Muutama alkukesän kukkija – Some bloomers

Muutama alkukesän kukkija – Some bloomers

En sitten saanut aikaiseksi ottaa uusia kukkakuvia, vaikka kameran asetukset (tai sitten kuvaaajan) olivat pielessä, kun näitä kukkia zoomailin. Näin ollen tässä vain muutamia kukkijoita, joista sain edes siedettävät kuvat. Lemmikit, pikkusydän, rönsyleimu, tiarella, alppiruusut, atsalea, monet orvokit, kielot, lila kurjenmiekka, tuoksuorvokki, konnantatar kukkivat myös, vaan eivät kuvissani.

Here are some bloomers, I photographed a couple of days ago.

Unikot ja tulppaanit kukkivat kasvarin polun varrella sävy sävyyn. (Ihan vahingossa ;O)

Tämän samaisen käytävän varrella kukkii myös…

punaisia tulppaaneja,

vuorijumaltenkukka,

sammalleimu sekä taempana rönsyleimu.

Tulikelluke kukkii kasvarin takana, samoin..

pari laukkaa, jotka ovat eksyneet sinne.

Etupihalla kukkii tämmöinen. Onko tämä jokin tädyke? Syksyllä olen näitä istuttanut, mitä en tietenkään muistanut, kuten en nimeäkään. Tyypillistä minulle ;O)

Tässä lempparini orvokeista, joita kukkii erilaisia.

Särkynytsydän, joka ei ole ihan samassa loistossa kuin vuosi sitten.

Arovuokkoja.

Kultatyräkki ja…

kurjenpolvi.

Syreenejä kukkii vain muutama, sillä leikkasimme ne alas syksyllä. Toivottavasti tulevina vuosina kukkivat. Ne oli pakko leikata, koska olivat täynnä kuivuneita oksia.

33 thoughts on “Muutama alkukesän kukkija – Some bloomers

 1. Voi mahdoton kun on kauniita kukkijoita ja paljon! Tuo kultatyrakki on kaunista…

 2. Upea kukkaloisto jo nyt!! Särkynyt sydän ja arovuokko ovat suosikkejani <3
  Mukavaa 1. virallista lomapäivää Satu <3

 3. Ah kuinka herkullisia värejä ! Särkynyt sydän on kaunis.

 4. Kiitos, Katja. Pitäisi hankkia tuo särkynytsydn myös valkoisena.

 5. Ihania kuvia! Kateellisena täällä katselen teidän pihan kukkaloistoa. Meillä laukatkin vielä pohtivat aukeamista, tyräkki sentään kukkii. Särkynyt sydän on kolmanneksen tuosta koosta ja myyrät söivät arovuokot.

 6. Teillä on kesä pitemmällä kuin meillä Keksi-Suomessa. Laukat ovat vielä nupulla, samoin sireenit. Kaunista taas kerran!

 7. Ei meilläkään vielä kaikki laukat kuki, vasta nuo kaksi innokasta karkulaista. Tuolla särkyneelläsydämellä on ilmeisesti sopivat paikka. Mukavaa viikkoa, Sanna!

 8. Taas ei voi sanoa muuta kuin, että kaunista, kaunista ☺

 9. Tulin vastavierailulle ja samalla kirjauduin lukijaksi.
  Täällä blogissa on jo mahtava kukkaloisto, miten paljon jo erilaisia kauniita kukkakaunottaria. Särkynyt sydän on sellainen ikisuosikki, tykkään myös kovasti arovuokosta. Vuorijumaltenkukka näyttää mielenkiintoiselta.
  Tirilän puutarhaan sitä pitää suunnistaa, nyt jo varmasti uskaltaa laittaa kesäkukat!

 10. Mitä! Näin paljon sinulla kukkii jo nyt! Meillä ei juuri mitää tuohon verrattuna 🙁 (t.rehellisesti kateellinen bloggaajakaveri) 😀

 11. Voisikohan tuo kasvi, jota veikkaat tädykkeeksi olla kenties valkoista purppuratulikukkaa ? Se ainakin minulla tuli ekana mieleen. Meikäläisen veikkailuihin ei silti kannata aina luottaa. 😉

 12. Everytime we come here we see your beautiful flowers, and again, there are more! Your world is painted so beautifully,
  love
  tweedles

 13. Kiitos, Konnadonna. Suurin osa laukoista on vielä meilläkin nupuillaan, mutta nuo kaksi karkulaista ovat jo intoutuneet kukkimaan.

 14. Uskaltaa. Mulla on ollut jo kaksi viikkoa, tosin pienellä riskillä. Kasvimaalla on asukit olleet värjöttelemässä jo monta viikkoa.

 15. Noita kukkasia on tuonne pihamaalle kertynyt vuosien saatossa. On sullakin, jos kymmenen vuotta niitä sinne pihaan hamstraat ;O)

 16. Voipi ollakin. Ei mitään muistikuvaa nimestä. Syksyllä sen tilasin Korpikankaalta.

 17. Kiitos, Heidukka. Joka kesä tulee haalittua jotain uutta.

 18. Kylläpä kukkii 😀 Ihania uusia tuttavuuksia itsellenikin.

 19. Siinä tapauksessa se voisi hyvinkin olla tulikukka Verbascum "Flush of White". Olen koittanut kasvattaa sitä siemenistä, koska erityisesti valkoisia kukkia ei vaan voi olla koskaan liikaa. 🙂

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: