Kevyempi elämä jatkuu… – My new life is continuing…

Kevyempi elämä jatkuu… – My new life is continuing…

Tänään on jo yksi metsäkävely mieheni ja Mikin kanssa tehty. Sää oli melko pilvinen ja harmaa. Tämä on kolmas kevennetty päiväni. Puntari näyttää 800 grammaa vähemmän, mutta luultavasti vain siksi, että vatsani on tyhjempi ;O). Joka päivä olen tehnyt kaksi pitkää kävelyä mieheni ja Mikin kanssa. Jalkojani suorastaa särkee… Lounaaksi söin kalaa ja salaattia. Huomenna on pihvi ja salaattia. No, pakko myöntää, että juustoja olen syönyt pieninä annoksina jälkkärinä. Kaikesta en voi luopua. Mitään vilja- tai sokerisia tuotteita en ole syönyt. En myöskään läträä kermalla tai voilla. Today, I’ve already had a long walk with my husband and Mickey. We were walking in a forest. It was quite a cloudy and grey day today. This has been my third lighter day. I’ve lost 800 g, but probably, my stomach is just emptier.. ;O). Every day, I’ve had two long walks with my hubby and Mickey. My feet are aching..  I had some fish with salad for a lunch, just like yesterday. Tomorrow, I’ll have a beef with salad. I haven’t eaten any sugar or grain products.

Tänään, Aku, rakas edesmennyt rottweilerimme, olisi täyttänyt yhdeksän vuotta. Onnittelut sinne koirien taivaaseen, Aku. Kaipaan Akua  jokikinen päivä. Meillä on ollut kolme rottweileria ja ne ovat kyllä koirien aatelia. Aivan mahtavia koiria. Ne vaativat hyvän koulutuksen ja tietyssä iässä ne ovat haasteellisia, mutta sen jälkeen vaiva palkitaan. Ne ovat ihania! Nyt meillä on Mikki, reilun vuoden ikäinen kultainen noutaja. Mikki on suloinen ja kiltti, mutta ei siitä turvaa tai vartijaa saa… Suloinen mussu kuitenkin. Joka kerran sydämessäni kuitenkin sykähtää, kun näen jossain rottiksen. Ehkä meillä on  vielä rottweiler sitten, kun mieheni jää reserviin ja hänellä on aikaa kouluttaa sitä. Toivon niin. Today, Aku = Donald, our rottweiler, who passed away one year and a half ago, would have been nine years old. My best wishes and congratulations to you in Heaven, Aku.

I miss you every single day, Aku. We’ve had three rottweilers and they all have been awesome dogs. One day, we’ll have one again. Now, we have Mickey, a Golden Retriever, who’s just great as well, but I can’t help it that I miss Aku.

Kohta lähden vielä pitkälle iltakävelylle mieheni ja Mikin kanssa. Yritän myös houkutella lapsemme mukaan. Kävelyn jälkeen köllähdän tuohon sohvalle, otan lasillisen punaviiniä ja katson Midsommerin murhat ja Morsen tv:stä. Hyvä suunnitelma, mielestäni. Tonight, I’ll go for a long walk with my hubby and Mickey and then I’ll lie on the sofa and have a glass of red wine and look at the Midsommer’s murders and Morse on tv. Quite nice, I think.

Mitä ohjelmia sinä tykkäät katsoa tv:stä? What are your favorite programs on television?

32 thoughts on “Kevyempi elämä jatkuu… – My new life is continuing…

 1. Voi Rottikset ovat kyllä ihania, mullakin oli kerran sellainen…Tosi haasteellinen! Mutta on tuo teidän Mikkikin on aivan ihku <3
  Sarjoja, jotka tulevat 21 jälkeen tulee katsottua, tai ainakin alkutekstit 😉 Olen aamun virrku eli illan torkku :))

 2. Voi Aku ♥
  Minä kans kaipaan jokaista eläintäni usein 🙁
  Upea tuo eka kuva, koiruus sulautuu kauniista kuvaan valkoiseen ja on sitten niin kaunis ♥
  Luontodokkareita, nytkin juuri kissoista ♥
  Myös tuttuja poliisisarjoja–todistettavisti syyllinen, ilman johtolankaa, sitten tietty tuo Mindsommerin murhat ja ylleensä monet English sarjat.
  Minulla vika punaviinilasi, mustikkaa, sitten se loppu ja alkaa kevennys huomenna.
  Hyvää viikonloppua.

 3. Koirat ovat ihania, mukavaa, kun olet pysynyt kevyellä linjalla 🙂 Täälläkin koitellaan ja meilläkin luvassa iltalenkki kera karvakamun 🙂

 4. Ihana Mikki, kuuluu niin tuohon olkkariin ja tälle matolle♥ Rottikset on jotenkin niin pelottavia, voi olla että ulkonäkö pettää 🙂 Mukavaa lenkkeily viikonloppua.

 5. Keep it up Satu – you will weigh what you want to be if you keep it up.

 6. Eikö olekin tylsää, kun paikat kipeytyy heti kun yrittää jotain tehdä. Itselläkin kolottaa sieltä täältä, mutta lenkkeilyä en aio lopettaa. Lenkkisuunnitelmat täälläkin, tosin makkaran grillausta sen jälkeen 😀 😀
  Lemppareitani on Emmerdale, Uusipäivä, Vain elämää, Voice of Finland, Strömsö…

 7. Hyvät iltasuunnitelmat;)
  Ja Aku on ollut kyllä komea koira! Uskon, että sinulla on sitä ikävä… Mutta koira on ottanut ansaitun paikan sydämessäsi ja kannat sitä aina mukanasi.

 8. Your Mikki is cute and good friend, Satu. I love watching Tom Barnaby mysteries, too!
  Have a quiet weekend!

 9. Hienoa että kevennetty elämä sujuu hyvin! Minäkin olen nyt joka päivä polkenut kuntopyörällä jonka viimein raahasimme sisään varastosta ja voi että tuntuu hyvältä. Tästä on kyllä hyvää jatkaa. Ja tuo punaviini ja Midsommerin murhat kuulostaa ihan täydelliseltä 😉

 10. Succes with the last 5 kilo's.
  Hold on!!

  Greetings,
  Inge, my choice

 11. Voih…miten saisin itseni kuriin ja aloittamaan myös kevennetyn elämän. Huomaan siirtäväni sitä aloitusta päivästä toiseen, vaikka tiedän miten paljon mukavampi olo siitä tulisi.

 12. Kuulostaa hyvältä! 🙂
  Minä katson tosi vähän tv:tä, sieltä ei muka tule mitään… Joka ma ja ke meillä on vakiosarjat, jotka katsomme; Kansan mies ja Taivaantulet, mikä loppui. Sisustusohjelmia seuraan joskus, mutta nykyään äärimmäisen harvoin. Avaraa Luontoa tykkäisin katsoa, mutta sekin menee aina ohi, kun olemme menossa saunaan tai muuten vain jotain muuta tuusataan, että unohdan. 😀

 13. Kiva. että kevyempi linja on lähtenyt hyvin käyntiin:) Täällä vielä syötiin viimeiset suklaat kupista, ehkäpä huomenna sitten…
  Minulla aina paikka sydämessä edellisellä koirallamme sekä kissallamme. Vaikka olivatkin vain eläimiä, silti niin rakkaita perheenjäseniä <3
  Tv:tä tulee seurattua vaihtelevasti: sisustusohjelmia, tosi tv:tä, joskus joitakin sarjoja.

 14. Nyt on komeasti lähtenyt sun kevennys käyntiin. Metsässä liikkuminen onkin kaikkein parasta.Kehittää motoriikkaa tai säilyttää sitä. Eri lihakset joutuvat hommiin enemmän kuin tasaisella maalla. Minulle venyttely auttaa lenkin jälkeen ,ei kipeydy niin jäsenet.
  tv;tä en juurikaan katso, menee 4-3 kuukauttakin etten sitä avaa. Joitakin puutarha ja sisustusohjelmia menee joskus tallentavaan. Katson ne joskus vasta kuukausien päästä.

 15. Minäkin muistan Akun, komistuksen. Ystäväni kultainennoutaja meni koirien taivaaseen vuoden viimeistä edellisenä päivänä ja se oli suuri suru. Ikääkin oli suurelle koiralle paljon. Mutta Mikki on vielä nuorukainen ja oivallinen personal trainer vaikkei vahdin hommia hoitelekaan.

 16. Olkkarissa näyttää oikein kotoisalta ja onnittelut, halit ja rapsutukset Akulle sinne koirien taivaaseen!! Siellä sillä on varmasti kavereita ja bileet iltaan saakka käynnissä herkullisten luiden kerra.♥

 17. Täälläkin on tehty kävelylenkkejä, mutta silti herkkuja tulee napsittua vähän liikaa. Maanantain vakkarisarjani on Good Wife 🙂

 18. Musiałaś bardzo kochać poprzedniego pieska, bo bardzo milo o nim piszesz. Ale obecny też jest kochany, chociaż z pewnością inny. Pozdrawiam.
  Sinulla oli hyvin rakastava edellinen koira, koska se on erittäin mukava kirjoittaa siitä. Mutta hetkellä liian on rakkautta, vaikka varmasti erilainen. Yours.

 19. Aku on vielä muistossa, tietysti. Mikki on koirattomalle paljon turvallisempi, sellainen hymyilevä koirahenkilö 🙂 Meillä katsotaan telkkarista valikoiden elokuvia ja joitakin sarjosa, pääosin dekkareita pohjoismaista tai englannista. Kaikki menee tallennuksen kautta, saa katsoa kun itselle parhaiten sopii.

 20. Nuorena on Aku joutunut lähtemään sateenkarisillalle 🙁 Koirat ovat rakkaita perheenjäseniä… Kevennetty on täälläkin ja makea heitetty pois 🙂 Kävelylle en vielä pääse mutta sitten toivottavasti kun kevät koittaa! Minä seuraan Emmerdalea ja sitten sakasalaisia rikossarjoja, kun niitä vain tulee (Kettu, Kahden keikka…), Hercule Poirotia ja sen tyylisiä.

 21. Hyvin on siun kevennys lähtenyt käyntiin.
  Mie kevenin kertaheitolla ja kunnolla, tuli raju mahatauti:( yäk.
  Kyllä ne entiset koirat on vaan aina mielessä, miulla on sama etten voinut pitkään aikaan edes katsoa hoffeja viimisen pois menon jälkeen, nyt kun aikaa on kulunut jo yli 8 vuotta niinvoin jopa silittää hoffia ja ajtukseen hiipii kumma , jospa vielä hoffi ajatus.

 22. Our dogs can get sick and go to the green meadow …
  Mickey is a very loyal dog .. Beautiful dog is a Golden Retriever.
  The weather is conducive to long walks. You are true to your diet!
  Way to go.
  Greetings.
  Lucia

 23. Oikein mainio suunnitelma 🙂

  Minulle "se rotu" on Bullmastiffi,mutta en uskalla sellaista enää ottaa,kun ovat nykyään niin sairaita ja lyhytikäisiä :/

 24. ________________.O._______________________.*.*
  ________________.OO.___________________.*.*
  ________________.OOO.____________.O. * . *
  ________________.OOOO.______-.OOO. * . *
  ________________.OOOOO._-.OOOO. * . *
  _______________.OOOOOOOOOOO. * . * .
  __________-.OOOOOOOOOOOOO. * . * .
  _____.OOOOOOO-BONNE ANNÉE-OOO. * . * .
  __________-.OOOOOOOOOOOOO. * . * .
  _______________.OOOOOOOOOOO. * . * .
  ________________.OOOOO._-.OOOO. * . * .
  ________________.OOOO.______-.OOO. * . * .
  ________________.OOO.____________.O. * . * .
  ________________.OO.__________
  ________________.O.______
  _______________+880
  _______________++88
  _______________++88
  ________________+880
  ________________+888
  ________________++880
  ________________++888_____+++88
  ________________++8888__+++8880++88
  ________________+++8888+++8880++8888
  _________________++888++8888+++888888++8888
  _________________++88++8888++8888888++888888
  _________________++++++888888888888888888_+88
  __________________++++++8888–BISOUS–88888_+8
  __________________++++++++000888888888888+88
  ___________________+++++++000088888888888_88
  ____________________+++++++00088888888888
  _____________________+++++++088888888888
  _____________________+++++++088888888888
  ______________________+++++++8888888888
  ______________________+++++++0088888888
  ______________________++++++0088888888

 25. Onnea laihdutukseen.. saa nähdä kuinka minun käy, vatsa on ollut niin arka, että pakosta oon joutanut vähentämään syömistä. Varaa on kyllä laihtua ainakin 10kg.
  Hercule Poirot on minun lempi sarja ja myös Dallas viehkottaa.

 26. Voimia kevennykseen. Minullekin se olisi tarpeen ja erityisesti pitäisi petrata liikunnan suhteen. Huomenna siis lenkille!
  Lemppareita televisiossa ovat Poirot ja nyt uusintana tulevat Neiti Marplet. Näissä sarjoissa puutarhat ovat usein hyvin esillä ja se on vain plussaa 🙂

 27. Tsemppiä kevennykseen! Ja oi, miten suloisia koiruleita♥♥♥ Ja rapsutusonnittelut Akulle koirien taivaaseen♥

 28. Täälläkin on yritetty aloitella kevyempää ja terveellisempää elämää, mutta pahasti lipsuu ja niin se tekee, kunnes kaikki joulunkirot(suklaat, piparit, jne) on poistettu. Yhden suklaarasian annoin pojalle mukaan ja sillä siitä päästiin, mutta vielä on tehtävää. Sitten on tämä kirottu pimeys, kun tulee töistä on jo pimeää ja se ei oikein houkuta lähtemään kompastelemaan tuonne kuoppaisille pimeille teille. Joo, joo tiedetään – tekosyitä. Mutta niistä on päätetty päästä ja tiedän, että helpompaa se on, kun päästään taas arkeen eli huomenna se alkaa todella.
  Telkkarista seuraan mitään vakituisesti tosi vähän. Nuorta Morsea tuli katseltua ja Sydämen asialla on ehdoton, kun tulee töistä ja pitää nollata itsensä. Mutta siinä ne melkein on, mitä säännöllisesti katson. Midsommerin murhia silloin tällöin ja muita englantilaisia.
  Rapsutus Mikille ja Akullekin etänä. Menetetyt lemmikit pysyvät aina sydämissämme<3

 29. Hienosti on sujunut sinulla kevennetty linja! Keep on going! Mikki on niin suloinen <3.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: