Ompelua – Sewing

Ompelua – Sewing

Ostin hempeää vaalenapunaista kangasta ja ompelin ”kermakakkuverhot”. Design on ihan omaa! Etukäteissuunnitelmaa ei ollut – tyypillistä minulle – verhot muotoutuivat ommellessa. Nyt mulla on pinkit rimpsurampsuverhot ja ihan ainoat laatuaan ;O). I sewed pink curtains. Almost too romantic! 

Noihin nyörin ruusuihin sain idean Pinterestistä. Seuraavaksi ompelen tyynyjä. Tilasin Ikeasta hempeitä keittiöpyyhkeitä, joista aion pitsien kera tehdä tyynyjä. Yritän myös maalata uuden taulun. Aiheena on vaaleanpunainen unikko. Saa nähdä, onnistuuko.

Jostain pitäisi löytää lakanakangasta, jossa on vaaleanpunaisia ruusuja. Haluaisin ommella helmalakanan.

Jossain vaiheessa haaveilen myös ompelevani tilkkutorkkupeiton, sellaisen tosi hempeän. Haaveita ja suunnitelmia on. Vartalo yrittää pistää hanttiin. Selkää särkee ihan tolkuttomasti kahden ompelupäivän jälkeen.

Ompelin korituolin tyynyn päälle uuden päällisen. Jossain vaiheessa pitäisi myös tehdä pihatöitä. Haravointia en ole vielä edes aloittanut ja lähes sata kukkasipulia odottaa multiin pääsyä. No, vielä on kaksi vapaapäivää. Maanantai on syyslomapäivä. Mukavaa lauantai-iltaa! – Happy Saturday evening!

40 thoughts on “Ompelua – Sewing

 1. Oi että on romanttisen kaunista.. verhot ovat oikein ihanaisia:)

 2. Sinä olet taitava käsistäsi. Onnistuneet, suloiset verhot kauniiseen romanttiseen kokonaisuuteen. Tuossa makuuhuoneessa näkee varmasti kauniita unia!
  Mukavaa viikonloppua!

 3. Ompelu on yllättävän rankkaa, mutta "kauneuden eteen pitää vähän kärsiäkkin " nuo verhot on upeat,romanttisetkin.

 4. Siellä luovuus kukoistaa sisällä ja ulkona! Käsitöistä selkä ja hartiat "kiittävät", mutta kiva on tehdä kaikenlaista. Verhoista tuli ihan Välimeren tunnelma mieleen, ripaus Espanjaa ja upean näyttäviä rimpsuja.

 5. Verhot sopivat todella hyvin tuonne makuuhuoneeseen ja aivan ihanat ruusut olet niihin tehnyt.

 6. Autumn has touched your beautiful garden with her magic want. It all looks so peaceful and your home is also very welcoming and tastefully decorated.

  Have a good week

  Helenxx

 7. Todella kaunista ja harmonista, joka henkii romanttisuutta! 🙂 Voi että, oletpa taitava! 🙂

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: