Kiitos Pohjois-Savon Martat!

Kiitos Pohjois-Savon Martat!

Olipa kiva päivä! Saimme todella mukavia ihmisiä puutarhavieraiksemme. Oikein bussilastillisen ja Pohjois-Savosta saakka. Pohjois-Savon Martat tekivät retken Lappeenrantaan ja kävivät samalla meilläkin. Kiitos vierailusta!

Sää todellakin suosi retkiläisiä. Sinitaivas ja hellettä!

Tässä me mieheni kanssa kertoillaan puutarhasta… Kultapallot kukkivat.

Tarjolla oli oman pihan mehua, kahvia ja pullaa.

Mukavaa jutustelua…

Saatiin tuliaisia. Jostain syystä mieheni sai kaikki kokkausohjeet.., hih. Ihan alkoi tehdä mieli liittyä Marttoihin, mutku mie en kokkaa ja käsitöitä en osaa. Näillä Martoilla näytti olevan tosi mukavaa yhdessä ja heidän retkiohjelmansa oli mahtava. Monta puutarhaa ja ihania paikkoja näytti olevan vierailtavina.

Hei, hei! Mukavaa matkaa ja kiitos vierailusta!

Terkuin,

Kukkaiselämän poppoo (Tytär puuttuu kuvasta, koska oli kuvaaja.)

P.S.

Vinkkinä muillekin Martoille…, meille voi tulla retkelle ensi kesänä. Klikkaa yläbannerin alta kohtaa Retki puutarhaamme, niin saat lisätietoa.

33 thoughts on “Kiitos Pohjois-Savon Martat!

 1. Olipa heitä lukuisa joukko! Eikä ihmekään. Mahtavaa järjestää retki vasta nyt, eikä aiemmin kesällä, kun nyt on niin hieno keli. Tai toisaalta oma puutarhani ainakin näyttää jo varsin kuivuneelta ja väsyneeltä, varjopuoli. Mutta teillä ei ole väsyneen näköinen puutarha eikä emäntä, kumpikin kukoistaa!

 2. Varmasti antoisa ja mukava puutarhapäivä koko perheelle. Tutustujatkin saivat varmasti paljon elämyksiä itselleen kauniin puutarhasi myötä. Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua.

 3. Mukavaa kun olivat noin isolla joukolla liikkeeellä! Varmaan antoisa päivä puolin ja toisin!

 4. Kuivunutta on täälläkin. Paljon ei enää kuki, sillä paras kukka-aika on jo auttamatta ohi.

 5. Kyllä tuollaiselle pihalla onkin paljon kaunista katseltavaa!!!
  Mukavan kuuloinen päivä ollut siellä:)

 6. Olet sinä aika puuhakas, kun puutarhan rakentamisen ja ylläpidon lisäksi jaksat vielä ottaa vastaan bussillisen vierailijoita. Toisaalta puutarhastaan on niin iloinen ja ylpeä, että mielellään sitä jakaa muillekin.
  Vihdoin keksin keinon, jolla saan postauksistasi ilmoituksen blogilistaani. Nyt siis olen ihan täysipainoinen blogisi seuraaja.

 7. Tuota ihanuutta kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Olen kuullut myös puutarhamartoista, jos ei kokkaus ja käsityöt innosta.

 8. Onpa kiva kun savolaiset ovat käyneet vierailulla. Varmasti ollut mukava kokemus kaikille, sekä vieraille että sinulle. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

 9. Varmaan ihana reissu ollut. Ainakin sää suosi ja paljon kaunista on nähtävää siellä vielä.

 10. Marttalilu on ihan mukavaa, ei todellakaan tarvitse osata kutoa tai virkata tai tehdä ruokia. Omassa Marttaryhmässäni pohditaan erilaisia ajankohtaisia aiheita, kuunnellaan hyviä luennoitsijoita, mm. Vanhuspalvelulaista, hampaiden hoidosta, Ukrainan tilanteesta ym. Minusta kaikkein mieluisin oli luento romanikulttuurista.

 11. Voi että miten hieno juttu ja kivat kuvat teistäkin. Näytät kuules todella kauniilta. <3 Kohta teille tulee yleisöryntäys ja saatte alkaa myymään lippuja. 😉

 12. Täytyykin ehdottaa omille martoille ensi kesäksi puutarhavierailua teille! Martat ovat jotakin ihan muuta kuin ennen ja toimivat todella monipuolisesti. Kysele, jos teidän alueella olisi erikoistuneita marttoja esim. puutarhapuoleen, terkuin Suska koivuladesignesta.

 13. Olipa iloinen joukko vieraananne ja eikä ihme, mukavaahan kauniiseen kukkivaan puutarhaasi on tutustua! Kiva kun avaat puutarhaasi muidenkin ihailtavaksi ja vinkkejä varmaan saivat myös!

 14. Ihanaa kun saitte vieraita kauniiseen puutarhaanne ❤️ Hyvä idea antaa oma piha vieraiden ihailtavaksi välillä ❤️

 15. That was bus loading full of garden lovers in your garden. Must have been a great day for the visitors and for you. Nice photo of you and your family.

 16. Hyvä, että nyt pelittää. Joo, olen vähän sellainen Duracell-pupu…

 17. Tervetuloa, Suska! Tässä on ihan lähellä se toinen tv:stä tuttu puutarha Lappeenrannasta. Vilkaise netistä Pojois-Savon Marttojen ohjelmaa. Oli tosi kiva.

 18. Kiitos. Ilo on avata, kun tapaa kivoja, samanhenkisiä ihmisiä.

 19. Hih, minä juuri tänä kesänä liityin Marttoihin, kun meidän seudulla niillä on sellainen puutarhailuun keskittynyt òsasto`;)

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: