Aivan uusin silmin! – Through new eyes!

Aivan uusin silmin! – Through new eyes!

Koska alan lievästi sanoen toistaa itseäni, päätin ottaa avukseni aivan uuden, taitavan valokuvaajan ja erilaisen näkökulman puutarhaamme. Uskomaton lopputulos! Olen kyllä ihan valtavan ylpeä tyttärestämme Anne-Marista, 14 vuotta, joka otti nämä kuvat. Kannattaisi varmaan harkita valokuvausalaa… Hän on kuvannut kulmista, joista pieneen mieleeni ei edes pälkähtäisi ottaa kuvaa. Hän on kuvannut nurkkia, jotka tietoisesti kierrän kameralla. Ne pihamme kohdat, joita välttelen ja pidän rumina ja sotkuisina, hän on saanut näyttämään hienoilta. Mie en tajuu! Upeita lähikuvia kukista ja vaikka mitä. Mikkikin näyttää ihan erilaiselta Annen kuvissa. Hö! Tässä tätä herkkua on nyt tarjolla! My daughter took some pictures of our garden. Here you are:

Mitäs tykkäsitte? Mukavaa keskiviikkoa! – Did you like? Happy Wednesday! 

61 thoughts on “Aivan uusin silmin! – Through new eyes!

 1. Ihania kuvia, tytär on taitava valokuvaaja 🙂 Omaa pihaani kuvatessani olen huomannut, että kivoimmat kuvat saan keskittymällä joihinkin yksityiskohtiin.

 2. Kyllä on hienoja kuvia! Aina välillä on hyvä nähdä kaikkia uusin silmin 🙂

 3. Tyttärelläsi on totisesti silmää kauneudelle, lähikuvat ovat iiihania!
  Ajatella, sinulla on nyt oma hovikuvaaja :))

 4. Vautsivau! Upeita kuvia <3. Kyllä tosiaan kannattaa antaa kamera tytölle käteen useamminkin. Ei sillä, että olis todellakaan vikaa omissakaan kuvissasi, vaan just siksi, että tulee vielä lisää kauniita näkökulmia.

 5. Tell your daughter she took wonderful pictures of your garden and especially of Mickey!

 6. On hienoja kuvia!!
  Kannattaakin antaa hänen ottaa lähikuvia pihastanne!!

 7. Lapsilla ja nuorilla on usein hyvä silmä nähdä ympäristöä. Itsekin olen saanut yllättyä. Upeita otoksia tyttäresi on saanut tehtyä, minkälaisella kameralla kuvaatte?

 8. Niin, ja unohdin mainita että Kotipuutarha-lehden bloggaajaillassa Tanja kertoi; että Ruotsissa parhaimmilla bloggaajilla on valokuvaajat ja muut assistentit aina mukana. Assistentit valitsevat kuvakulmat ja laittavat kaiken valmiiksi, jonka jälkeen suuret bloggaajat armollisesti vain painavat kameran laukaisinta. Sä oot päässyt jo näin pitkälle. 🙂

 9. Niin siinä helposti käy, kun tarpeeksi kauan kiertää samoja nurkkia kameran kanssa, että ottaa aina samoista kulmista kuvat yms. Siis vitsit miten ihana tuo kastelukannu ja sen suuttimestä tuleva "vesi"!!!!

 10. Tämän päivän nuoret ovat kyllä tosi taitavia noiden kuvien kanssa. Varmasti osansa on digitekniikalla, me aikanaan jouduimme odottamaan kuvan kehittämistä ja vasta sitten tiesimme, olemmeko onnistuneet. Taitava tyttö sinulla tosiaan, silmää kauneudelle, mutta ei taida olla kauas puusta pudonnut…

 11. Tyttäresi ottaa hienoja kuvia ja kieltämättä pihastanne aukeaa heti lisää ulottuvuuksia uusien kuvien myötä. Luulen, että aina välillä tekeekin hyvää saada muiden ottamia kuvia. Joskus on hauska katsoa parin eri bloggaajan kuvia samasta paikasa, samana päivänä. Kuvat voivat olla hyvinkin erilaiset, kun on eri kuvakulma tai tyyli. Ajoittain kyllästyn totaallisesti itse otettuihin kuviin. Pitääkin joskus pyytää joku kaveri ottamaan kuvia omista kukkapenkeistä.

 12. Valokuvaus on hyvä harrastus ja siitä saa iloa koko elämän ajaksi eikä haasteita ja uuden oppimista valokuvausharrastuksesta puutu. Joten tyttärelle jatkossakin ihania kuvaushetkiä!

 13. Kiitos, Marika! Itse kuvaan isoja kokonaisuuksi, koska en jaksa keskittyä yksityiskohtiin. Onneksi minulla on taitava kuvaaja.

 14. Tuli sellainen tunne, että nyt oltiin jotenkin lähempänä kaikkea. Aika jännä, miten erilainen tunnelma vaikka "tuttu" puutarha.

 15. Molempi hyvä, mut kyllä ote on erilainen tällä kuvaajalla. Mukavaa.

 16. Hienot kuvakulmat, tyttärelläsi on silmää, terveisiä hänelle! Ihan paras tuo pionikuva.

 17. Kiitos, Sirpa. Näin teen. Mun maltti ei riitä lähikuvaukseen. Olen suurten linjojen nainen. 😉

 18. Hih! No, mun ei tarvinnut painaa edes sitä laukaisinta. Karu totuus on, että kitkin sateessa, kun tyttäreni kuvasi sadekuurojen välillä.

 19. Kiitos, Tiina. Niin se on. Alkaa toistamaan itseään. Musta ne samat kuvakulmat ovat aina parhaat ja en osaa katsoa ja kuvata yksityiskohtia ja uusista kulmista.

 20. Totta. Mahdollisuudet ovat ihanneri tasolla nyt kuin aiemmin.

 21. Oli jännä katsoa omaa pihaa toisen ottamien kuvien kautta. Itse näkee sen aina samalla tavalla.

 22. Niin. Ihan samaa mieltä. Kuvakulmia ja juttuja, joita en edes huomaa.

 23. Kiitos. Tuo pionitulppaanikin on minusta näyttänyt jo ihan ylikukkineelta… Kaunis kuva tosiaan.

 24. Niin, ihan eri näkemys. Huomattavasti taiteellisempi! Minä katselen vain yleisnäkymiä.

 25. upea homma, pidän kovasti Sinun kuvista, tyttäresi kuvat myös upeita kerrassaan. tuo painovoimalla toimiva suihkukaivo (kastelukannu) ihastuttava!
  teil onkin täs uusi mukava yhteistyö kuvio kehkeytymäs, Sinä hoidat kukat ja tytär kuvaa;)

 26. Juu, on. Tytöllä on silmää kuvaukselle. Kiitos, Ilona!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: