Kevätmessut 26.3. – 29.3.2015

Kuvalähde: Messukeskus

Kevättä rinnassa! Sain eilen mukavaa postia. Sain bloggaajapassin Kevätmessuille 26.3. – 29.3.2015. Siispä tiedossa on keväinen reissu Helsinkiin nuuhkimaan viimeisimpiä puutarhatuulia. 

Luultavasti pääsen paikan päälle messuille vasta lauantaina 28.3., sillä töistä on viikolla hankala irrottautua. Leipätyörintamalla on meneillään tietotekniikkakoulutusta ja ops-palavereja.

Kuvalähde: Messukeskus

Mitäpä messuilta odotan? Ideoita, kevättä, kukkia, väriä, mukavia kohtaamisia ja ehkä kivoja löytöjä. 

Aiotko sinä mennä Kevätmessuille? Millaisia odotuksia sinulla on?

37 thoughts on “Kevätmessut 26.3. – 29.3.2015

 1. Töihin menen. Tauoilla on kyllä ihana haahuilla kukkasipulien ja sälän keskellä. Mulle riittää jo se kukkasipulien haju, niin heti on kevät! 😀 Ja eikö ole hyvä, että jakavat noita passeja? Niin paljon bloggaajat niistä kuitenkin kirjoittavat.

 2. Mukava päästä messuille hakemaan uusia ideoita ja varmasti löytyykin paljon kaikkea kotiin vietävää 😉

 3. Oi sipuleja ja kaikkea ihanaa tulossa siis. Minäkin haaveilen messuille menosta..ja eniten kiinnostaa kasvien ostaminen 🙂

 4. Meikämamma on niiiiin kateellinen.Mökötön nurkassa ja ajattelen kiukkuisia ajatuksia heistä, jotka eivät järjestä Kuopioon mitään puutarhaan liittyviä messuja…
  ;D

 5. Oli tosi kiva saada passi. Viime vuonna myöhästyin passin anomisessa… Ehkäpä nähdään messuilla.

 6. Olen ihan samoilla linjoilla. Täällä kaakossa ei myöskään ole mitään. Hesassa olisi vaikka mitä, vaan aina ei pääse.

 7. Tampereen messuille ollaan luultavasti menossa, siellä oltiin viime vuonnakin. Ne on muistaakseni vasta huhtikuussa. Tuolla Helsingissä ei ole ikinä tultu käytyä.

 8. Kuulostaapa ihanalta. Viimeistään tuolla alkaa kesän innostus. terkuin Liisa

 9. Helsingin messuille en mene vaan Tukholmaan, haavemessuille pienen tyttären kanssa (21 v.). Kiva kun sait passin, varmaan saadaan kiva kooste niistä messuista. Kotomaan messuilla menen ainaskin Tampereelle, Turun messut vielä avoin.

 10. Lauantaina taidan minäkin siellä olla töissä. On ihana nähdä eri alojen toimijoita, ihastella ja shoppaillakin hieman. Mukavaa ideointia sulle, terkuin Suska koivuladesignesta.

 11. Voin vain kuvitella, kuinka mukava on päästä tuollaisille messuille;) Kuulumisia odotellessa, mukavia messuja Sinulle!

 12. Messut ovat vakaassa harkinnassa. Ajattelin, että voisin mennä paikalle vain fiilistelemään kevättä 🙂 Puutarhanhoitotaitoni ovat aika vaatimattomat, joten en välttämättä edes osaa tehdä mitään hyviä ostoksia, mutta eihän sitä tiedä, vaikka joku kiva uutuus jäisi matkaan.

 13. What a neat place with all those seed packets!

 14. Ehkä nähdään :). Olen itse messuilla hommissa varmaan parina päivänä, mutta tarkentuu lähempänä. Koitan olla skarppina ja tihrustaa nimen sun passista 😉

 15. Mulla taitaa olla siihen aikaan "omat messut" Israelissa! Ihastelen siskojeni puutarhoja sekä puistoja ja puutarhamyymälöissä käydään aina kevätostoksilla.

 16. Minäkin sain messuille bloggaajapassin. En vielä tiedä, minä päivänä/päivinä käyn, mutta toivottavasti nähdään silloin.

 17. En ole vielä päättänyt, menenkö messuille. Jokunen vuosi sitten kävin siellä ja viihdyin. Pari pionia lähti silloin mukaani uuteen kotiin :).

 18. Hienoa olisi päästä tuonne, mutta en töiden takia pääse. Sitten Tamperelle olen "ajatuksissani" jo menossa. Saa nähdä toteutuuko 🙂

 19. Pitkästä aikaa harkitten menisinkö sinne perjantaina kun sattuu olemaan vapaapäivä töistä.

 20. Tänä vuonna jää messut väliin loman takia, mutta ideoilta ei voi välttyä blogistanian kauttakaan:)

 21. Tampere on meiltä sen verran kauempana, ettei ole tullut käytyä.

 22. Työt välillä vähän rajoittavat näitä mukavia juttuja…

 23. Minä myllään töissä kukkien kanssa, joten messut jää väliin. Lähialueenkin.

 24. Ihana olisi lähteä messuille viimevuonna olin kyllä Halsingissä. myt tekisi mieli lähteä Tampereelle
  en ole siellä koskaan käynyt:)

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: