Kevättää.. ja FISKARS-ARVONTAMUISTUTUS! – Vernal feelings…

Kevättää.. ja FISKARS-ARVONTAMUISTUTUS! – Vernal feelings…

Lunta tulvillaan on meidän pihamaa! Joo, niin on. Lumi ei innosta, mutta aurinko kylläkin! Ja lunta ja jäätä uhmaten laitoin kasvarin kevätkuosiin. Lakaisin lattiat ja pyyhin suurimmat pölyt. Ostin tetejä ja liljan sekä kruunuvuokon sipuleita ja istutin ne ruukkuihin. Lumi ympärillä kieltämättä latistaa vähän tunnelmaa – eikä niin vähänkään. Pakko tunnustaa: ”Olen syvästi kateellinen teille kaikille Etelä- ja Länsi-Suomessa, jotka olette saaneet jo tarttua haravaan ja ihailla lumikellojen kukintaa”. Ei meillä! We still have a lot of snow. In spite of all the snow I put some vernal things into our greenhouse. 

Parissa sinkkivadissa nousee joulukuussa istuttamiani kukkasipuleita.

Kasvarissa roikkuu siksi kaikenlaista ”sälää”, paperipalloja, aurinkokennolyhtyjä yms., jotta linnut eivät lentäisi kasvarin seiniä päin.

Lohduton näkymä… It looks so desperate!

Mieheni rakensi tienviittapylvään valmiiksi ja toi sen tulevalle paikalleen. Nyt vain odotellaan maan sulamista, jotta pylvään voi kaivaa maahan. Viitat pitää vielä kääntää osoittamaan oikeisiin suuntiin. Ja lopuksi ARVONTAMUISTUTUS! Sunnuntai-iltana arvotaan Fiskars-puutarhatyökalusetti. Arvontaan pääset osallistumaan TÄSTÄ.

Keväistä viikonloppua! – Happy weeekend!

30 thoughts on “Kevättää.. ja FISKARS-ARVONTAMUISTUTUS! – Vernal feelings…

 1. Yhtä lohdutonta on täälläkin lumen suhteen :/
  Viittapylväs on mainio lisä puutarhaasi ja kesällä tarpeen, osallistutko Avoimiin?

 2. Nopeasti ne lumet sulaa. Meiltä on lumet lähteneet vauhdilla. Ja aamulla piti läheisen järven jäät ihan uskomatonta ääntä kun alkoivat sulaa säiden lämmettyä. Ihana kevät!

 3. Oi, toivottavasti lämpimät tuulet yltävät pian sinne teille asti,
  täällä Turun saaristossa on ollut tänään keväinen, lämmin päivä.
  Lunta ei näy missään, toivon totisesti ettei takatalvi enää
  yllätä.
  Onneksi teillä on tuo ihana kasvihuone. Siellä voi kahvikupponen
  kädessä suunnitella tulevaa puutarhakautta ja nauttia auringon paisteesta.

  Upeaa viikonloppua Satu <3

 4. Toivon sinnepäin paljon lumen sulattavia aurinkoisia kevätpäiviä ja ihanaa viikonloppua ❤️

 5. I hope springtime will arrive in your garden too soon!!!!!
  Have a wonderful weekend.

 6. No niin on täälläkin, hyvin lohdutonta näkymää pihalla. Mutta kyllä ne siitä sulaa ennen syksyä nuo lumet 🙂 Ei voi kun odottaa vaan!

 7. Voi meillä on yhtä lohduttoman näköistä, mutta olen positiivinen ja uskon, että parin viikon sisällä lumet ovat poissa. Tuo sinun kasvarisi on kyllä aivan ihana ja niin kesäisessä kuosissaan. Tosi kiva tuo sinun viittapylvääsi on kyllä mainio 🙂 Mukavaa viikonloppua toivoo Liisa

 8. Kaikkea kivaa on kasvarissa. Ei tuossa lumen sulamisessa enää kuule kauan mene.
  Viittapylväs on kyllä mainio idea. Olen paljon miettinyt miten työstää vastaavaa juttu kun olisi vähän harmaata vanhaa lautaa jemmassa..katsotaan syntyykö jotain tai ei..

 9. Lunta on vielä minunkin kukkamaillani ja olen siitä jopa iloinen. Näiden yöpakkasten aikaan ja tulevan kylmän jakson aikana on vain hyvä, että lumi suojaa perennoita. En yhtään tykkää liian aikaisesta keväästä kun pitkän iän siunaamana arvaan vielä tulevan kylmääkin. kaksi vuotta sitten näinä päivinä meillä oli yki 20° yöpakkasia ja nytkin 10° Ei vielä oikein ole kevään kunnollinen aika. Pari viikkoa eteenpäin saisi vielä lumi säilyä.
  Oikein ihanaa viikonloppua,

 10. Lunta näkyy siellä vielä olevan täällä jo melkein kaikki sulaneet. Hyvää viikonloppua. ♥

 11. I was very surprised to see that you still have snow, but I am sure that it will soon all be on its way and spring will be just around the corner for you.

 12. Ihanan näköistä! Meillä on maa jäässä yöpakkasten vuoksi ja takatalveakin luvattiin. Eli puutarhatyöt ei onnistu täälläkään.

 13. Voi, kun sinulla on ihanan keväinen sisustus kasvihuonessa.

 14. Ihanaa ja tuo tieviitta on mieletön. <3 Pian on kevät. <3

 15. On onnellista
  että on suojaisa paikka
  jossa voi istahtaa jo pehmoisille istuimille ja nauttia keväästä. <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: