Kukkii!

Kukkii!

Kukkii! Ja missä sen salaisuus? Voinpa paljastaa… Biolanin Musta Multa ja Biolanin Luonnonlannoite takaavat kukkaloiston. Näiden molempien nimiin olen vannonut jo vuosikaudet. Musta Multa on todellakin multaa, eikä mitään höttöä. Luonnonlannoitteella taas kukkii taatusti ja on luomua.

Ripottelin ensin istutusten juurille Biolanin Luonnonlannoitetta ja päälle Mustaa Multaa. Seuraavana yönä satoi sopivasti ja ravinteita imeytyi kasveilla. Ja avot, johan alkoi piha rehevöityä. Täst mie tykkään!

Ja niin tykkää Mikkikin!

Vai mitäs sanotte?

37 thoughts on “Kukkii!

 1. Kyllä, juuri näin! Minäkään en huoli muita "mullakkeita" , ainut oikea on musta multa. Eikä tarvii rikkiksiäkään ainakaan samana vuonna kitkeä kun on puhdasta multaa. Ajattelin keväällä että ostan kerralla koko multasäkki-lavan, mutta sitten se kuitenkin jäi. Sinulla on niin upea piha, silmä lepää. Ja vasta on alkukesä!!

 2. Munkin mielestä tuo Musta Multa on ollut parasta, kyllä taimikasvatuksessa huomasi eron normaaliin puutarhamultaan (en viitsinyt erikseen ostella taimimultia sen enempää),. Ihmettelen miksi Mustaa Multaa on lähiaikoina haukuttu joissain keskustelupalstoilla. Hyvää viikonloppua!

 3. Meillä kelpaa toi luonnonlannoite myös koirille…. Viettäisivät puskien juurilla vaikka tunteja niitä papanoita napsien…

 4. Mustan mullan nimeen vannon minäkin. Parasta multaa puutarhaan! Niin kaunis kukkaloisto jo nyt puutarhassanne, mitä se onkaan sitten myöhemmin kesällä, varmasti jotain henkeäsalpaavan kaunista <3

 5. Samoihin puuhiin, samoilla pusseilla olin lähdössä, mutta rupesi satamaan, niinpä leivon pullaa.

 6. Nuuhkiko Mikki vai meinaako se syödä tuon kukan? 😀

  Olen huomannut, että tosi moni on "multauskollinen". Mäkin olen. Toisen merkin, joka sopii meidän maaperään paremmin. Musta on hyvä vaan, että ne on erilaisia, koska maaperätkin on erilaisia.

 7. Kyllä kukat näyttävät kukkivan tosi komeasti, Mustaa Multaa on meilläkin.
  Hyvää viikonloppua ja tulevaa kesäkuuta!

 8. Biolanin mustaa multaa olen käyttänyt vasta parina kesänä ja oon kyllä tykännyt. Sitä vastoin multakate on tuttu jo pidemmältä ajalta. Alkuun laitoin sitä vain pioneille, mutta nyt parina kesänä olen laitttanut laajemmasti. Se on ihan huipputuote! Siinä ei rikatkaan tykkää kasvaa.
  Sulla kukkii jo kovasti kaikki, ihanaa. Täällä vasta aloitellaan hiljalleen.

 9. Luonnonlannoite on hyvää tavaraa, sitä minäkin käytän.

 10. Mickey, it's good to stop and smell the flowers!

  -Otto and Ruby

 11. Ihanasti kaikki jo kukkii pihallanne <3 Aurinkoista viikonloppua <3

 12. Hyvät on tuotteet, mutta meillä koira syö tuota lannotetta, vaikka sen kuinka hyvin kätkisi maahan niin kohta seisoo koira kukkapenkissä herkuttelemassa.
  pakko oli siirtyä muihin lannotteihin.

 13. Kylläpä siellä on jo ihanasti kukkia. Selvästi viherpeukalo asialla ja oikeat aineet. Luonnonlannoitetta on täälläkin tullut laitettua kukille. Pieni aromi seuraa mukana jonkin aikaa 😉 Mutta kyllä kasvit tykkää!

 14. Kaunista, Mikki taitaa pitää noiden vuohejuurien kukkien tuoksusta 🙂 Mustaa multaa minäkin ostin, toivottavasti kasvaa kukat. Vaikka en sitä paljaaltaan laitakaan vaan sekoittelen. Olisi kyllä hienoa löytää oikein hyvä multa, mitä käyttäisi jatkuvasti. Selainen mikä ei kuivu kopperoksi, eikä tiivisty liikaa.

 15. Meille käy tuo Musta Multa hyvin, kun on niin hiekkapitoinen maa.

 16. Joo, alkaa kukkia. Kiitos lannoituksen, uuden mullan, kastelun ja lämmön.

 17. Meille Musta Multa käy hyvin. Meillä on tosi kuivaa hiekkamaata.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: