Puutarhamme on auki sunnuntaina 9.8.2015 vierailijoille!

Puutarhamme on auki sunnuntaina 9.8.2015 vierailijoille!

Kiitos teille kaikille ihanista, hyvistä vinkeistä ja ajatuksista! Innostuin nyt tekemään ”koeajon”. Pidämme tulevana sunnuntaina 9.8. puutarhamme auki vierailijoille klo 12.00 – 16.00. Tervetuloa vierailulle, jos liikut Lappeenrannassa! Täältälöydät tarkemmat osoitetiedot.

Luvassa on pienimuotoista taimimyyntiä, mahdollisesti pientä tarjoilua. Vapaaehtoinen vierailumaksu. Kultainennoutaja Mikkikin on paikalla. TERVETULOA!

40 thoughts on “Puutarhamme on auki sunnuntaina 9.8.2015 vierailijoille!

 1. Kiva! Löysin tämän blogin!!! Facessa näin ilmoituksen aukeamisesta, mutta asutaan kesä Espoossa. Ollaan ulkosuomalaisena Kiinassa, jossa on myös mielettömiä puistoja ja puutarhoja . Osa löytyy blogistani.

 2. Voi miten ihana ajatus! Harmi, en taaskaan pääse, mutta jonakin kertana ihan takuulla teen tikusta asiaa, jotta pääsen sille suunnalle kun teidän piha on auki!

 3. Minusta on hienoa, että pidät avointen ovien päivän. Hyvä! Harmi ettei minulla ole mitään asiaa sille suunnalle, olen kyllä jo harkinnut, että jaksaisinki ajella Helsingistä teille ja takaisin.

 4. Nyt olisi mahdollisuus omin silmin nähdä kauniin puutarhasi. En kylläkäään ole sillä suunnalla, joten käynti jää nyt väliin. Toivottavasti tulee kaunis ilma!

 5. Toivon kaunista ilmaa ja muutenkin onnistunutta avointen porttien päivää!

 6. Kyllä sinun upeaa puutarhaasi kehtaa näyttää! Toivottavasti sää on suosiollinen.

 7. Mukavaa ja antoisaa puutarhapäivää sinulle ja vieraillesi, puolin ja toisin.

 8. Hyvää omaa avoin puutarha päivää sinulle Satu ja perheellesi! Toivotaan, että aurinko paistaa ja vierailijoita riittää :).

 9. Mukavaa avointen porttien päivää. Toivottavasti sää suosii suunnitelmiasi. Seuraan blogin välityksellä tilannetta. Katseltavaa ja ihasteltavaa ainakin riittää.

 10. Toivottavasti sunnuntaina on kaunis ja lämmin kesäpäivä.Toivottelen oikein mukavaa ja antoisaa puutarhapäivää, kyllä varmasti vieraat saavat sylin täydeltä kaunista katseltavaa ja Mikki pitää seuraa eläinystäville.

 11. Congratulations on your garden viewings! You will delight many people by sharing your special garden with them. Wishing you sunshine!

 12. Voi ei..!!! Olisin niin tahtonut tulla ihastelemaan… Mutta toivotan kuitenkin onnistunutta päivää ja toivon että sää olisi suosiollinen!

 13. Ihanaa ja hyvää päivää Lappeenrantaan! Hieno idea. Mikkille rapsutuksia <3.

 14. Wau mieletöntä että avaat puutarhan ovet vieraille. <3 Upeaa sunnuntaita <3

 15. Kävin taas suorittamassa blogissaan oikein maratonlukutuokion. En saa edelleenkään postauksistasi ilmoitusta listaan, enkä keksi, miten se onnistuisi. Vaan käyhän se näinkin.
  On sinulla mahtava puutarha, niin rehevää ja kukkaisaa. Olisipa puutarhasi lähempänä, tulisin vierailulle. Ehkä ensi kesänä. Toivottavasti olet tänään saanut paljon kivoja uusia puutarhatuttavuuksia.

 16. Kävin vastavierailulla. Mukavaa, kun löysit ja löysin!

 17. Pääset toki vierailemaan milloin vain, jos liikut täällä päin.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: