Suosittelen! – I can recommend!

Suosittelen! – I can recommend!

Osallistuimme eilen Avoimiin puutarhoihin ja ko. tapahtuman yhteydessä pidimme pihakirppiksen. Aurinko paistoi ja oli todella lämmin päivä. Meillä kävi luultavasti lähemmäs kolme sataa vierailijaa, joista noin kaksi sataa kirjoitti vieraskirjaan. Meillä oli erittäin mukava ja onnistunut päivä ja voin suositella kaikille puutarhaihmisille Avoimiin puutarhoihin osallistumista. Tapasin paljon aivan ihania ihmisiä, sain paljon vinkkejä, oli hauska vaihtaa kokemuksia ja saada palautetta. Kiitän kaikkia mukavia puutarhavieraitamme onnistuneesta päivästä! Yesterday, our garden was open for visitors and we also had a flea market. The sun was shining and it was a really warm day. We had nearly three hundred visitors and about two hundred people wrote on the guest book. Everything went well, I can warmly recommend all the gardeners to participate in the Open gardens. I met lovely people, I got information and tips, it was so nice to share experiences and get some feedback. I want to thank you all, our charming guests! Yesterday was a happy day for our whole family.

Onnellinen puutarhuri – A happy gardener

51 thoughts on “Suosittelen! – I can recommend!

 1. Kyllä on mukavaa, että ihmiset avaavat pihansa vieraille! Vaikka juuri teillä en käynytkään, oli tapahtuma myös vieraille mahtava.

 2. Olisipa ollut kiva nyt olla liikenteessä siellä suunnalla, kun lomareissulla nimenomaan kuljettiin kaupunkinne kautta Joensuun suuntaan, että lasten kotimaankuva hieman laajenisi. Itsekin olin ollut viimeksi siellä suunnalla joskus lapsena. Teillä on upea puutarha! Ehkä itsekin voisi avata jo puutarhansa ensi kesänä… nyt missasin tuon tapahtuman täysin. Tosin meidän lähes puolta pienemmällä pihalla olisi aika kuhina, jos noin paljon kävisi vieraita. Olipas kiva lukea tuo mukava lehtijuttu teistä!

 3. Lämpimät onnittelut halien kera Onnelliselle Puutarhurille:))

 4. Hertsyykkeli, mutta on siellä kukkia….meillä on ihan kukkimaton aika tällä hetkellä, retkottavaa ryteikköä vain. Onnittelut onnistuneesta päivästä 😉

 5. Olisi ollut ihana vierailla puutarhassasi.. mutta kyllä nämä virtuaalimatkatkin ovat huikean mukavia:)

 6. Onnittelut onnistuneesta päivästä. Säidenhaltijakin oli suosiollinen tapahtumalle.

 7. Onnittelut ihanasta puutarhasta ja onnistuneesta puutarhapäivästä! Kyllä tuota puutarhaa kelpaakin esitellä. Esimerkkinne voimalla varmasti ensi kesänä on monta uutta puutarhaa avoimena:)

 8. Jos jonnekin, niin sinun puutarhaasi haluaisin päästä tutustumaan 🙂 Hienoa, että päivä onnistui niin hyvin. Kävin itsekin taapertamassa siirtolapuutarhassa, mutta yli kolmenkympin helle sai aika nopeasti luovuttamaan. Meillä päin oli muutenkin hyvin vähän yksittäisiä puutarhoja auki. Ehkä joskus meilläkin – ei kuitenkaan täällä rivitalossa, missä puutarhaan mahtuu ehkä kaksi kerrallaan 😉

  ~ Piia Anneli / annelivia

 9. Kiva kuulla, että päivä oli iloinen ja kaiken vaivan arvoinen. Kiva, että on tälläisiä tapahtumia puutarhaväelle.

 10. Olisi ollut kiva vierailla puutarhoissa, mutta nyt se jäi..

 11. Teillä on niin upea puutarha, että ryysis olisi taattu!

 12. Minun on kyllä vähän vaikea uskoa tuohon ryteikköön teidän puutarhan kohdalla… Teillä oli varmasti yleisöryntäys!

 13. Toivottavasti on. Me olimme ainoat tässä kaupunkimme keskustan läheisyydessä.

 14. Täälläpäinkin oli tosi vähän puutarhoja auki. Olisi kiva vierailla erilaisissa puutarhoissa.

 15. Kiva tapahtuma tosiaan. Puutarhoja voisi kyllä olla enemmän auki.

 16. Onnittelut hienosta päivästä! Itsekin olen sitä mieltä että kannatti osallistua. Olen samaa mieltä että useammat voisivat lähteä mukaan, kauniita pihoja on vaikka kuinka.

 17. Hyviä kuvia teiltä ! Kiva, kun sinäkin pääset vaihteeksi kameran toiselle puolelle. Olet ahertanut siellä niin paljon, että nyt loppukesän saatkin nauttia kauniista puutarhastanne.
  Osasin minäkin nyt zoomata lehtijutun, kiitos neuvosi. Mies neuvoi ctrl+a ja hiirellä pyöritystä :O joskus se nörttikin erehtyy 😀

 18. It must be great to have so many visitors. I love your header. What a lovely house you have.
  Have a wonderful day.

 19. What a very special and happy day for you Satu – and the sun shone too. I know that everyone would have loved your garden, and would have been even more amazed if they had seen it in Feb/March like we did.

 20. Hauskaa että päivä oli onnistunut ja tykkäsit. Olipa paljon väkeä, saitte varmaan isännän kanssa puhua ja kävellä ! Mukava oli myös saada sinulle kasvot, minä olin kuvitellut sinut vaaleaveriköksi !

 21. The day looks perfect and all your visitors are so beautifully dressed and enhance your garden. Thanks for sharing

  Helenx

 22. Voi kun kiva, että päiväsi oli menestys.
  Olet muuten ihan serkkuni näköinen, ensin oikein hätkähdin, että hänkö se siinä, ei kai siulla ole sukua Kajaanissa?

 23. Wau, teidän puutarha on melkein puiston kokoinen ja näyttää niin kauniilta. Ilmatkin suosivat ja itse puutarhuri näyttää kerrassaan onnelliselta 🙂

  Aurinkoista viikon jatkoa!

 24. Varmasti oli kiva päivä ja mikäs kaunista puutarhaa oli komeassa kesäsäässä esitellessä! Ja hurjasti teillä kävi vierailijoita!

  Omakin puutarhavierailuni oli onnistunut mökkipaikkakunnallani; löysin vanhaa pihapiiriä hoitavalta puutarhurilta muutamia perennoja, joita itselläni ei ole.

  Vasta äsken kotiuduimme Helsingistä, olimme jopa 1,5 h:n merimatkalla, kun osallistuimme sightseeingiin aivan ex tempore. Hesa on kyllä kaunis kesäkaupunki!

  T. Sari

 25. And a happy gardener you should be Satu. After all your work in the garden you certainly deserve the appreciation by so many other gardeners. What a treat your garden must have been to all of them and how great to be able to exchange garden tips to eachother.
  Marian

 26. Congratulations, Satu!
  To have an Open garden day is a big responsibility,the article in the newspaper and the thousand of visitors… You are very popular now!

 27. Congratulations on a very successful open garden! I'm glad that you enjoyed the experience!

 28. You must be very proud to have met so many visitors in your garden. I sometimes have Open Garden days too, and it is always a pleasure to talk to other garden lovers. I think you have a deserved rest today.

 29. Jep. Kokeilin tuolla systeemillä, kun tein tuon postauksen ja kyllä siitä sitten selvää sai, ainakin jotenkin.

 30. Thank you, Rosemary! The Open garden -day was a nice experience.

 31. Hih, niin luuli Susannakin. Oli oikein kiva päivä ja sään puoleen aivan mahtava.

 32. Ei ole sukua Kajaanissa. Sunnuntai oli todella mukava päivä.

 33. Samaa mieltä. Ympäröivä meri antaa kivan tunnelman Helsinkiin.

 34. Sunday was a happy day. We had so many lovely visitors. It's nice to exchange tips and thoughts.

 35. Thank you, Nadezda. I think the most of the visitors were from our living area. They were more than I would have thought.

 36. Thank you, Janneke. I must say I was quite tired yesterday. I had a nap twice!

 37. Kivan kuuloinen päivä 🙂 Ja teidän puutarha on kyllä niin upea!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: