Syksyfiilis, helteestä huolimatta… – Autumn is nearing..

Syksyfiilis, helteestä huolimatta… – Autumn is nearing..

Viimeinen lomaviikko menossa. Ensi viikolla koulu alkaa. Minä palaan töihin viidentoista kuukauden tauon jälkeen. Tuntuu kovasti syksyltä – helteestä huolimatta. Keltaisia lehtiä, haravointia joka ilta, pimeät yöt, aamukaste. Alla muutama eilen illalla napattu kuva. It’s my last holiday week. Next week I’ll be working again, after fifteen months.. It feels like autumn. There are yellow leaves, dark nights, dew in the morning. Here are some pictures taken yesterday evening.

43 thoughts on “Syksyfiilis, helteestä huolimatta… – Autumn is nearing..

 1. Upea kukkaloisto näin loppukesästäkin. Mukavaa töihin paluuta!

 2. Ihanalle näyttää teillä siellä ja Mikki on niin suloinen!
  Kaikkea hyvää töihin paluuseen!

 3. Hyvää töihin paluuta, sitten kun sen aika on! Ihana Mikki <3

 4. Vaikka on jo syksyistä sinulla riittää vielä runsaasti kukkaloistoa. Vieläköhän muistat miten työtä tehdään, minulla oli vähän palikat hukassa viiden viikon jälkeen 🙂

 5. Tosiaan tuntuu syksyltä kun koivut tiputtelee keltaisia lehtiä, mutta rikkaruhot ne vaan rehottaa, just tulin kitkemästä:)
  Oikein mukavaa työhön paluuta.

 6. Kaunista viellä on.Niin ne lomat menevät,hyvää töihin paluuta.♥

 7. Ihana on vielä puutarha ja syksy vielä kaukana-toivottavasti. Ei vielä onneksi tarvi alkaa kukkia kuihtuneena katselemaan.
  Mukavaa työhönpaluuta!

 8. Todella upeat värit kuvissasi, etenkin ensimmäinen on jotenkin jo vahvaa syyskesää. Tämä on sitä aikaa, josta itse pidän eniten, sillä elokuun sametti-illat ja sitten syyskuukin on vielä syyskesää.

  Puutarhan ylimmäinen Vartija on taas niin…♥

  Oi tuota teidän lasipalatsia…Mahdankohan minä ikinä ehtiä sinne asti. Nyt on menossa terassin lattian käsittely kahteen kertaan ja sitten…

 9. No onpa upeat kuvat! Hienoa siellä teillä ja Mikkikin vaikutta ihailevan kaunista puutarhaanne.Se varmaan ajattelee että "Oli mulla hyvä tsäkä kun pääsin tänne perheenjäseneksi!"
  /Anja

 10. Upeita kuvia, täällä myös on alkanut näkyä keltaisia lehtiä puissa. Tuosta Mikistä voisi päätellä että tykkää puutarhan tuottoisista marjapensaista, meidän Jone on vallaton syömään kaikkia marjoja, vattupuskat rytisee kun lenkittää ja kun itse tahtoo syödä pitää siihen sammaan puskaan tulla ja lytätä nurin ne.
  Toivotaan että työhön paluu onnistuu mukavasti.

 11. Kylläpä sinulla on paljon kukkivia, ihanan näköistä ja yksi karvakuono on niin zöpö!

 12. Sad to feel summer ending and to know that the season of not working is also drawing to a close. It's been quite an eventful 15 months. Saying goodbye to dear Aku and Miki growing from a baby to a handsome young man and so many garden and house projects. I hope you feel rejuvenated by your time away from work and are ready to go back and enjoy your students! Happy last week of vacation, Satu.

 13. Varmasti haikeutta aiheuttava viikko. Mutta näin sivustaseuraten tuntuu, että olet saanut paljon aikaiseksi ja myös kokenut paljon uutta. Sillä voimin jaksaa taas 🙂 Upeat kuvat!

 14. Ihana on vielä puutarha kukkasineen. Siitä kannattaa nauttia jos ehtii.
  Hyvää tiistaita.

 15. Syksyn saapumisen huomaa siitä, että keltainen väri lisääntyy kuin varkain puutarhassa ja siivoamisen määrä alkaa lisääntyä, kun yksi jos toinenkin kasvi vähitellen ränsistyy. Kovin rehevältä puutarhasi vielä näyttää, täytyy varmaan odotella kuukauden päivät ennen kuin syksy saa kunnon otteen. Itse odottelen tulevaa sadealuetta, kun alkaa olla aikas kuivaa kukkapenkeissä, sadevesitynnyritkin tiristin tyhjilleen tänään.

  Mukavaa iltaa!

  T. Sari

 16. Syksy alkaa painaa päälle väkisinkin, ei sille mitään voi. Kieltämättä keltaiset koivunlehdet ärsyttävät suunnattomasti ja ovat yksi varma loppukesän merkki.
  Kovastihan sinulla kukkii siellä vielä. Kaunista ja siistiä on pihallasi.

 17. Hieno piha on, eikä vielä syksy saa tulla. Nautitaan viimeisistä helteistä 😉

 18. Voi olla outoa alussa… Kaipa se siitä lähtee käyntiin.

 19. Kiitos, Leena. Ylimmällä Vartijalla on oppimista, kun lokoisat päivät mamman seurassa päättyvät. Mami menee töihin ja Mikki jää kotiin..

 20. Kiitos, Anja. Mikki valitsi itse meidät. Tuli pennuista ainoana seurustelemaan meidän kanssa, kun muut pennut leikkivät keskenään.

 21. Kiitos. Mikki tykkää erityisesti karviaisista. Kirsikat ja herukat käyvät myös. Ompuista ei oikein välitä.

 22. Thank you, Peter. Somehow it's nice to go to work and in other way…? Happy Wednesday!

 23. Kuivaa on, mutta olkoon. Viimeiset helteet varmaan ja sitten se kärvistely kylmässä alkaa taas..

 24. Kiitos, Maatuska. Siistiä on vain hetki haravoinnin jälkeen. Tuo amerikanjalopähkinä pudottaa hetkessä kottikärryllisen keltaisia lehtiä kuivuuden vuoksi.

 25. Syksyn tulosta huolimatta, puutarhasi kukoistaa kauniisti! Mukavaa työhön paluuta!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: