Istutusten vuoro – Planting time

Istutusten vuoro – Planting time

Etupihan puolella olen jo aloittanut kasvien istuttamisen tälle uudelle istutusalueelle. Olen jakanut entisiä taimia, ostanut uusia sekä kylvänyt siemeniä. Daaliat ovat vielä odottamassa lämpimämpiä aikoja kasvarissa ja taimet sisätiloissa. En tilannutkaan vielä lisää multaa, sillä suunnittelemamme pikkuwc:n remontti alkaa piakkoin. Multarahat menivät kaakeleihin ;O). No, vielähän tässä on aikaa multaakin hankkia, kevät on vasta alussa. Tässä pari kuvaa, jotka nappasin pihaltamme tänään. This is how our front yard looks today. I’ve began to plant some plants and seeds. Dahlias are still waiting for warmer days in the greenhouse and my seedlings are indoors as well.

Viime päivien lämpimät kelit ovat saaneet nurmikon jo vähän vihertämään ja puitten silmut ovat suurentuneet. Ihanaa, kohta on kevään kaunein aika. We’ve been enjoying quite warm days for many days, but today it was cooler again. 

Kukko siirtyi jo viettämään ulkoilmaelämää. Vartioi krokusten kukintaa ja Mikki ihmettelee kukkoa. The rooster is watching how the crocuses are doing and Mickey is wondering…

Kävimme Mikin kanssa tänään metsäkävelyllä katselemassa sinivuokkoja. Näimme myös monta näsiää. Kauniita. Luontopolku kulkee Saimaan rannalla. Saimaa on ollut jo viikon verran jäätön. Today, we had a nice walk in a forest with Mickey. Hepaticas and Daphnias were blooming. The lake Saimaa was blue, there isn’t any ice anymore.

32 thoughts on “Istutusten vuoro – Planting time

 1. Oih, siellä on kevät jo pitkällä 🙂 Daaliat ovat upeita kukkia! ♡

 2. Kevät on ihanaa aikaa… krapsutuksia puutarhakoira Mikille <3

 3. Hyvässä vauhdissa on istutukset. Täälläkin penkki odottaa uusia kasveja 🙂

 4. Mikki on ihana malli! Täydellinen tuossa kaariportin edustalla 🙂
  Aivan ihana näsiä myös!

 5. You have done a lot off work…it is verry nice.
  I'am waiting for the summer…so we can see the beautiful flowers you will plant.
  Have a nice week.

  Greetings,
  Inge, my choice

 6. Ihanaa kun on siinä vaiheessa, että uudelle istutusalueelle voi istuttaa kasveja. Olet jo hankkinut uusia taimiakin! Pitäisiköhän itsekin mennä tsekkaamaan mitä taimivalikoimista jo löytyy

 7. Oh, spring is the most wonderful time of the year.
  Mickey is very photogenic.
  Please stroking it from me.
  Greetings.

 8. Those Hepaticas are so beautiful blue! Great your garden is ready now, it looks still nice and tidy but soon it will be green and colourful again.

 9. Die Hepathica sehen wunderbar aus mit ihrer blauen Farbe.
  Der Garten ist sehr vielversprechend und wird bestimmt bald grün sein.
  Gruß, Anette

 10. Ihan mielttömän upea kaariportti! Voin kuvitella, miten ruusut siinä kasvaa ja miltä daalioiden upea kukinta näyttää kukkapenkissä!

 11. I love your walkie! I love to see Mickie enjoying his world too!
  Its so beautiful there!! The sun shine– is beautiful!
  love
  tweedles

 12. The front garden looks very promising, I bet you can't wait to get some more plants in. Mickey is looking adorable today.

 13. Your new garden space is great! I can't wait to see the marvelous things you'll do with it!

 14. Nätiltä näyttää! Mie kävin eilen hamstraamassa Kodinykkösestä orvokkiamppeleita, olivat vaan 2 e kipale..

 15. Kyllä tuo uusi alue on jo nyt kaunis ja kunhan kaikki kasvaa ja kukoistaa niin tuo on suorastaan upea. Mie muistan lapsuudestani,tätini luona Joutsenossa nuo Saimaan rantojen sinivuokot, niitä oli niin paljon ettei tiennyt mihin jalkansa laittaa.

 16. Kyllä näyttää niin kauniilta tuo uusi polku ja kaari ja tietysti portinvahti <3 Teillä on jo kevät niin pitkällä.Ja voin jo kyllä kuvitella kuinka upealta tuo uusi alue näyttää kukoistuksessaan….
  Tarmokasta torstaita Satu <3

 17. Hyvältä näyttää! Meillä ei vielä lapio maahan uppoa, mutta kohta puoliin täytyy lähteä multaa ja lannoitteita hakemaan. Ihana portti:)

 18. Oih, ollaanpa siellä oltu ahkeria!☺
  Nyt alkaa ihan paras vuodenaika… ♥

 19. Nice crocuses, Satu. Miki is growing up, very smart!
  Happy gardening!

 20. Romanttinen kaariportti ja kun siihen vielä kasvaa köynnösruusuja, mikä ihanuus !
  Kovan homman olette tehneet, kaivaminen on niin raskasta.

 21. Voi tuosta uudesta käytävä- ja istutusalueestasi tulee varmasti kaunis, kun kasvit pääsevät vauhtiin!

 22. Odotan innolla näkeväni jo nämä pidemmällä. 🙂 Olen saanut monta vinkkiä sinulta oman pihan laittoon. 🙂

 23. Kylläpä siellä kevät on jo pitkällä! 🙂 Täällä juuri viimeiset lumet on sulaneet, joten päästään haravoimaan ja aloittamaan pihahommat 🙂 Mukavaa viikonloppua!

 24. Istutusalueestasi tulee upea! Ihania vuokkoja! Mukavaa viikonloppua teille!

 25. Kyllä sitä oottaa että pääsis puutarhahommiin meillä ei ihan vielä teillä päin taitaa päästää aiemmin . Hyvää lauantaita

 26. Ihana Mikki 🙂 Ja jo siellä hieman vihertää. Meillä on jo melkein kesä. Uutisissa sanottiin tänään että Alankomaissa kevät on tällä hetkellä kuukauden edempänä kuin viime vuonna. Puutarha on jo melkein täydessä "loistossa".

  Hyvää alkavaa viikkoa! 🙂

 27. Onpa sinun pihaprojekti jo pitkällä, näyttää tosi hienolle! Vielä kun kasvit tuosta lähtee kasvamaan niin aivan mahtava. Kiva muoto käytäville ja istutuksille ja ihana kaariportti! Ja suloinen Mikki aina mukana puuhissa 🙂

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: