Mahtava kevätpäivä – ARVOTTU! – Lovely spring!

Mahtava kevätpäivä – ARVOTTU! – Lovely spring!

Kasvari kylpee auringossa ja valossa. Ihanaa! Laitoimme verhot varjostamaan ja mieheni pesi kasvarin.

Mikki oli menossa mukana…

Homma oli niin hikistä, että pieni, vilvoittava siesta oli paikallaan.

Lunta riittää edelleen, mutta onneksi se on vähenemään päin.

Tein eilen kuivatuista ruusuista kranssin, joka pääsi kasvariin.

Tässä mieheni nakuttelee metallirenkaita istutuspöydän verhoon, jonka ompelin kernikankaasta.

Samasta kernistä on myös pöytäliina.

Sisällä intouduin tuunailemaan. Tein purkinkansista taimikylttejä. Maalasin liitutaulumaalilla purkinkannen sisäpuolen. Mieheni kiinnitti kansiin varret kuumaliimalla. Tein myös viinilaatikon kannesta pienen liitutaulun. (Taustalla viimeaikaisia savitöitäni.)

Taimia…

Pelargoniaa, chiliä, purjoa, ajuruohoa, maissia, paprikaa, perennoja, samettikukkia yms..

Ja nyt on sitten arvottu, kuka saa Fiskarsin Lucy -puutarhatyökalusetin. Mieheni toimi ”onnettarena” ja voittajaksi valikoitui Marliska. Paljon onnea! Lähetätkö minulle blogini sähköpostiin yhteystietosi, jotta voin lähettää paketin sinulle? KIITOS KAIKILLE ARVONTAAN OSALLISTUNEILLE! Kyllä tässä piakkoin on tulossa uudenlaista arvontaa, joten olkaapa kuulolla…Mukavaa sunnuntai-iltaa!

54 thoughts on “Mahtava kevätpäivä – ARVOTTU! – Lovely spring!

 1. Olipa jälleen ihania kuvia. Hauskat nuo sinun taimikylttisi 🙂 Voi, kun muistaisi säästää kaikki ruusut, joita tulee minullakin paljon. Tuo kranssijuttu olisi kiva tehdä ja niin upean näköinen,. Mukavaa sunnuntaita toivoo Liisa

 2. Ihanaa, puutarhapuuhia täynnä oleva päivä siis ja hauskat taimikyltit! Arvontaonnea odotellessa Suska koivuladesignesta.

 3. Näitä postauksiasi on mukava lukea, kun olette molemmat niin puuhakkaita.
  Kasvari näyttää niin keväiseltä ja odottavalta 🙂

 4. Kivan näköistä kasvarissa! Ja niin puhtoiset lasitkin!!! Ihanat taimikyltit! Ja taitaa sinullakin olla taimi jos toinenkin siellä kasvamassa 😀
  Minäkin kaivelin lunta, että pääsin kasvihuoneeseen vähän puunailemaan 😀

 5. Mahtava idea tuo kylttihomma! Teillä ollaan siellä jo paljon pidemmällä kun täällä meillä. Vasta suunnitttelin, että kasvihuoneen voisi päästä jo pesemään….

 6. Oletpa ollut puuhakas, kevään villitsemä vissiin sinäkin. Samaa mieltä olen kuin edellisetkin; tosi kivat nimikyltit 🙂

 7. Kaunis kasvihuone Sinulla, tosi oivalliset kyltit taimilaatikoissa ja tuo ruusukranssi, ihana siis! Voi Mikki-pikkuista, hommia kun on paljon niin hikihän siinä tulee, mutta onpa teillä lunta!

 8. Hyvä MIkki! Täydellinen osallistuminen kevään touhuihin 🙂

 9. Mahtavat keväthommat siellä jo!
  Ja ihana Mikki, ♥
  Kivaa alkavaa viikkoa!

 10. kevät näyttää olevan pitkäl jo sielkin nurkal, kasvihuoneenne on todella upea, ruusukranssi viehättävä. meil vähän vaatimattomapi versio.

 11. How beautiful it is to welcome Spring. You have transformed your green house so beautifully and I love your use of colour. Those lids make wonderful name plates for plants
  Helen xx

 12. Onnea voittajalle!
  Ja siellä "Strömsö"-touhut jatkuu. 🙂 Kasvari näyttää niin pirteältä ja kauniilta. Ja nuo purkinkansi-nimikyltit on tosi hyvä idea.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

 13. Kerrassaan upealta näyttää teidän kasvihuoneessa 🙂 Ihania istutuksia tulossa kesäksi 🙂

 14. Onnea voittajalle!
  Kasvihuone näyttää niin keväiseltä ja mukavat kyltit, nyt tiedät mitä missäkin kasvaa 🙂
  Oikein aurinkoista alkavaa viikkoa sinulle!

 15. Ihanaa tuunailua, ja tuo kasvihuone on niin houkuttelevan näköinen – niinpä, voihan sitä kasvihuonetta käyttää muulloinkin kuin kesäkuukausina. Hyvällä mallilla taimet ja tuo ruusukranssikin on aivan ihana!

 16. Onnea marliskalle! Te olette taas puuhastelleet ahkerasti, kasvihuoneessa näyttää jo juhlavan keväiseltä. Onni on aikainen kevät!

 17. kaunista!

  Mikki ja Riku tulisivat varmasti hyvin toimeen:) Rikukin veti pienet nokoset puutarhassa (kärhöjen suojassa ja tulppaanien ja krookuksen alkujen päällä)

 18. Vår fint i växthuset!
  Så mycket snö ni har fortfarande.
  Ha det bra
  Mariana

 19. Onnea Marliskalle! Ja niin kesäiseltä näyttää tuo kasvari :))

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: