Normilauantai – Normal Saturday

Normilauantai – Normal Saturday

Lauantai on sujunut tavalliseen tapaan. Nukuin vähän pidempään. Aamupalan syötyäni imuroin koko kämpän. Sitten lähdimme koko perheen voimin metsälenkille Mikin kanssa. Lenkin jälkeen kauppareissu. Kaupassa loppusumma kassalla jaksaa yllättää joka kerran… Onko ruoka kallistunut, vai kuvittelenko vain? Ennen 50 eurolla sai aikamoisen läjän ruokaa, nyt satanen ylittyy lähes joka kerran. No, hyvä ruoka maksaa, vallankin kasvikset ja kala. Kukkia myös tarttuu mukaan joka kerran. Tänään ostin alla olevat oranssit ruusut. This has been just an usual Saturday: walking, cleaning, eating, shopping.

Kaupan jälkeen mieheni teki uunipaprikoita. Täytteenä chorizoa, tomaatteja ja Parmesan-juustoa. Olipas hyvää. Leivät jätin taas väliin. Viiniä kyllä maistelin ;O). Ei nyt kaikesta voi kieltäytyä! Leivät ja makeat olen jättänyt. My lovely hubby made us a delicious lunch: fried peppers. I had some wine with them.

Nyt olen tässä koneella massu täynnä. Vielä on puolet päivän askelista tienaamatta. Kohta lähdemme pitkälle iltakävelylle Mikin kanssa. Yritän houkutella lapset mukaan mieheni lisäksi. Soon, we’ll have a long evening walk with Mickey.

Kaupassa oli tarjolla myös tulppaaneja, mutta en voinut vastustaa näitä ruusuja. Ruusut kestävät maljakossa paljon kauemmin kuin tulppaanit. Lopuksi vielä kuivatan ruusut ja askartelen niistä kaikenlaista. Today, I bought these beautiful roses. I always buy fresh flowers… Ruusuista lauantai-iltaa! – Happy Saturday evening!

28 thoughts on “Normilauantai – Normal Saturday

 1. Ihana uusi banneri<3
  Ruusut ovat kauniit ja olen kyllä samaa mieltä, ettei kaikesta voi luopua, elämä käy muuten liian tylsäksi!

 2. Kyllä vaan kaikki on kalliinpaa kuin jokunen vuosi sitten.
  Ihanat ruusut.

 3. ✿ه° ·.
  Passei para conhecer seu blog, admirar suas flores e suas fotografias.
  O mascote é um show especial de fotografias.

  Ótimo sábado!
  Bom fim de semana!
  Beijinhos.
  ✿ه° ·.

  ╲╭┓╱
  ╭✿ ╯
  ┗╯╲

 4. Saman olen todennut, vaikka sanotaan ettei ruoka ole kallistunut, niin se vain on.
  Kiitos piristävistä kuvista ja hyvää viikonloppua Sinullle ♥

 5. Hyvää viikonloppua sinulle. Kauniita ruusuja. Ne ovat lempikukkiani.

 6. Ruusukimppu tuo kevättä talven keskelle. Ruokakassin hinta hipoo tosiaan taivaita. Joulun aikana on saanut kauhistella loppusummaa. Mukavaa viikonloppua!

 7. Kissin tyyliin vähähiilarisella 😀 Tuskin sentään niin rankka dieetti. VHH:ta olen kokeillut itsekin ja se toimii, pitäis päästä taas alkuun 😉
  Kaikki maksaa nykyään ja jos ostaa vähänkin "listan" ulkopuolelta, niin yllättyy joka kerta.

 8. Saman olen huomannut että ruoka on kallistunut, tai sitten on tullut ostettua vähän terveellisempiä. Kauniita ruusuja. Mukavaa viikonloppua:)

 9. Kauniita kuvia! Samanlaista menoa täälläkin, normipäiviä:) Ruokalasku kyllä kasvaa, vaikka tuntuu, että samanlaisina ostokset ovat pysyneet..

 10. Your roses are so pretty. I think it's so nice that you buy fresh flowers every week. It sounds like you had a nice Saturday. It's funny because Saturday just started for us here. You know, my mom used to make chorizo and eggs, and oh how I miss that dish. Sometimes relaxing on weekends is exactly what we need. Have a peaceful weekend.

  ~Sheri

 11. Kyllä, olet oikeassa. Ruoan hinta on aivan tökerön kallista, rahaa menee ruokaan kamala määrä vaikkei ostaisi edes mitään hienoa ja erikoista. Ärsyttävää kun sitä ei voi jättää ostamattakaan.
  Mun ja neidin lemppareita on myös töytetytpaprikat. jos neidiltä kysytään, että mitäs syötäis niin aika useasti tuo on toiveena.

 12. Happy Saturday Evening, Satu! Fortunately, my Saturday is just beginning! Enjoy the rest of your holiday!

 13. Raikas oranssi sävy kukissasi.
  Ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle.

 14. Jep, meilläkin tuli ennätyslukemat kassalla joulun aikaan.

 15. Nyt on varmaan naksahtanut jotain mun päässä, kun vhh sujuu toistaiseksi ihmeen hyvin.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: