You’re fired!

You’re fired!

Hih! Kerroinkin jo aamulla facen puolella, että sain ilmeisesti elämäni ensimmäiset potkut! Puutarha ja piha -faceryhmästä. Liekö syynä tuo kuva, jossa Mikki on puutarhastamme poimittujen kukkien lisäksi? Mussu änkesi kuvaan. Liekö syynä koiramaiset kommentit yleensäkin kuviini liittyen? Tapansa mukaan Mikki on hurmannut ihmisiä – niin myös Puutarha ja piha -faceryhmässä. Jos olen ladannut pihakuvia, joissa Mikkiä ei näy, ovat ihmiset kyselleet Mikin perään. Ihmettelin eilen, kun julkaisemani kuva kommentteineen katosi. Sitten huomasin tulleeni lempatuksi koko ryhmästä. Ilman mitään varoituksia tai perusteluita. Täytyy sanoa, että on jollain kyllä nuttura kireellä tuolla ryhmässä. No, omapa on ryhmänsä, joten tehköön ihan mitä lystää. Me jatkamme Mikin kanssa kukkaisaa elämäämme täällä blogissa ja omassa Facessa. Kuulumme myös erinäisiin leppoisampiin puutarharyhmiin tuolla facessa.

Mitä tuostakaan kuvan haketushommasta tulisi ilman Mikkiä? Ei yhtikäs mitään. Mikki valvoo laatua ja on virallinen Kukkaiselämän puutarha-apulainen. Se on vaativa pesti se!

Amerikanjalopähkinän lehdet ja oksat saivat kyytiä.

Tänään sitten panin muutenkin tuulemaan. Lähdin lätkimään StyleRoomista. Koin, ettei mun antini oikein istunut eikä kelvannut sinne. ”Olen liikaa puutarhaan leimautunut.” Siis kasveihin, kukkiin. En täytä puutarhaa trendikkäillä ruosteisilla romuilla, kuten varmaan pitäisi. Ei vaan kuulu tyyliini. Muutenkin taidan vähentää noita talvisia sisustusjuttuja. Olen vähän out niistä. Liian romanttinen hörsö. Parasta vaan keskittyä tänne puutarhaan! Talvella se on tosin tässä ilmastossa haastavaa…;O)

Hih, ei nuokaan hakkeet ehkä osuisi kohdilleen, jollei Mikki valvoisi.

Kyllä se on niin, että Mikki ja minä olemme paketti. Minne Mikki ei kelpaa, en kelpaa minäkään. Tulipas nyt tuuleteltua…

76 thoughts on “You’re fired!

 1. Olen huomannut, että siinä Puutarha ja piha ryhmässä on kovin tiukkapipoista meininkiä. Ihan kuin sillä nyt olisi niin väliä, mitä siellä ryhmässä julkaistaan kun edes jotenkin liittyy teemaan. Toivottavasti moni on sieltä löytänyt myös tänne blogiin 🙂 Aivan upea on syksyinenkin ilme puutarhassasi!

 2. No johan on! Vaikka olenkin enemmän kissaihminen, tykkään, että blogeissa esiintyvät kaikki lemmikit, myös puutarhablogeissa. Eläimet tuovat lämpöä, elämää ja inhimillisyyttä blogeihin. Mikki on kaunis ja suloinen ja varmasti tärkeä osa teidän elämää niin pihalla kuin muutenkin, kuten kaikki perheenjäsenet ovat. Hyvää viikonlopun jatkoa teille.

 3. Jo johan on! Kyllä lemmikit on tärkeä osa puutarhaa, sen huomaa Mikistä, joka ilman muuta on tosi virallinen…. virallinen… virallinen ylipäällikkö! Hassu ryhmä, todella. Itsekin kyllä kuulun siihen, mutta ihmettelen miksi, kun olen niin epäaktiivinen facessa muutenkin. Ei sieltä tunnu saavan mitään irti. Ehkäpä eroan protestina – hih.

 4. Kiitos, Marika. Olin jossain vaiheessa vähällä erota ryhmästä muutamien ilkeilyjen vuoksi. Olin siellä kuitenkin, koska joukossa on tosi kivoja, sydämellisiä ihmisiä. Toivottavasti törmään heihin muualla.

 5. Niinpä! Minä tykkään koirista ja kissoista. Kissaa meillä ei ole, koska olen allerginen. Kivaa viikonloppua!

 6. Hih! Niin, miten sultakin voisi tulla puutarhajuttuja ilman kissoja? Jotain kyllä puuttuisi ja pahasti!

 7. Puutarha ja piha on sinänsä ihan ok, mutta yp on liian tiukka. Onneksi sulla on tämä blogi!

 8. No huh huh. Jokaisella on oma tyyli puutarhas jne..ei kai siin ainoot oikeet ole. Kaikkee kumma on. Ja Mikki kuuluu siin puutarhaa kun kissat ja muukki elukat..ainaski meill puutarha on kaikkien.

 9. Joo, voisi olla vähän rennompi meno… Jään kaipaamaan mukavia ihmisiä sieltä. Sinäpä oletkin täällä! Kiva!

 10. Niin meilläkin. Ja jokaisella on tosiaan se oma tyylinsä. On tylsää, että kun yksi tyyli on sisustuksessa tai puutarhassa vallalla, pitäisi kaikkien olla sen muotin mukaisia.

 11. No jopas jotakin! Eikös puutarha niin kuin kissat ja koiratkin ole osa luontoa ja pihapiiriä. Aika tylsäksi kävisi elämä, jos kaikki asiat pitäisi lokeroida erilleen. Ja kyllähän tuo teidän Mikki on aivan iki-ihana! <3

 12. No jopas on ahdasmielinen puutarharyhmä! En ole siihen tutustunut ja eipä vissiin kannatakaan 😀
  Minäkin pidän siitä, että pihakuvissa liikuskelee kaikenlaista turria tuomassa lisää iloa ja elämää!

 13. Niinpä. Ymmärrän kyllä, että jotenkin aihepiiriä on rajattava, mutta kohtuus kaikessa.

 14. Kyllä siellä on monta mukavaa ihmistä. On niitäkin, jotka niuhottavat ja ilkeilevät. Vähemmän onneksi. Ylläpitäjä kyllä niuhottaa melkoisesti. Kuvissa ei saa näkyä eläimiä, lapsia, järveä, luontoa yms.

 15. Edelliset veivät sanat jo suustani, ei ol totta!!! Pöh.. Olen itsekin ko ryhmässä, juuri muista puutarharyhmistä en tiedä. Ja muissakin kuvaryhmissä ollaan aika tiukkoja siitä kuuluuko kuva esim. luontoon, yhessä luontokuvaryhmässä oon. Aika tyhmää jos tuommosen kuvan takia kerrasta potkitaan pois, ilman että erikseen siitä mitään selitystä annetaan.. Mutta yhessä kirppisryhmässä oon saanu selityksen ettei heillä ole aikaa erikseen kaikille selittää syitä, no on niillä aikaa tarkkailla ihmisten julkaisuja ja poistella niitä.. No tää oli vaan mun mielipide. 🙂 Mutta elämä jatkuu ja on mukavaa jos on muitakin puutarharyhmiä. 🙂 Tuossa ryhmässä on muuten myös mun miehen täti ja olen huomannut hänen kommentoivan sun Mikki-kuvia ihastelen, heillä on samanrotuinen koira. Koirat on niin ihania kavereita ja jotkut eivät ymmärrä kuinka tärkeä se voi omistajalleen olla, se on kuin oma lapsi. ♥

 16. Olen kuullut yhtä tiukkapipoisista fb-ryhmistä ennenkin… ihan kamalaa touhua, melkein naurattaa lapsenomainen käytös. No, ryhmähän tuossa jää tappiolle. Toivottavasti ryhmän ylläpitäjä löytää jossain vaiheessa edestään sen, minkä nyt(kin) taakseen jätti.

 17. Onkohan se niin, että kateus teettää kaikenlaista ☺
  Laita Sinä vain tänne kuvia ihanasta Mikistä ja kauniista puutarhastasi .
  Ihanaa viikonloppua Sinulle ja tietysti Mikillekki ~♥~

 18. Heheheheh aloin tässä miettimään, että minä en blogini kanssa kelpaisi varmaan minnekään ryhmään:D.Itsekin olen viime aikoina kohdannut tooooosi takakireitä ihmisiä ja parempi on sellaisert vaan jättää murjottamaan omiin oloihinsa.

 19. Jopas on ryhmä, peukku ylös kun oot päässy tuollasesta eroon 🙂 Täällä ainakin saa kirjoittaa ja laittaa mitä kuvia vaan. Jos ketä ei huvita katella, niin ei oo pakko.
  No Oikeesti minä en tiedä mitään tuosta naamakirjasta, enkä kait (toivottavasti) ikinä sinne menekään. Mulla ei kyllä olis pihalla kuin ötököitä ja perhosia 😀 joidenkin kukkapuskien lisäksi 🙂

 20. Pidä oma linjasi ja tyylisi ja Mikki kuuluu Kukkaiselämään. Aina on jos jonkinlaista mielipidettä, niiden mukaan ei kannata blogiaan tai puutarhaansa tai mitään muutaakaan muokata.
  Mä olen ajatellut, et kirjoitan sellaista blogia kuin kirjoitan ja lukekoon sitä ne jotka siitä tykkäävät. Tee sä samoin. Mä ainakin tykkään, et Mikki on kuvissa. Onhan se mun lapsuuden mielikuvituskoira. 🙂
  En kuuluu kyseiseen ryhmään, joten mulla ei oo siitä mitään mielipidettä.

 21. I do not understand this going on so good about Mickey in the garden. But according to me pets and plants belong both to nature. Dogs and/or cats are of a great added value in home and garden. Please don't stop talking and showing photos about Mickey. Last photo of you and Mickey is great!
  Have a nice Sunday!

 22. No jopas. Itse jätin tuon ryhmän jo keväällä. Alkoi tympäisemään ihmisten asiattomat kommentit. Joskus käyn siellä vilkaisemassa, kun on kerran julkinen ryhmä. Ihan kivoja vinkkejä sieltä saa. Muitakin puutarharyhmiä on fb:ssä. Ja voithan sinä vaikka perustaa ihan uuden 🙂

 23. Kukathan vaan kaunistuu kun Mikki on vieressä. Juu olen huomannut tuon saman ilmiön Kultainennoutajaryhmässä, Muumiryhmässä jne. Aina joku haluaa ymmärtää jotain väärin ja aimo tappeluhan se siinä. Eli en juuri kommentoi enää kyseisissä ryhmissä. 😉 Kaikenlaista.

 24. Eihän ne puutarhahommat suju lainkaan, jos ei ole virallista valvojaa mukana 😉

 25. Onko uuten olemassa face-ryhmää, johon voisi linkata nimenomaan puutarhablogien postauksia (tyyliin ryhmä bloggaajat, mutta vain puutarhajutut)? Olen yrittänyt etsiä, mutten ole löytänyt. Metin ryhmän perustamista itse ja ajattelin, jos Puutarha ja pihaan uskaltaisi laittaa linkin, mutta siellä on näköjään vieläkin tiukempi linja, kuin olin ajatellut! 🙂

  Ja kuuluuhan nyt koira puutarhaan, varsinkin teillä on aktiivinen työntekijä! 😉

 26. Olipas pipo kiriällä vai oliko noussu väärällä jalaalla. Mikkihän kuuluu teirän puutarhan vakio kalustohon.

 27. Niinpä. Musta minun pihakuvista puuttuu jotakin, jos Mikkiä ei näy niissä. Kuuluu kuvioon.

 28. Joo. Outoa touhua. Kannattaisi löysätä vähän. On kyse vain puutarhasta…

 29. Joo, oman linjani aion pitää. Mikki on ja pysyy. Minne se ei kelpaa, en mene minäkään. Ja romua en pihaan haali, siksi, että se on trendikästä. Jollekin pihalle se käy, meille ei.

 30. I was kicked out from a facebook group (gardening), because I publiced garden pics with Mickey.

 31. Mullakin kävi jättäminen jossain vaiheessa mielessä, kun kiistelivät oikeinkirjoituksesta yms. Haukuttiin siellä meidän pihakin. Oli kuitenkin monta ihanaa ihmistä, poislukien yp., joitten takia jäin. Eiköhän mulle riitä tämä Kukkaiselämän perustaminen… Olen kyllä mukana parissa rennommassa ryhmässä.

 32. Ei kai tuollaista ryhmää ole. Joo, tuolla ei voi linkata eikä vinkata yhtään mistään. Pipo kireelle ja kuva jostain kukasta. Mieluummin ilman ötököitä.

 33. Niinpä. Eiköhän se ole pysyvästi kireällä, mitä olen joskus ko. Ryhmässä havainnoinut. Tulipahan tuokin koettua.

 34. Voi hyvät hyssykät! Mikkihän on teidän upean puutarhan kruunaamaton kuningas! Ja se tekee kuvistakin niin inhimilliset, kun Mikki siellä touhuaa mukana. En tunne tuota ryhmää, mutta typerän tempun tekivät, he siinä hävisivät! Sinulla on kauneimpia puutarhoja, jotka tiedän.
  Ihanaa viikonloppua koko paketille 🙂

 35. No mutta, eihän kuvia voi ottaa ilman Mikkiä, sehän kuuluu sinne, kukkien joukkoon ja ainahan pitää olla työnjohtaja. meillä se on Himmu, kanssa erottamaton osa minun pihaani, ahkera ja uuttera apulainen. Jatka vaion Mikin kanssa yhdessä, muutenhan me katselijat kaipaamme sitä komeata koiraa.
  Htvää syyskuun jatkoa.

 36. Jokainen tekee tyylillään! Pidä oma tyylisi! Tsemppiä sinulle ja Mikkihän on ihan Bestis!

 37. Jokainen tyylillään, eikö niin!

  Minulla oli alun perin kova kynnys alkaa blogia pitämään. Olin aivan varma, että saan koko ajan kuraa niskaan. Mutta kivasti on mennyt!

  Facessa en ole, enkä aio koskaan mennäkkään! Not me! Se on vaan kurjaa, kun paljon tapahtumia ym, ilmoitellaan vaan siellä. Jää monta kivaa juttua väliin. Mutta silti Face ei oli mulle!

 38. Ei voi olla totta! Miten pikkusieluista ! Mitä jos lintu lentää taustalla, kun kuvaat pihaasi? Tuleeko "potkut"?
  Meillä Jaska -kissa kuuluu pieneen pihaamme ja sitä ei kuvista häädetä – päinvastoin.

 39. Vai tuli potkut että pamahti! Mikki on ihan super puutarhahaukku, ei kai puutarha-apulainen, uskoisin että virallinen ja tarkka valvoja! Eihän teillä pihahommat sujuisi mitenkään ilman Mikkiä! En ole facessa ja pärjään hyvin, ilo on blogiasi seurata joten jos et kelvannut ryhmään niin täällä sinulla on monta fanittajaa!

 40. Pikkusieluisuus ja kateus ovat kavalia tauteja. Moisesta ryhmästä joutaakin olla poissa. Itse en ole naamakirjassa ja tuskin koskaan menenkään. Mukavaa sunnuntaita sinne teille.

  Ps. Mikki ilahduttaa suuresti varmaan niin monia blogissasi vierailevia.

 41. No huvittaa moinen touhu. Mikki on aina minusta kuvissa just se piste iin päälle 🙂

 42. Eihän tästä elämästä tulisi mitään ilman noita karvatassuja! Meilläkin kaksi kissaa kulkee aina pihalla mun perässä ja seuraa kaikkia touhuja. Jatka sinä tässä blogissa vaan, meitä ihailijoita on monta!

 43. Kiitos, Tuulia. Minusta pihakuvista puuttuu aina jotakin, jos Mikki ei ole niissä.

 44. No nyt loksahti minulta leuka. On siellä fb:ssä erikoisia ryhmiä pipot kireänä.

  Mikki on ihana ja ilahduttaa meitä kaikkia!

 45. Kateus se vie kalatkin vedestä! Sun piha on vaan liian ihana ja Mikki liian ihana ja sinä liian ihana!!
  Ei tuollaisella ryhmällä ole virkaa. Täällä me sun fanit ollaan<3

 46. En tiedä, onko muilla kuin ryhmän yp: llä se pipo tiukalla… Kohtasin siellä monta aivan ihanaa ihmistä.

 47. Heippa!
  Olen kanssa huomannut tuon ryhmä ja monien muidenkin ryhmien toiminnassa tuon tiukkapipoisuuden ja ilkeilyn. Siksipä perustin nyt ryhmän Puutarha ja piha ilman sääntöjä : facebook.com/groups/1774231499384539/ Siellä saa postata mitä tahansa pihaan ja puutarhaan liittyvää, eläimiä, koristeita yms. Tervetuloa Satu ja kaikki muutkin sinne 🙂

 48. Siellä on pantu tuulemaan! Olipas ihmeellistä, että sut potkaistiin pois?!?! Ainakin englantilainen puutarha ja cottigegarden palstalla olet mukana edelleen. Se on mielestäni ihan ok porukka ja ryhmä, ketään ei moitita.
  Ilman muuta Mikki kuuluu osana sun puutarhaan ja elämään. Kovin on ollut tiukkapipoista toimintaa! Styleroom on mulle aika outo juttu.

 49. Joo, olen enkkuryhmässä ja parissa muussakin. Niissä on rennompi meno, ei natsimeininkiä ollenkaan. Mua ihmetyttää oikeasti, eivätkö hyvät tavat päde mitenkään netissä. Ihminen voidaan vain potkia pois ilman selittelyä. Minusta aika törkeää, kun en tietääkseni ole ketään loukannut enkä ilkeillyt. Kai vain ärsytin olemassaolollani.

 50. Olen kyllä ihmetellyt kovasti sääntöjä kyseisessä ryhmässä. Ei kuvia patioista, puutarhassa olevista eläimistä ja nyt ei sitten eläimiä ollenkaan? hmp…

 51. Enpä ole taas hetkeen pöllömpää kuullut… Diktaattoritko noihin yypeen vakansseille päätyvät, vai mikä on, kun joissakin ryhmissä menee hernettä nenään ihan pussitolkulla syystä mistä lie.
  Piut paut sellaisille ryhmille.

 52. Kyllähän pitäisi antaa edes varoitus, ennen potkuja! Eihän sitä muuten voi välttämättä ymmärtää tehneensä jotain väärin.. Jos taustalla on oma piha niin haittaako se lemmikki siinä samassa kuvassa? Voi jessus sentään. No, minä löysin blogisi sitä kautta et ei se ihan turha ryhmä oo 🙂 mukavaa syksyn jatkoa!

 53. Erikoista että sinut heitettiin ulos ryhmästä ja vielä ilman mitään perusteita. Meilläkin pitäisi ruveta tekemään haketusta meidän pihan risuista ja puista, ja siinä on kyllä hommaa. Voisinko pyytää Mikkiä meillekin apuun, olisi kiva saada ekstra jalat.

 54. No, tekevälle sattuu. Olen onneksi pärjännyt ilman tuota ryhmääkin ;o)

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: