Illalla…

41 thoughts on “Illalla…

 1. Iiks, nyt kelloon asetus, että soi tuolloin <3 Jännittävää tiistaita <3

 2. Kiitos vinkistä.. waude, mielenkinnolla jään odottamaan ohjelmaa 🙂

 3. Kiitos muistutuksesta! Olisin muuten kai unohtanut kun katson niin vähän telkkua mutta tänä iltana aion katsoa "erään" puutarhaohjelman…ja nauttia näkemästäni 🙂

  60luvunnahkahousut.com

 4. Juu, näinkin vilahdukselta kun mainostettiin seuraavaa jaksoa 🙂 Jännää varmaan itse nähdä 🙂
  Kyllä, meinaan katsoa.

 5. Tänään nähdään erityisen hienoja puutarhoja! 🙂

 6. Kiitos teille kakille ihanasta tsempistä! Toivottavasti ei nyt tule sitä kauden ekaa kuutosta.. Piha ei taatusti jatkossa ole, mutta oma oleminen yms. Vähän jännittää.

 7. I can understand you are a bit nervous. Such a shame we cannot receive this tv sstation.

 8. Hienoa!!! Telkkarin ääressä ollaan ja laitoin tallennumseenkin. Kun koskaan ei tiedä, jos juuri silloin tulee puhelinsoitto.

 9. Olen silloin liimattuna sohvaan, melkein jännittää yhtä paljon kuin sinua!

 10. Puolisen tuntia vielä ja sitten saadaan ihastella livenä teidän puutarhaa!

 11. Katsotaan, ehdottomasti! Pianhan se jo alkaakin 😀 Jännittävää!

 12. Olit niin kaunis ja luonteva <3 Ja piha ihana myös tv-kuvissa!

 13. Pihasi on livenä vielä ihanampi, kuin blogissa. Valtavasti olette tehneet töitä pihanne eteen, sen näkee. Ja teillä on keksitty ja toteutettu monia hyviä kikkoja, jotka kelpaavat vinkiksi muillekin. Minusta on ihan mielettömän vaikeaa asettaa erilaisia puutarhoja johonkin paremmuusjärjestykseen. Antaisin varmasti kaikille puutarhoille täyden kympin.

 14. Pihasi näytti ohjemassa kauniilta ja taidokkaasti tehdyltä! Ehdottomasti kannatti osallistua!

 15. Pihasi näytti ohjemassa kauniilta ja taidokkaasti tehdyltä! Ehdottomasti kannatti osallistua!

 16. Kiitos vinkistä, olisin kyllä unohtanut taas!
  Mut kyllä nyt tekivät tuomarit ison mokan, tälläkertaa en ollut heidän kanssa samaa mieltä parhaasta pihasta.

 17. Hyvä Satu ja sun perhe, hienosti meni ja piha näytti niin kauniilta myös tv:n välityksellä, terkuin Suska koivuladesignesta.

 18. Sehän meni hyvin! Olitte niin luontevia ja pihahan on ihana. Tuomarit ei nyt ihan olleet tilanteen tasalla ja mielestäni olisitte ehdottomasti ansainneet jatkopaikan 🙁 Mutta kannatti osallistua!

 19. Kylläpä näytti hyvälle! Olen samaa mieltä betweenin kanssa että pihoja on vaikeaa laittaa paremmuusjärjestykseen. Kaikissa on sitä jotakin. Itse tykkään kukkaloistosta ja puolivillistä menosta, toisaalta suuret varjonperennat ja niiden vihreät sävyt ja muodot ovat ihania myös. Ja romantiikkaa täytyy pihalta löytyä 🙂

 20. Oi, kyllä pihanne oli kaunis! Pidin monista yksittäisistä asioista, kukkaloistosta, puista, salaperäisistä poluista, ihanasta hyötytarhasta… ja aivan erityisesti pihan tunnelmasta. Katsojallekin tuli jotenkin hyvä ja onnellinen olo.

 21. Hyvinhän se juttelu meni! Olette tehneet valtavasti töitä puutarhassanne ja homma senkun jatkuu!
  Onnittelut ohjelmaan pääsystä, vaikka jatkoon ette päässeetkään. Kaikki puutarhat ovat ihania ja jokaisesta saa ideoita omalle pihalle.

 22. Hyvä kun vinkkasit ohjelman. Katsomosta piti katsoa, kun oli pitkä ilta töissä. Mahtava piha teillä, ihanat polut ja puut. Mieskin kiinnostui katsomaan, kun sanoin, että nyt on Satu-Kukkaiselämää piha näytillä 🙂

 23. Katsoin jakson tänään maikkarin sivuilta. Minäkin yllätyin kuinka hienolta puutarhanne näyttää ''oikeassa elämässä'', vaikka kyllä kukkaisloisto välittyy tännekin. Ihanaa kun lapsetkin osallistuvat puutarhahommiin, se hyönteishotelli oli söpö :).

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: