Hiihtoloma ja arvonta – Winter holidays

Hiihtoloma ja arvonta – Winter holidays

Reilun viikon vapaus edessä. Jes! Koti on täynnä kukkia loman ja lähestyvän kevään kunniaksi. Saisinpa vain pidettyä nuo esikot hengissä istutusaikaan asti… Eilen haettiin betonimylly lainaan. Palautus ensi viikon perjantaina. Viikon aikana pitäisi valmistua betonilaatta poikineen autotallissa. Käytämme laattojen teossa Vihervimman muottia. Tavoitteena on saada puutarhan polkuprojekti käyntiin heti toukokuussa. Täällä satelee räntää ja on nollakeli. Kohta lähdemme Mikin kanssa mukavalle metsäkävelylle ja sitten kaupoille. Mukavaa viikonloppua kaikille ja kivaa hiihtolomaa heille, jotka lomailevat! Olethan muistanut osallistua hiihtoloma-arvontaani. Osallistua voit tästä. Our winter holidays began today. We’ll be at home – together the whole family. Today, our home is ”blooming”,  full of roses and primulas. I hope that all the primulas will survive until I can plant them in the garden. Yesterday, we rented a cement mixer. My hubby will make some tiles for our garden path. He makes them in the garage. It’s snowing a little. Soon, we’ll go out with Mickey. We’ll have a nice walk in a forest. I wish you all a happy weekend!

34 thoughts on “Hiihtoloma ja arvonta – Winter holidays

 1. Oi, oi, kun on taas ihania kuvia! Sun postuksessa "Pakahdun" on ensimmäisen kuvan värit kertakaikkiaan lumoavat sitä valkoista aitaa vasten! Valkoisesta aidasta tuli oikein unelma – minä kun en ole siitä välittänyt aikaisemmin ;-))!
  Olisikohan Mikille hankittava uudet housut ;-)? Minusta ne nykyiset eivät ole oikein muodikkaat ;-))

  /Anja

 2. Kiitos muuten tuosta muottivinkistä! Pitänee harkita, jos sillä olisi itselläkin tarvetta. Pitääkö noita "kiviä" jollain tavoin vahvistaa, jotta ne kestävät talven esim. lisäämällä isompia kiviä/rautaa muottiin? Meillä on ainakin mökin rappujen edus aina kovin kurainen keväisin ja syksyisin, joten siihen voisi nuo kivet sopia oikein hyvin.

  T. Sari

 3. Goodmorning Satu, your header, just gorgeous. So many springcolors inside your house.
  Have a wonderful weekend.

 4. Niin ihania kevät kukkia sulla 🙂
  Mä en käsitä kun mulla aina kuolee nuo kevätesikot, ne ei vaan viihdy meillä ollenkaan 🙁
  Mukavaa ja rentouttavaa lomaa!!

 5. Vaya! Preciosas flores, mi madre prefiere las plantas verdes pero a mi me encantan las flores

  Marina

 6. Ihanaa, noiden kukkien kanssa on oikein muka viettää hienoa lomaa! Ja mielenkiintoisten betonivalutöiden…

 7. Iiiihania esikoita. Ne on värikylläisyydessä kyllä iloisia kevätkukkia. Voi ite en ole raaskinut ostella, pitää vielä vaan odottaa ja odottaa sitä kevättä. 🙂

 8. Mikä kukkaloisto! Hyvää lomaviikkoa! Mulla on ensi viikolla kaksi päivää lomaa, jotta vähän ennättää lasten kanssa viettämään, mutta sitten taas työ kutsuu. Talviloma on vasta sitten huhtikuussa:)

 9. Mikki ei ole kovin trendikäs… ;O) Tykkää lökäpöksyistä!

 10. Pitäisi olla valoinen ja viileä paikka. Kastella kohtuullisesti. Mulla alkoivat myös lurpottaa, kun olivat liian lämpimässä…

 11. Yritän saada nuo esikot pysymään hengissä, jotta saisin siirrettyä puutarhaan.

 12. You have a lovely flower pots.
  I like very much.
  Yours sincerely:)))

 13. Onpa sinulla jo keväistä. Minä olen vasta päässyt tulppaanien tunnelmaan, mutta toki, toki, jo kaipaan muscareita.

  Muistan pihapolkuprojektisi ja kevään toisessa puutarhakirjassa on siitä jotakin. Koskee muuten minuakin, sillä meillä tuo 'polutus' on jotenkin retuperällä. Sinulla on ainakin se yksi polku jo kypsymäsäs, kun ne kasvit tänä vuonna reunoilla pääsevät vauhtiin. Minä ajattelin turvautua betonilaattojen kaunistamisessa/pehmentämisessä sammalleimuun.

  Olen vieläkin hengissä huolimatta P:n sotkuista;)

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: