulossa teille! Otan tuosta muutaman vinkin talteen, sillä meille on tulossa ensi talvena (toivottavasti) keittiöremontti. Emme ole päättäneet vielä sen lopullista mallia, mutta ei missään nimessä mitään modernia eikä liian hienoa, vaan toimiva maalaishenkinen keittiö.

  Tuo teidän keittiö on kyllä kadehdittava!

 16. Viimeisen päälle hienolta näyttää! Hetken on kaikki hukassa ja sekaisin ennenkuin taas tottuu uuteen järjestykseen!

 17. Jep. Laitan. Otin jo yhden kuvan, mutta siitä tuli epäselvä, joten vedinkuva jäi nyt pois.

 18. No, en. Ekat tulet saa kyllä mies virittää, jos vaikka savut tupsahtaa sisään… Ei mene sitten minun piikkiin..;O)

 19. Kiitos, Sanna! Tuo on minun unelmieni keittiö! Siinä toteutuvat kaikki haaveeni puuliettä myöten.

 20. Varmasti. Meillä on nyt vierashuone täynnä astioita. Jahka ne paikkansa löytävät..

 21. Your new kitchen is beautiful and will be done just in time for you to go back to work!

 22. Hienoa, että saatte keittiön valmiiksi ja pääset kokkailemaan tosi upeaan ympäristöön! Tykkään kovasti:)

 23. Finally I could see some details of your kitchen. Seems it will be gorgeous!

 24. Sanotaan, että pääsen syömään. Kokkaan vain pakon edessä. Mies on meidän kokki ja minä siisteysvastaava.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: