Tapahtuipa StyleRoomissa…

Tapahtuipa StyleRoomissa…

Heips!

Meikä on kukkineen pyörinyt vuoden verran tuolla sisustusyhteisö StyleRoomissa. StyleRoom palkitsi kuluneella viikolla joitakin jäseniään eri perustein. Kukkaiselämää-blogini huomioitiin lehtien toimitusten valitsemissa palkituissa. Viherpiha-lehti arvosti meikäläisen kukkakuvia. Jee! Alla StyleRoomista lainattua:

A-lehtien asumiseen ja kotiin keskittyvät lehdet ovat olleet myös mukana StyleRoomin ensimmäisessä vuodessa. Jokainen näistä toimituksista saikin valita StyleRoom-jäsenistä omat suosikkinsa. 

VIHERPIHAKukkaiselämää 

”Valitsimme Kukkaiselämään, koska hänen pihassaan on käytetty runsaasti kasveja. Kukkaiselämää on raikas tuulahdus pihojen ja puutarhojen joukossa. Kuvissa näkyy todellinen kasvi-innostus. Sellainenhan puutarhan pitäisi olla – kokoelma kauniita kasveja – ei kamaa.”

Joo, innostusta löytyy! Tällä hetkellä tosin innostusta huomattavasti rajoittaa edelleen monen kymmenen cm:n paksuinen lumikerros. Huoks!

Mutta hei, ei oo Mikilläkään helppoo! Raukkaparka ei uskalla enää ulkoilla meidän etupihalla. No, miksi? Siksi, että huomasi Rottweiler-tuuliviirin katolla. Mikki haukkuu viiriä ja juoksee etuoven eteen portaille piiloon. Yksin ei Mikki enää suostu etupihalle menemään. Ulkoilee takapihalla.  

Mieheni teki ja laittoi Rottis-viirin katolle. 

Tuli tällä viikolla vähän shoppailtuakin. Enkö löytänytkin nättiä vahakangasta kasvarin pöydälle? Pääsisi vaan sisustamaan kasvaria kevätkuosiin,  kun nuo lumet lähtisivät.

Kukkia viikonlopuksi:

Mukavaa viikonloppua! – Happy weekend!

58 thoughts on “Tapahtuipa StyleRoomissa…

 1. Onnea valinnastasi. Pihasi on upea, joten valinta meni minusta aivan oikeaan osoitteeseen 🙂

 2. Onnea! Osuva valinta Viherpihalta, eikö olekin mukavaa saada tuollaista palautetta uurastuksensa palkkana. Voi, ei, rottisviiristä tulikin koiran pelotin, Mikki parka. Toivottavasti se pian huomaa viirin vaarattomaksi ja nauttii pihaelämästä entiseen tapaan.

 3. Onnea!
  Meilläkin on vielä korkeat kinokset ja lisää tupruttelee….kasvihuonetta olen siivoillut ja multasäkkejä kannellut.
  Ehkäpä parinviikon kuluttua taimet siirtyy sisältä kasvihuoneen puolelle.
  Mukavaa kevättä sinulle !T :Päivi

 4. Onneksi olkoon Satu! Kunniamaininta osui kyllä oikeaan puutarhaan.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa <3

 5. Onnea Satu! Kaunista kerniä, sopii sinulle :). Jospa Mikki vielä tottuu tuohon rottikseen. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

 6. Onnea hyvä oli valinta. Voi Mikki parkaa. Mukavaa Naistenpäivän viikonloppua:)

 7. Onnea! Voi Mikki-raukkaa, ei ole koirankaan elämä helppoa. Tuo vahakangas hivelee kyllä mun silmiä. Anopilta tilasin tilkkutäkin sohvan suojaksi ja siihen pitäis nyt löytää kivoja kankaita.
  Toivottavasti ensi viikolla on aurinkoista ja sieltäkin lumet alkaisi sulaa. Täällä piha alkaa olla jo lumeton. Hyvää viikonloppua ja naistenpäivää!

 8. Onnittelut, hieno ja oikea valinta!

  Voi Mikkiä:) Riku-haukku tulisi täältä mielellään kertomaan, ettei huolta, ja leikintäänkö ja juostaan yhdessä kunnon kierrokset pitkin puutarhaa:)

 9. Onnea, hyvän valinnan Viherpiha teki ! Teillä on mahdottoman kaunis kukkameri.
  Voi Mikki raukkaa, uusi vahti tullut korkeuksiin.

 10. No kyllä tuli tunnustus ihan oikeaan osoitteeseen. Paljon onnea Satu 🙂

 11. Niin upea juttu, onneksi olkoon tätäkin kautta <3

 12. Onnea sinulle, oikeaan osoitteeseen meni 🙂

 13. Luinkin aamusella StyleRoomin jutun ja innokkaana kiljahdin että jee. Kenellekkään muulle tämä hieno huomionosoitus ei olisi voinut mennäkkään. 😀 Täällä ihan sama tilanne, mutta varmaan vielä enemmän lunta kuin teillä. Kipitin yks päivä jo fiilisteleen kasvariin. En ole edelleenkään saanut lisättyä omia kuvia StyleRoomiin vaikka siellä olenkin kirjautuneena. Katselen kuitenkin usein muiden kuvia ja StyleRoomin "uutisia." Tästä on ihanaa jatkaa viikonloppua ja sitä lumiensulamista. <3

 14. Onnea, onnea! Voi Mikkiä vai on hän nyt ihan varma, että rotikka hyökkää katolta kimppuun.

 15. Onnea!
  Mikki – poloinen, toivottavasti tottuu uuteen kaveriin.

 16. Onnea mahtavasta maininnasta, olette kyllä sen ansainneet on teillä niin upeapiha.
  Kyllä teidän nyt pitää miettiä tuota viiriä uudestaan,täytyyhän Mikin saada pitää pihan herruus 🙂

 17. Your Rottweiler weathervane is wonderful, haha Mickey will get used to it. I also love the pattern and colours of your new cloth for the table.
  Have a nice Sunday!

 18. Huomasin valintasi, kun poikkesin StyleRoomissa, ONNEA! Se on aina ihana palkinto omasta uurastuksesta, kun huomioidaan noin positiivisesti. Luulen, että meidänkin Hupi haukkuisi tuuliviiriä hulluna ja tosi upea vahakangas. Terkuin Suska koivuladesignesta.

 19. Onnea ❤ Puutarhasi on upea! Tsemppirapsutukset Mikille, onneksi tungettelija ei ole kovin äänekäs =)

 20. Vau, onnea! Minä en ole kuullutkaan Styleroomista… Pitääpä tutustua 🙂 Voi Mikki-parkaa 😀 Hyvää naistenpäivää!

 21. Hei tosi hienoa 😀 Ja ihana kuva muuten pikku arkajalasta 🙂

 22. Onnea, valinta oli kyllä oikea, pihasi on niin kaunis! Voi Mikki-ressukkaa…rapsutukset, vaikkakin tuuliviiri on tosi hieno! Hyvää Naistenpäivän iltaa! Kaunis vahakangas löytyi!

 23. Kiitos, Helinä! Joo, lumien sulamista odotellaan…

 24. Kiitos, Nanni. Rotikat ovat edelleen vallassa… ;O)

 25. Thank you, Janneke. Well, let's hope Mickey will get used to the weather vane. Happy Sunday!

 26. Kiitos, Susanna. Onhan se kiva, jos kukkia arvostetaan. Nykyisin monesti tuntuu, että trendinä on, että puutarhan tavarat ovat tärkeämpiä kuin kasvit.

 27. Kiitos, Saila. Joo, viiri näyttää liiankin aidolle..

 28. Hieno homma, paljon onnea Satu!
  toivottavasti Miki tottuu viiriin pikkuhiljaa. meil Helmi pelkää kuollakseen kuumailmapalloja, ja harmi vaan ei niihin taida tottua ikuna

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: