Hiihtoloma-arvonta – Holidays lottery

Hiihtoloma-arvonta – Holidays lottery

Hiphei! Hiihtoloma alkaa perjantaina ja sen kunniaksi pidän vielä yhden arvonnan. Palkintona on Betonia ja kullankimallusta -kirja sekä kaksi siemenpussia. Kovin puutarha-aiheinen palkinto siis. Näin kevään lähestyessä ainakin oma pääni kuhisee mitä villeimpiä suunnitelmia puutarhan suhteen. Toivottavasti palkinto innostaa muitakin puutarhailemaan. Mieheni on luvannut ensi viikon hiihtolomalla huhkia betonilaattojen parissa autotallissa. Näin tuleva polkuprojektimme alkaa jo hyvissä ajoin – laattojen valamisella. Vielä on hieman auki osallistumisemme ensi kesän Avoimiin puutarhoihin, mutta luulen, että osallistumme. Viime kesän puutarhapäivä onnistui yli odotusten. Ei kannata olla liian kriittinen itselleen, sillä puutarha ei ole koskaan valmis. Meillä se on ainakin vielä ihan vaiheessa… Aiotko sinä osallistua tapahtumaan, joka pidetään 29.6.2014? No, sitten arvonnan sääntöihin, jotka ovat samat kuin ennenkin: Arvontaan voit osallistua 2.3.2014 klo 18.00 asti. Alla arvonnan säännöt:

1 arpa kommentoimalla tätä postausta
2 arpaa kommentoimalla ja olemalla / liittymällä lukijakseni
3 arpaa kommentoimalla, olemalla / liittymällä lukijakseni ja tykkäämällä Facebook-sivusta
4 arpaa kommentoimalla, olemalla / liittymällä lukijakseni, tykkäämällä Facebook-sivusta ja linkittämällä arvonnan blogiisi / Facebook-sivuusi. Linkityksessä voit käyttää yllä tai alla olevaa kuvaa.

Ilmoita kommentissasi, monellako arvalla osallistut. Jos olet anonyymi kommentoija tai sinulla ei ole omaa blogia, jätä yhteystietosi, johon voin ilmoittaa, mikäli onni suosii sinua arvonnassa.

Onnea arvontaan!

76 thoughts on “Hiihtoloma-arvonta – Holidays lottery

 1. Kiva palkinto, josta olisi paljon hyötyä ensi keväänä ja kesänä! Mukana neljällä!

 2. Jätän arvonnan väliin, koska omistan ko. kirjan. Teettekö neliöitä vai ympyröitä laatoista? Betonihommat ovat kivoja, pitäisi useammin väsätä niitä, mutta aina tuntuu, että aika ei riitä kesällä kaikkeen eli hyvä aloittaa ajoissa kevääseen valmistautuminen.

  T. Sari

 3. Kiva palkinto ^_^
  Kirja kuulostaa enemmän kuin mielenkiintoiselta,tälläisen "ei-niin-viherpeukalonkin" korviin 🙂

  Mukana siispä kolmella arvalla 🙂

 4. Miljoona kertaa pitänyt kokeilla betoni-juttujen tekoa, jäänyt vaan aikeeksi. Tämän kirjan avulla pääsisin varmasti myös tuumasta toimeen?!
  Mukana arvonnassa – Marjut

 5. Täältäpä heti siemen – ja kirjajahtiin kolmella arvalla 🙂

 6. Kahdella arvalla mukana!! Betonityöt kiinnostaisi kovasti! Viime kesänä oli aikomus, mutta jäi väliin taas.. Jospa tänä kesänä! 🙂

 7. Saisikohan viimein aikaiseksi jonkin betoniprojektin ensi kesänä. Avoimiin puutarhoihin aion osallistua vierailijan roolissa 🙂 Kahdella arvalla kokeilen onneani.

 8. Amei conhecer o seu blog,achei maravilhoso.Visite-me: algodaotaodoce.blogspot.com.br/
  Siga-me e pegue o meu selinho!!!

  Obrigada.

  Beijos Marie.

 9. hello- its me- i came to see you,,, the translate button is not working
  love
  tweedles

 10. Tuo kirja olisi niin tarpeen, että neljällä lähden onneani koittamaan.' Hyvää helmikuun loppua sinne teille kauniiseen pihaanne.

 11. Yhdellä arvalla mukana ihanassa arvonnassa 🙂
  tuijanevalainen[at]hotmail.fi

 12. Hiphei! Olenkin mukana neljällä arvalla, kun vien tuon linkin omaan blogiini 😉

 13. Betonitöiden opettelu on ensi kesän suunnitelmissa,joten enemmän kuin paikallaan olisi tuo kirja.Kahdella arvalla mukana.
  marjo.vesanto[at]gmail.com

 14. Hyvä kun ajoissa aloitatte valuprojektia 🙂 Koetetaas nyt onko onnea, kahdella arvalla!

 15. No osallistunpas nyt tähän arvonttan kahella arvalla, ku se edellinen jäi välistä. Toivotaan että kirjasen vaikka voittaisin, lukija oon ennestään.

 16. Ihanan keväinen palkinto ^_^ osallistun neljällä arvalla.
  kaljukeiju[at]gmail.com

 17. Arvalla mukana, jotain uutta inspiraatiota juuri nyt kyllä kaivattaisiin. …
  teija(dot)lento(at)elisanet(piste)fi

 18. Kaikki tai ei mitään eli 4 arvalla mukana !
  paarynapuunvarjossa [at]gmail.com

 19. Maijalinnea mukana kahdella arvalla. Vitsit, että on kiva palkinto. Jos arpaonni ei potkaise, niin taodanpa hankkia tuon kirjan. Kiva seurata sun puutarhatouhuja ja se innostaa itseänikin suunnittelemaan puutarhapalstan suunnittelua. Mukavaa viikonloppua!

 20. No voi mahoton, meinasin myöhästyä 🙂 3 arvalla mukaan.
  Mukavaa lomaa 🙂

 21. Kahdella arvalla osallistun. Tuo sopisikin kuin betoni myllyyn, koska betonikin on jo ostettu ja astioita valua varten säästetty. Täytyisi vaan saada viimeinen sysäys aloittamiseen….

  Viime kesänä pyydettiin avoimiin mukaan, mutta en koe, että meidän sekamelska olisi kiinnostava ollenkaan. Tänä kesänä taitaa olla puuhaa muutenkin, on ylioppilaskemut sekä rippijuhlat, joten niissä taitaa olla tarpeeksi pihaesittelyä….

 22. Kahdella mukana. Kiva kirja palkintona! Uudet ideat betonivaluihin olisivat tervetulleita :).

 23. Hei, kahdella mukana! Poistuin facebookista vuosi sitten, mutta peukutan vaik näin 🙂 Ihana polkuhaave..

 24. Mukana ollaan kolmella arvalla. Voi kasän haikeus kun katselee kesäkuviasi.

 25. Voi mikä kirja. Olen ehdottomasti kolmella arvalla kokeilemassa onneani! Tämä kirja tulisi niin oikeaan osoitteeseen, nimittäin pojan luokkakaverin äidin kanssa kerran kuussa kokoonnumme askartelemaan ja juuri viimekerralla oli puhetta että parin muun pojan äitiä voisi kesällä pyytää mukaan betonia valamaan… Eli kirja tulisi taatusti monien käsiparien selattavaksi <3
  [email protected]

 26. Haluaisin joskus osallistua puutarhapäivään ihan vain puutarhoissa vierailemalla. On vain tähän mennessä aina ollut jotain muuta puuhaa silloin, tai sitten ollut logistisia ongelmia (puutarhat liian kaukana/hankalissa paikoissa).

  Lapsena olin kerran aikeissa askaroida matalan betonivaasin, joka olisi valettu raparperinlehteen. Jossain lehdessä oli siihen teko-ohje. Mut jaa, mielelläni tekisin semmoisen joskus tulevaisuudessa, tai jotain muuta vastaavaa…

  Kolme arpaa, kiitos 🙂

 27. Mukava arvonta, yritys neljällä arvalla. teekoo81(ät)gmail.com

 28. Yhdellä mukaan ja sitten vaan peukut pystyyn:-) Ihanaa kun kesä tulee!
  -Satu-

 29. Mukaan mukaan, me myös… pistetään kaksi arpaa, saattaa olla kolmekkin, ainakin seurataan siun facepuukkia, mutta en muista nyt onko siellä klikkailtu tykkäilyä 🙂

 30. Luulin jo osallistuneeni! 😀 Yhdellä mukana! Odotan innolla sun puutarhaideoita,jos saisin itsekin niistä vinkkiä tekemättömään pihaamme.

 31. Minäkin luulin osallistuneeni, mutta vielähän ehtii, kahdella arvalla mukana☺

 32. Betonityöt kiinnostavat, arvalla mukana siis.
  flight(at)luukku(piste)com

 33. Kahdella arvalla mukana. Vielä en tiedä osallistunko katsomaan avoimia puutarhoja, toivottavasti aika natsaisi.

 34. Arvalla mukana minäkin, olen keräillyt erilaisia muotteja, joilla ajattelin kokeilla ruukkujen valamista. Nyt vaan odotellaan sopivia ulkotyöskentelykelejä…
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

 35. Aivan ihana palkinto! Mukana yhdellä arvalla 🙂
  Nimim. Pinkkis
  girlwithoutwings(at)hotmail.com

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: