Lomajorinoita – Holidays

Lomajorinoita – Holidays

Täällä kaakossa vuosi on alkanut runsaalla vesisateella ja erittäin liukkaalla kelillä. Ei täyty tänään 10 000 askeleen tavoite. Syömisten suhteen olen ollut aika kiltisti. Leipää tms. ei ole mennyt nyt kolmeen päivään. Hedelmistä en kuitenkaan luovu. Pari hedelmää päivässä, siinä suurimmat hiilarit ja sokerit. It’s been raining the whole day. We only had a little walk in a forest, because it’s really slippery outdoors. So, I didn’t caught 10 000 steps today. But, this is the third day when I’ve eaten less and lighter.

Puutarhaakin olen jo miettinyt. Käytiin tänään ostamassa puinen kaapelikela. Siitä olisi tarkoitus värkätä pöytä terassille. Terassin sisustus viihtyisämmäksi olisi ensi kesän aikomus. Siinähän sitä projektia onkin. Joko sinulla on suunnitelmia puutarhan suhteen ensi kesäksi? I’ve been thinking, whether we should have any garden projects next summer. Maybe, we’ll decor our terrace a little, but there won’t be as big projects as last summer. Do you have any plans for next summer?

Nyt joululomalla tapetoimme tyttäremme huoneen. Myöhemmin keväällä on pojan huoneen vuoro. Siinä kai suurimmat remontitkin. Remontoitko sinä? We hang new wall papers in our daughter’s room last week. Later this spring, we’ll do the same in our son’s room. Will you renovate your house?

Joululoma on mennyt kuin siivillä. On ollut ihanaa olla kotona, vallankin kun koko perhe on ollut koossa. Ensi keskiviikkona on paluu sorvin ääreen. Seuraava loma on hiihtoloma – helmi- ja maaliskuun taitteessa. Sitten onkin jo kevät käsillä. Sitä odotellaan… I’ll be back working next Wednesday. It’s been wonderful to be at home with the whole family already for two weeks. Mukavaa viikonloppua! – Happy weekend!

35 thoughts on “Lomajorinoita – Holidays

 1. Upeeta, että olet pystynyt olemaan ilman leipää. Kolme ensimmäistä päivää aina vaikeinta. Iloista viikonlopua. <3

 2. Lomaillessa mieli askaroi jo tulevassa kesässä ja puutarhassa… Suunnitelmissa on saada keskeneräisiä kohteita valmiiksi ja vasta sitten aloittaa uutta, mahtaako onnistua…

 3. Tsemppiä leivättömään pöytään 🙂 kohta huomaa, että vatsa kiittää.

 4. Kauniita kuvia taas. Kissankello -kupit aivan ihanat. Lapsena makasin maassa kissankellojen keskellä, lempikukkiani 🙂

 5. Onnellista alkanutta vuotta! Puutarhan suhteen on jo suunnitelmia, toteutuminen kovin epävarmaa, mutta sellaista se on, aina on unelmia enemmän kuin voi tehdä 🙂

 6. Täälläkin on satanut vettä ja välillä räntää. Liukasta on ja kävely on melkoista köpöttelyä.
  Vielä ei ole tullut mietittyä kevätjuttuja, mutta kun aurinko alkaa näyttäytyä, silloin iskee into laittaa kotia keväisempään kuosiin 😉
  Kivaa viikonloppua!

 7. Meillä päin tulee räntää ja vettä välillä. Myrsky kolistelee nurkisa Ihanat kuvat sinulla blogissa. Loppiaista toivottelen.

 8. I am pleased that you have had a lovely seasonal holiday with your family Satu.

 9. Eilen ja nyt yön aikana meille nakkasi melkoisesti räntää… Puutarhan suhteen on suunnitelmia ensi kesälle, saa nähdä miten käy 🙂 Ja seuraava remppakohdekin sisällä on jo odottamassa, tapetit on tilattu! Hyvää viikonloppua, kohta arki taas alkaa!

 10. I'll be back at work on Monday. I've so enjoyed this holiday. How nice it would be for you to only have a small project for next year so that you can have time to relax and enjoy your beautiful garden. I've no garden plans for next year other than spreading compost in the spring and planting a few things.

 11. Täällä tuulee!!!!! Onneksi jäiset tienpinnat ovat muisto vain.
  Ensi kesä onkin meikäläisellä ihan uudenlainen, kun vapaata riittää. Toiveissa olisi mökin saunan edustan muuttaminen viihtyisäksi kahvittelu-ja vilvoittelupaikaksi. Saa nähdä kuinka eläkeläisten talous sen sallii!

 12. Puutarha- ja remppahommat on minullakin mielessä. Kylppärirempan jälkeen seinien maalausurakka tuntuu paljon helpommalta ajatukselta kuin ennen.

 13. Meillä muuttui sää. Joulun jälkeen tuli suojasää ja vettä satoi niin, että melkein lumet lähti. Eilen sitten alkoi lumisade ja lunta näyttää piisaavan. Ihanaa, että ollaan menossa kohti kevättä. Remontteja ei ainakaan suurempia olla tekemässä. Pihalle jos saisin tehtyä ensikesänä sen tuulimyllyn ja koivujen kaatoa on suunnitelmissa. Hyvää alkanutta vuotta tv Liisa

 14. Tästä säästä voisi sanoa vaikka ja mitä, mutta jätän sen tekemättä, tympäsee niin tämä loska!

  Mulla olis haaveissa remontit ja pienet uudistukset, mutta nyt rahat ei anna siihen myöden.

  Ihanaa uutta vuotta!

 15. Juu täällä on tullut ja vuoroin räntää ja vettä, tympäsee!

  Eilen tuli kevään eka puutarhalehti, joten kyllä puutarhaa jo mietitään ja kovasti.

  Remppaakin olisi tarkoitus aloitella ihan kohta yläkerrassa. Poika kun muutti jo vuosi sitten pois kotoa niin suurennetaan tytön huonetta.

  Uusin kujein uuteen vuoteen…

 16. Täällä lounaassakin myrskyää. Piti lähteä mökiltä evakkoon, kun
  sähkökatkoksia rupesi tulemaan melkolailla tiheään.
  Teidän remonttisuunnitelmat kuulostavat aikalailla samanlaisilta kuin
  meillä.Pojun ja tytsyn huoneet odottavat uusia tapetteja ja keväällä
  ajattelimme kivettää omakotitalomme edustan, siinä onkin projektia
  kerrakseen.
  Leipä on minunkin akilleen kantapääni, voisi elää pelkällä leivällä ja pullalla.
  Mutta pakko palata ruotuun. Farkun nappi kiristi ikävästi, kun kiskoin pöksyt
  tänään jalkaani.

  Ihanaa lauantai-iltaa <3

 17. Meillä hämeessä myrsky riehui viime yönä, tänään on sadellut räntää.
  Me olemme remontoineet viimeksi kodinhoitohuoneen.
  Seuraavaksi laitetaan lasikuisti kuntoon.
  Kauniita holidays-kuvia!

 18. Kiitos, Tiia. Leivästä luopuminen on aina tiukka paikka.

 19. Minä yritän tulevana kesänä vähän hillitä itseäni projektien suhteen…

 20. Minäkin tykkään kissankelloista. Noita kuppeja on tusina, ja jokaisessa kupissa on eri sininen kukka. Ovat ihanat. Äitini on aikoinaan kerännyt tuon sarjan.

 21. Kiitos, Ellen. Mulla on jo kevät mielessä. Kaikki joulut lähtivät. Viimeiset kynttelikötkin tänään.

 22. Thank you, Rosemary, for stopping by! Happy weekend!

 23. Sama täällä. Räntää riittää. Mukavaa viikonloppua, Mari!

 24. Kahvittelupaikka kuulostaa kivalta. Sulla on ihana kesä edessä varmasti!

 25. Taatusti! Kylppäriremontit ja keittiörempat ovat pahimpia – ja kalleimpia!

 26. Täällä satelee räntää. Meillä ei ole yhtään koivua – onneksi.

 27. Meilläkin pitäisi tehdä yhtä sun toista, mutta on liian kallista.

 28. Oih. Mikä lehti eilen tuli? Mulle tulee maanantaina.

 29. Kivetyksessä onkin hommaa! Jep, leipä on herkkua! Ja pizza ja pasta yms… Huoks!

 30. Your photos are beautiful and keeping track of how far we walk is so good. I walk too, I have a little routine that I follow-I ate way too many sugar cookies this Christmas, so I must walk farther now!
  Thank you for visiting me today, I appreciate it.
  Jemma

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: